1980. III. 8.
Dorog, Kulturház

Összjátékidő: 61:50

Kánkán/Jaj cica/Schneider Fáni
konf: "Szevasztok. (?). Jelezzük, hát (?) a keretet. Aztán (?) ami marad belőle, azt tegyük ide félre, jó? Adogassátok, én is segítek. Egy picikét menjetek hátra, mert különben nem tudjuk elkezdeni. Nem előrébb, hátrább egy picikét. (közönség: "Ricse. Ricse. Be-at-ricse!") Jól van srácok. (?)? Először is nagyon szépen köszönjük a meleg fogadtatást, és az első...üdvrivalgás természetesen a Kulturház igazgatójának Szilas Zoltánnak szól, aki segítette, hogy idejöjjünk és fellépjünk. Azután pedig csak annyit, hogy minek él az olyan stb."
Minek él az olyan?
konf: "Egy dalt rólatok és rólunk, erről a világról, a motorizált nemzedékről. Motorra."
Motorizált nemzedék
konf: "Jól van. Uraim. A követ...a következőt szeretném mondani: Mindenki menjen kettő méterrel hátrébb, mert leállítják a koncertet. (?). Az lenne a jó, ha máskor is jöhetnénk ide Dorogra. Hát próbáljuk meg úgy csinálni a dolgot, én is nagyon szeretném, ha jöhetnénk. (?). S lehetőleg ne lökjétek előre egymást, tehát mindenki maradjon körülbelül ebben a vonalban, mert leállítják a bulit. Oké? A gondolat előtt a szó csak térden állhat."
Térden állva
Beatrice énekel lezárásként
konf: "Jaj köszönjük szépen a füttyöket. Ez nem volt ének főnök. Ezeket a...(?) amit (?). Én énekelek. A dalos...dalos pacsirta vagyok. A hangerő egy kicsit. A Dilajlát? Elénekeljem a Dilajlát? Nem? Akkor mindenki énekelje azt el velem, hogy."
Mindenkinek van egy álma
konf: "Ez jó volt. Te ezt ne, Ricse. Másik nótát. Melyik másikat?"
T. Sz. Elnök
konf: "Jó volt. Köszönjük. A főnök volt. Most pedig nagyon fontos bejelentésem lenne. Santa Maria. Egyetértek. És még azt is akartam mondani, hogy lekopocsáj. Az mit jelent? Há mit tudom én. Há honnan tudjam. Ne Lajoskám jelszavakat ne még félreértik. Gondold meg mit gondolsz. Jó. Bocsánatot kérek. Én arra gondolok, hogy engem a legjobb szándék vezet. (?)."
Topis blues
konf: "Pssz. Sssss. Nincsen támadás. Védekezés! Egy, kettő, három!"
Jerikó
konf: "Meg vagyok elégedve. Jó (?). Hölgyeim és Uraim...be kell jelenteni a számot. Nagyon kiváló (?). (?). (13 fodor)"
Angyalföld
(vágás)
konf: "Pihenjünk. (?). Ricse, Ricse, Beatricse hó-rukk."
Üzenetek (benne vágás a Z. S. művésznős üzenet végén)
konf: "Köszönjük szépen. (vágás?) Most volt a nők napja, mindenkit szeretettel üdvözöl a Beatrice. Én is. A következő szám pedig arról szól, hogy mit tehetünk az abortusz ellen. Na. Tessék. Figyelem. Megkezdődik a számolás. Egy. Eggyel? Eggyel. Egyel fogunk. Mér egy abortusz? Két abortusz? Beszámolják. Egy, két. Nem is úgy van. Egy, két. Egy, két, há, négy. Így van? Na akkor tessék figyelni. Egy, Két."
Kislány boogie
konf: "Na. Nyugalom Uraim, nyugalom. Na mivel rendesen viselkedtek, (?). Az a lényeg, hogy mindenki rendesen viselkedjen és még egy kérésem lenne. Lehetőleg tartózkodjunk az alkoholos italok fogyasztásától. Igen, mostanában nagyon elharapózott az ifjúság körében az alkoholtartalmú (?)nek a fogyasztása. Felszólítok mindenkit, ne igyon! Megértettük egymást? Azér mondom. Azon kívül még egy dolgot szeretnék mondani. Figyelj. Mér szólsz közbe, ha beszélsz te én beszélek. Nagyon sokan megbuktak a félévben. ne vigyorogj te ne vigyorogjál már. Tessék már tanulni. Nem nekem tanulsz, hanem magadnak tanulsz. Úgy van. Mi van még? Hölgyeim és Uraim ez megvolt, akkor most meditáljunk. Ilyen amikor rádjön a. Mér amikor már (?). Azt se tudom ki vagyok. (?). Meg jól be is kapok egy felest. (?). Ülök egyedül a nagyvárosban a szobámban. (?)."
Meditáció I.
konf: "Mondok egy igazat, hogy ne halj meg. Nem is halok meg. Eszem ágában sincs. Mi lenne velem nélkületek? Ez csak játék. (?). Még annyit akarok, hogy mit akarok még, mi kell nekem. Gyerünk!"
Mit akarok még?
(vágás)
konf: "Mi van Laci? (vágás) A Tibit hallottátok. (?). (közönség Ramonest kántál.) Menjen Ramones? Oké. (?). (?) Ramones. Ramones! Hej!"
Ramones egyveleg
konf: "Köszönjük szépen. Uraim megegyeztünk, hogy mindenki hátrébb megy egy kicsit, ugye? Ha akarjátok, hogy lemenjen a buli rendesen. Másik, hogy (?). (közönségből: Ez? A Janié.") Muszáj hátrébb menni egy kicsit. Muszáj, mer leállítják a bulit. Teljesen jogos. Meg(?), hogy a (?) nagy színpadépítés lesz. Hogy ne legyen a zavar. (?). Akkor. Szeretnétek Boney M-et? Játszunk Boney M-et? Egy jó kis Boney M-et. Annak van mondanivalója is azért. (éneklik: Január, február, március stb ) Másikat? (megin énekelnek BM-et) össze vissza kiabál. Ismét Daddy Cool. Hát ha nektek nem kell. Nem csináljuk. (?) a közönséget. Én csak annyit szeretnék mondani, hogy az ifjúságnak belülről kell fakadjon a kultúrára való igény kéremszépen. Nem keeeeell!"
Nem kell
konf: "Neeeem! Nem! Nem! Nem kell és kész! Elegem van! (?). Én nem várok. (?)."
Gitárnyűvő