1979. IX. ?
Bp

Összjátékidő: 20 perc

Kánkán-Jaj cica-Schneider Fáni
(vágás)
konf: "Szevasztok. Magyarországon még mindig nagyon sok a kifakult sztár"
Kifakult sztár
konf: "Szeretlek benneteket, kész. Damaszt! Csipke! Damaszt! (3x) Jó. Ilyen jók vagyunk. Így együtt. Figyelj. El szeretném mondani, mer (?), hogy 14-én leszünk A Csepeli Papírgyár strandján. Ahol egy olyan...olyan koncertet szeretnénk tartani, ahol eljátszuk az összes számot, amit valaha is játszottunk. Tehát...még azokat is eljátszuk, amiket úgy érezzük, hogy saját szerzeményeink, de nem túlzottan jól sikerültek. Tehát az égvilágon mindent. Tehát lesz benne Deep Purple, AC...AC/DC, Sex Pistols, meg az összes (?) el lesz játszva és természetesen saját nóta. Bármennyire is fáj, és bármit is nyilatkoztak a Magyar Ifjúságban igenis én vagyok a rockandroll sztár! AC/DC."
Rock And Roll Star
konf: "Feró. Feró. Feró. A sok értetlennek: hidd el a legjobb szándék vezet, de az értetlenség fala körbevesz. Beatrice blues, azaz a topisok bluesa. Tessék."
Topis blues
konf: "Figyeld. Élvezd a csendet. Figyeld. Ssss. Hogy mindenki hallja. Csendesen. Itt hátul is. Egy kis mély csendet. Figyeld azt a mély csendet, figyeld. Figyelj. Támadás! Egy, kettő, há-rom!"
Jerikó
konf: "Hej. Kösz."
Ó, a Beatrice
konf: "Hölgyeim és Uraim. Még mindig az összetatrásosunk, összetartozásunk jelképe a...a baboskendő, igen. Ha mást nem a zsebünkben hordjuk, és akkor is érezzük, hogy van, igen. A következő nótában ez feltétlen kell is, mert az őszinte szóról lesz szó. Amely őszinte szó...bármilyen őszinte a gondolat előtt csak térden állhat."
Térden állva