1980. VIII. 1.
Siófok

Összjátékidő: kb 28'
forrás: anyaszalag

Kánkán/Jaj cica/Schneider Fáni
konf: "Jó estét kívánok kedves magyarok. Nagyon örülök. (?) erőt! Egészséget. Támadás! Egy, kettő, há-rom."
Jerikó
konf: "Igen. Nagyon jó volt. Köszönjük. Igen. Egyetértek. El szeretném mondani azt, hogy itt lehetünk a (?) és LGT (?). (valaki: "Nagyon vigyázz a kerítéstől.") Ezért a mai jelszó az Éljen, éljen, hurrá mellett az, hogy lakjunk jól. Damaszt. (3x) Jó, akkor (?). De azért, mert a többieknek is kell valami szórakoztató muzsikát játszani. Így Hölgyeim és Uraim következzen a (?). Gyere ide. (?). Tegye föl a kezét, akinek a Sánta Mari nem köll. Ez igen. Ez a többség volt. Kedves ifjúság, kedves egybegyűltek. Nagyon nagy örömmel jelenthetem, hogy mienk a világ. (valaki: "Táncolj Feró!") És a diszkótáncnál szebb dolog nincs. (?)"
Sánta Mária
konf: "Tankeső. Köszönjük szépen. Éljen nagyon. Nagyon köszönjük, nagyon, igazán. Köszönjük szépen. Üdvözöljük a (?). (valaki: "Mi ez ráz, vagy mi a kurva isten?") Kedves kintrekedtek nektek játszuk azt a dalt, hogy Angyalföldi gyereknek születtem."
Angyalföld
Ó, a Beatrice
konf: "Na (?). Na kéremszépen minekután pontosan 7 perce játszunk...egy kis szünet. (?) 30 (?) valamire. Igen tisztelt Hölgyeim és Uraim."
Mindenkinek van egy álma
Topis zenész
közben a közönségből: "Hosszúpuska."
konf: "Na! Auúúúúú."
Nagyvárosi farkas
konf: "Nagyon nagyon szépen köszönjük. Nagyon örülök. Be kell jelentenem, nagyon jól játszottunk. (?) (valaki: "10 perc. 9 óra elmúlt.") (?) ma. (?). (?). Melyiket? (?). (?). Katicát Lajos? Mostmár nem kell Katica?! Nem! (2x)"
Nem kell
konf: "Nem kell! (4x) Nem, nem kell! (?). (?) nem?! Nem kell nekem, osztán kész! (Miklóska üvölt) Nem kell! Nagyon nem kell. Jó. (?). (?). Na végre már. Szeva. (?). Ó, barátom. Na kérem egy komoly nóta következik...egy (?)...majd mindjár. (?) művészi színdarabot fog bemutatni. Tudod mikor az ágyban szeretkeztek. Aztán következett az esemény napja. Ne katicáskodjunk kéremszépen, mer kivezettetem a helységbűl. Milyen kislány? (?). Mindegy hát jön az esemény napja aztán majd megnézhetjük egymást kéremszépen. Kislány (?)."
Katicabogárka
konf: "Kösz szépen. Igen, igen. Kösz!"