1979. VI. 25.
Kaposvári Ifipark

Összjátékidő: 114'
forrás: anyaszalag

Kifakult sztár
konf: "Szevasztok. Mindenkinek nagyon nagyon jó...szórakozást kívánunk a mai estére. (közönség: "Be-at-ricse.") Csak azokat sajnáljuk, akik kinmaradhattak, mert nem voltak...nyakkendőben. Háháhá. Ennek után akkor mi következhetne más, mint egy...Támadás! Egy, kettő, há-rom!"
Jerikó
konf: "Köszi. Ezekután pedig egy...dal egy nagyon-nagyon régi Rolling Stones együttestől átdolgozás Nem kapok kielégítést. I Can Get Now Satisfaction."
I Can't Get No Satisfaction
Oh Carol
It's All Over Now
Honky Tonk Woman
Jumping Jack Flash
(vágás)
konf: "Köszi. Ezek után pedig egy saját szerzeményű dalunk következzen, amelyet akkor írtunk, mikor megjött egy távirat valahonnan és ismételten kirúgtak bennünket. Igen. A dal címe: Topis blues. Egy saját szerzeményű új dal."
Topis blues
konf: "Ez volt a blues és ezek után pedig egy gyorsjáratú dal következzen, mégpedig AC/DC együttestől. Én vagyok a Rock and roll sztár. Tessék."
Rock And Roll Star
konf: "Köszi. Na mi jöjjön? Be-at-ricse. Jól van. Jó. Na figyelsz picit. Most figyelsz, idefigyelsz rám egy picit. Fiam. Na. Háháháháhhá. Majdnem iskola volt. Tehát. Az rendbe van, hogy ez még Beatrice, de ez megvan, hogy hogy. Nem é, nem ó várj. Úgy kell, hogy Ricse, Ricse, Beatrice hó-rukk. Erre mi elkezdünk egy számot. Kipróbáljuk? Ti indítotok, jó? tessék. Egy próba. Három, négy. Ez ez az. Pontosan így fog kezdődni. Egy kicsit gyorsabban mer lassú lesz a szám. Az lesz, hogy Ricse, Ricse, Beatrice, hórukk. Oké? Három, négy!"
Üzenetek
konf: "Egy dalt rólatok és rólunk, erről a világról, a Motorizált nemzedékről. Segíts."
Motorizált nemzedék
konf: "És egy szép csendes dal következzen. Az őszinte szó néha kevés. Beatrice blues."
Térden állva
konf: "És következzen a Boomtown Rats együttes dala. Szeress ahogy bírsz, Nagyvárosi patkányok."
Looking After The Number One
konf: "Köszi. Egy kis szünet következik."
közönségből: "Kapcsold ki. Ne kapcsold be, szünet."
(vágás)
közönségből: "Nagyon punkos, nem?"
Live Wire
konf: "Köszi. És most pedig megnyugtatásképpen egy szép csendes dal következzen. Meditáció az élet értelméről. És mindenkire rá közre megnyugszik és a kedélyek is megnyugszanak."
Meditáció
konf: "Köszönjük. Deep Purple!"
Bloodsucker
Black Night
Smoke On The Water
konf: "Köszönjük. A Lacika az gitárosunk szerzeménye következzen Gitárnyűvő, Gitártépő, Gitárharapó! Pörgesd!"
Gitárnyűvő
konf: "Köszönjük. Köszi. És egy angol dal következzen. Sex Pistols. (?) Segíts!"
Holidays In The Sun
konf: "És ha már a kemény rocknál tartunk, akkor amerikai következzen. Ramones! Hey."
Ramones egyveleg (benne vágás)
konf: "Köszönjük. egy kis szünet."
(vágás)
Viszlát
konf: "Éééj. Höhöháhá. Köszi. Óóóóóó."
Ó, a Beatrice
konf: "Többek kérésére el kell játszanunk egy népdalt, mert nagyon szeretnék hallani. Jó lesz?"
T. Sz. elnök
konf: "Jó volt? Ez nagyon rossz. Nem jó? És ahhoz mit szólsz, hogy?"
Jöjj vissza hozzám
konf: "Jó volt?! Neeem? Jó. Jót? Nem volt jó? Tangó! Ez hülyeség? Nem volt jó? És nem kell? Nem kell?! Nem hallom, valamit mondo, mit mondotok, nem kell? Hogy nem? Ja. Mér nem értelmesen, hangosan? Há mér kell itt suttogni? Milyen farkast? St. Várjál. Milyen farkast? Farkas? Ja tudom. Hová mész te kisnyu. Vagy ja a másikat, megvan. Hogyvan? Sze, egy kecskegida. Nem? (egy csaj: "Gida. Gida. Kecs-ke-gida.") Na jó van már. Akkor megmondom a szöveget a következő. Lesz a farkas még természetesen, de mikor elkészültek a nóták, akkor elvittük a bizottságra, ahol azt mondták, hogy? Egy az egybe aszonták, hogy nem kell. A másik bizottság meg mit mondott? Azt mondta bizony. Harmadik? Mer milyen kell? Azt nem mondta. Lajos mondta? Aztat...háháháhá. Nekünk meg ők nem kellenek! Nem kellenek!"
Nem kell
konf: "Akkor. Hórukkot megint? Hát akkor tessék, egy próba, jó? Három, négy. Mi van csak kottából tudjátok? (közönség: "Ricse, ricse, hopphopphopp.") Hát ez nem jó. Nem úgy van az. Úgy van? Mond meg Lajos, hogy van. Hölgyeim és Uraim hallgass egy pillanatra. Kottából! Most elmondom. Tehát. Úgy kell csinálni, hogy Ricse, Ricse Beatrice hórukk. Na most három, négy. Ez az. Erre fog kezdeni. Na akkor figyelem, de most oszt keményen! Ott hátul is tessék nyugodtan, ott kinn a kapunál is hát. Kinn ott aki tetszik menni most. Ott ott igen. Kösz. Mindenki, egész Kaposvár, jó? Három, négy!"
Üzenetek (reprise)
konf: "És többek kérésre azt a dalt, amely fölkerült az Ifjúsági Magazin szerkesztők listájára. A Motorizált nemzedék! Motorra!"
Motorizált nemzedék (reprise)
konf: "Búcsúzóul a dalt az aluljárók emberéről mese a nagyvárosi farkasról. Egy (?)üvöltést farkasok. Naaaa hát ez egy nyúlcsorda. Háháháháhá. Hát ez nektek farkas? Farkast!"
Nagyvárosi farkas
Kisnyulacska (benne apró vágás)
közönség: "Ne felejtsd el. Ez vége. Jössz? Megyek mindjár, várjál"