1979. IX. 14.
Budaörs

forrás: első generációs másolat (az anyaszalag elveszett) + egy másik forrás anya

szalagról: - I've Been Told Ya
- I Ain't No Looser
(vágás)
Kánkán/Jaj cica/Schneider Fáni
közönségből: "Támadjatok."
közönségből: "Ott a Feró! Kurva anyád."
konf: "Szevasztok. Szevasztok babosok. És még egy hatalmas üvöltést Budaörsnek, amiért megrendezte a koncertet. És a...akárhogy is fáj Magyarországon még mindig nagyon sok a kifakult sztár."
Kifakult sztár
konf: "Damaszt csipke. És egy hatalmas köszönet azért, mert...akik elmentek Csepelre, azok idetaláltak. Csak annyit az egészhez...hogy az éjjel bennvoltunk egy stúdióban, ahol...a TV jóvoltából és a TV-seknek is jár egy hatalmas köszönet 10 nótánkat, bizony. Nagyobbat, keményebbet. Nagyobbat! Hogy vállalták azt, hogy megörökítenek minket az utókornak. Háháhá. Jelen esetben nem az egész televízióról van szó úgy ámblokk, csak egy részéről érted. Szóval nem úgy az egészről, csak egy részéről. Jó emberek. (közönségből: "Feró zenéljetek.") Reggel öt órakor. (közönség elkezd Ricsericsezni.) Állj, állj, álljunk meg. Egy. Kettő. Három. Négy stb. (fodor van a szoknyámon stb.) Mert angyalföldi gyereknek születtem."
Angyalföld
közben a közönségből: "Menj a büdös kurva anyádba itt ugrálni bazdmeg."
konf: "Eóóó. Öóó. ssss. Igen figyelj, csend. Halkan. Halkan, hogy mindenki hallja, figyelj. Most mindenkinek hallani kell, ssss. Sssss. Sssss. Isteneket fogjuk. Figyelj, figyelj. Egy pillanatra a csendet. Kis csendet, figyelj. Kis csend. Sssss. (valaki valahonnan: "Recseg valami...nagyon.") Támadás! Egy, kettő, három!"
Jerikó
Nagyvárosi farkas
konf: "Az ember amikor megcsinál egy dalt...és arra gondol, hogy a józan esze mennyire engedi, hogy őszinte legyen. mert egy őszinte szó az kevés. A gondolat előtt a szó pedig csak térden állhat."
Térden állva
konf: "Következzen egy dal rólatok és rólunk. Mindenki motorra. A motorizált nemzedék!"
Motorizált nemzedék
konf: "Mmmmm. Mit hallunk?"
Ó, a Beatrice
közben: "Még egyszer. Olyan szép volt. Ez valami himnusz, te?"
konf: "Tegyék fel a lányok a kezüket, a lányok. Na nektek szól, figyelj. Ha kimész a térre...itt a Margó is. Ha kimész a térre Margókám vigyázz mer itt rettenetesen sok rossz fiú van...akik mind akarnak beszélgetni veled. Mi is. Mit akarhatnak tőlük Lajos? A gyík, azaz ami hernyóba van. Valami gyíkot? Na kemény hernyóval valami. Fúj. Süljön ki a szemed Lajos. Legalább elmenne gyógyszertárba, nem? Na mer attól függetlenül érted, akinek gyereke születik ez a tábor műve lesz szóval érted végső soron többen leszünk, nem? Kislány boogie!"
Kislány boogie
(vágás)
Üzenetek
konf: "Köszi. És ezek után végre egy nagyon szép csendes dalt is el kellene játszunk. Sex Pistols! Segíts!"
Anarcy In The U.K. (Sex Pistols)
konf: "Eeeej. Hé. Hé. Kopjál már le innen. Vigyázz fényképeznek. Fényképeznek. Ez jó ez a nő. (közönségből: "Zenét gyerekek, zenét, zenét.")"
Kanászélet
konf: "Ez Ferikém ez rossz volt, nem énekelte senki, ez rossz volt. Jó volt, vagy nem volt jó?! Neeem énekeltétek! Micsoda?! Akkor mér nem énekeltétek?! Jó. Nááá, persze, hogy nem ismeritek. De ti nem fogtok itten velem szórakozni! Ha jó volt, akkor tessék énekelni vele együtt! Mer elhiszi, hogy ő a legjobb! Pedig nagyon rossz! Ne kiabálj. Jó volt akkor is, jó volt. Ne kiabálj, mert kikiabálod a hangszórót. Jó volt. (megint elkezdi) Ez jó volt. Én játszottam kocsmába, ott csak ilyeneket játszottunk, ilyen jó kis csárdást, meg ezeket löktük. És most ezért így lettem én topis zenész."
