1980 első fele
Békéscsaba

Összjátékidő: 24:37

konf: "El kell mondanom szuper jó érzés színpadra jönni ilyenkor, amikor ennyien itt vagytok. És ezennel Békéscsabát ricsés várossá nyilvánítom. Damaszt csipke! És csak annyit játszunk, hogy Viszlát. De mielőtt elkezdenénk egy köszönettel tartozunk...mindazon szervnek, akik engedélyezték a koncertet, így van?! És mindenki szolgáljon rá a bizalomra, vigyázzatok hazafelé, semmiféle összetűzés, semmi az égvilágon, semmi törés-zúzás...mert én irtózatosan szeretnék még idejönni Békéscsabára. Had menjen!"
Viszlát
konf: "A motorizált nemzedék dala."
Motorizált nemzedék
konf: "Anyám. (vágás) Na. Tisztelt egybegyűltek. Aúúú. (párszor) Hát tessék."
Nagyvárosi farkas
(vágás)
konf: "...csináld tovább édesapám, nem lehet abbahagyni. Nem lehet édese, ha valamit elkezdesz, tessék végigmenni! Kérem. Az úton. Fiatalok, ti bizonyára szórakozni akartok. Há persze. Ugye? Kéremszé. Úgy van? Na kérem az önmegvalósítás útján ugyanúgy végig kell menni! Kérem ezért fiatalok most pedig következzen egy kis...meglepetés úgymond. Én má. Már többen itt fújják, tudják. Tudom mi kell nektek gyerekek. Diszkó! Állj, állj. Hát nézd meg többen fütyülnek. Hát ők nem tudják, hogy nekik az kell? De...kedves fiatalok, kedves ifjúság. Tessék felvilágosulni. Tessék kultúráltan szórakozni. Az újságíró azt írta, hogy a diszkó, az egy fokkal jobb, mint az alkohol. Azért, mert bár az alkohol az micsics mit is csinál? Bár nem öl, de butít és nyomorba dönt. Butít és nyomorba dönt az alkohol. A diszkó csak butít. Tessék felvilágosulni kérem. Most pedig tessék jól érezni magadat. Mindenkit felszólítok, hogy érezze jól magát. (leállnak) Kéremszépen nincsen elég lelkesedés. Hiányzik belőletek a lelkesedés. Örüljetek. Diszkó! (3x) Díájeszíjó. Táncoljunk! Sánta Mária."
Sánta Mária
konf: "Naaa. Naaa. Héj. Kérem. Héj. Micsinálsz? Mit fúj, hát ez a diszkóban tanultam, hogy így a. Te rockkoncerten ilyet ne csináljál. Hát ezt lehet ott a sötétben csinálni, de fiam a színpadon öcsikém ezt nem lehet csinálni. De én láttam a Boney M-et, meg a, meg a Neotont és így csináltak, hogy a. Á, az a fejesek zenekara. Nahát. Mi, mi meg, mi meg a nép zenekara vagyunk kérem. Ugye milyen jó volt a diszkó? Ne hülyéskedjetek, ez jó volt. Szerintem jó volt! Jó volt. (2x) De jó volt. Jó volt. (2x) Nem kell? Akkor nekem se kell."
Nem kell
(vágás)
konf: "...punkul annyit jelent, hogy csalogány. Tessék ott ül a látod megvan. Tessék, tegye föl a kezét, aki csalogányt olvas. Én is. Én is, látod? Látod? Én márpedig akkor is azt olvasom, hogy csótány. Mert te bunkó vagy. Kihirdették Budapesten nem kell ott szakadt zene!"
Vigyorog a fejem
(vágás)
közönség: "Üsd ki, üsd ki!"
konf: "Hülye vagy? Hát azt mondtad, hogy üsselek ki. Majd én megütlek téged. Én csak játszom itt a szerepemet. Ma jó megver, mit ütögetsz te engem itten? Hát di benne volt, hogy a. Majd szólok a, ORI-ban szólok, hogy te verekedel. Itt mindenki látta, hogy megütött. Ő is megütött, ugye láttátok? Mér, azér mer a főnök?"
Katicabogárka