1980 közepe
Bp, valahol Angyalföldön

Összjátékidő: kb 16'

konf: "Nagyon nagyon régen játszottunk egy dalt, amelyik úgy kezdődött, hogy vannak csodálatos emberek, ami föltalálta a neutronbombát, az utódoknak örökség. "
EMBER
konf: "Köszi. Akik itt voltak Csepelen, azok tudják, hogy eljátszottunk egy dalt, amelyet azóta is többen kértek tőlünk. (?) Meditáció, úgyvan ez egy (?)."
Diszkókirálynő
konf: "Na állj. Mér? Én azt mondom. Nem jó? (?). Nem volt jó? Jó volt. Jó. (?). Nagyon igazán. (?)."
?
konf: "Nekem tetszett ez a dal. Egy, két, há, négy"
Kislány boogie
konf: "És aki (?) Csepelen, az azt is hallhatta és ezt még egyszer nem fogom mondani: Akinek van ehhez a Beatrice ügyhöz valami témája...akár novella, akár vers, akár (?) és úgy érzi, hogy ez a mi lelkivilágunk, akkor az feltétlenül hozza el, mert szeretnénk egy csövesek kultúrája készült kiadványt csinálni. Namost (?) mert van legalább egy két hónap és addig anyagot szeretnénk gyűjteni, már program elég sok kéziratot. Tehát a jövőben is nagyon nagyon szívesen várjuk, hogyha a (?) akár (?), akár akármit, mindegy, de valamilyen művészeti ágba besorolható. Tehát ilyeneket nagyon nagyon nagy szeretettel várunk a jövőben is nagy szeretettel és mindenki hozza, aki úgy érzi, hogy van írnivalója ezekről a dolgokról. Jó voltam Lajos? Közben. Például kaptunk egy kis(?), benn hagytuk az öltözőben. halljuk. Hát hogyha egy mód van rá, akkor megpróbálom (?). Fogok felolvasni egy kis sokaknak kapnak majd belőle, mert tizenévesekről szólók vannak írva benne. Na gyerekek. Feró. Igen. És mondjátok. Kérjetek valamit. (?). Tudjátok hogy hol vagyunk? (?) Angyalföldön. kezdjétek a számolást."
Angyalföld