Topis zenész
konf: "És következzen egy kis dobolás. A Tibike fog dobolni nektek, Üsd vág a dobot, ahol éred."
Üsd vágd a dobot
konf: "Tibusz volt. Ez nem egy kettő. Köszi. Csak annyit akarok mondani, hogy az ember az egész heti hajsza meg meló, meg...meg küzdelem után asziszem ez az egyetlen hely, amikor ide jövök, ahol jól érzem magam. meg talán még az ágyban a nőmmel. Aztán vége. Nem tudom a többi az már nem érdekes, annak vége teljesen? Semmi? Idejövök és itt érzem magam csak jól! Érted?! Azér jövök ide mer itt akarok lenni! El is mondtam. Mer ha bemegyek a hanglemezgyárba ott azt mondják nekem, hogy. A TV-be mikor Egymillió fontos hangjegy című nemtudommibe akartam fellépni azt mondták, hogy. Az se kellett. Aztán bevittem a sanzonbizottsághoz, bemutatom a nótákat, hogy né má milyen jó. Aszongyák, hogy. Mindig azt. A rádióba beadom a Borbának, hát ha valamit mégis fölvennének meg mittudomén, és néha tánczenei koktélba. Azt mondja, hogy. Tudod mit? Mostmár nekünk nem kellenek ők!"
Nem kell
konf: "Simi gyere már (?). Párbaj? Neked is jár egy pofon, gyere ide Simon. Egy pofon neked. Neked is jár egy. Egy nagyon jól végzed a dolgod. Nesze, egy pofon. Na. Hölgyeim és Uraim. Gyere csak ide pici fiam. Gyere ide. Há neked én hiába beszélek? Figyelj nekem ne dumálj bele, mer ha megnézheted magadat te. Amíg az én kenyeremet eszed, addig te nem fogsz itt dumálni érted?"
Párbaj
(vágás)
konf: "Ez jó volt. Tudod mér volt jó? mer így is csak a babosok maradnak a végén játékba. Ssss. Figyelj. Ramones!"
Ramones egyveleg
Csillagok, csillagok - Mindenkinek van egy álma
konf: "Jaj de jó!"
Gitárnyűvő
konf: "Köszi szépen. Lacika volt. Hidd el a legjobb szándék vezet, de az értetlenség fallal körbevesz! Jó aszongya, hogy mér üvöltök. Akkor figyelj csendbe. (elkezdi) Ez jó volt. Ez a Lajos milyen hülye. Ez volt szerintem. Hát ez mér sokkal művészibb volt. Ez művészibb volt. Ebbe több értelem volt. Több kétértelem volt. Sokkal művészibb volt. Ezt megvenné az ORI központ is. Az a címe, hogy Topis blues."
Topis blues
konf: "Ez hülye. Nem fájt? Mér kiabáltok a szünetbe? Amikor szünet van tessék ezt megtanulni. (közönségből: "Kuss Lajos.") Ott van két szünet. Mért mindig üvöltöttök? nem mindig csak üvölteni lehet. (?). Várjál, várjál. Várjál. Eszembe jutott egy másik. Kiabáljátok azt hogy...várjál másikat. Neo, neo, Ne-o-ton. Na? Mér há nem jó? Nagyon jó. (elkezdi a Diszkókirálynőt) Mit játszunk, tessék, mondjad. (valaki üvölti a Viszlátot.) Aszongyák, hogy Viszlát."
Viszlát
konf: "Hogy beénekelték, mi?"
(vágás)
Put Your Money (Boomtown Rats)
konf: "Szevasztok."
valaki a mikrofonba: "És volna egy kérésem. Hogy adjon majd ha lehet, ha lehet. Nagyon nagyon szépen menjünk el. Engedd, engedd, engedd ezt el, mert, mert a főnök kérése az hogy nagyon szépen kéne elmenni, mert itt marha sokan vannak, akik nem közénk tartozik. Szóval ilyenek, ilyen vannak érted? Szóval szép lassan menjetek ki, jó? Várjál."
Hová mész te kisnyulacska
közönségből: "Az én pulóverem."
Talán egy másik session, talán ráadás (bár mint tudjuk "Ráadás nincs, ez nem operett: A Párbajra hajazó, de más szövegű szám
(vágás)
Gitányűvő