1980 tavasza?
Bp

Összjátékidő: kb 9'
forrás: anyaszalag

konf: "Egy dalt rólatok és rólunk, erről a világról. Motorra."
Motorizált nemzedék
konf: "Hej! Ihaj. Ihaj, csuhaj. Ihaj."
Gitárnyűvő
(vágás)
konf: "És van egy örömhírem a nyárral kapcsolatban. A Budai Ifjúsági Park, a Lőrinci Ifjúsági Park és a Csepeli Ifjúsági Park nem engedélyezi, hogy játszunk. Ezért annyit mondok csak, hogy: Kihirdették városszerte, nem kell nekik szakadt zene."
Vigyorog a fejem
benne: "Elrontottad."
Ez nincsen minden ember fia homlokára írva (Miklóska danolászik)
(fütty)
konf: "Ne. Hát kére, e engem ez nagyon zavar kérem ne tessék engem. Ne tessék. Ne csroszlizad már. Ne fütyüljenek itt tényleg engem zavar, én itt dógozom becsülettel hát. Engem zavar nagyon kéremszépen. Szóljanak rá egyesekre, amelyik fütyül. Én ne, tessék ezt velem. Ne tessék itt fütyülni, ez egy idegileg gyenge ember kérem hát. Ki tetszik. (Miklóska megint dalra fakad) Had mondja már el, addig úgyse marad nyugton. Mondd el. (folytatja) Köszönöm szépen."
Vedres, mint technikus: "Légyszíves vegyél vissza a basszusból. Gerjed. Néha (?)."
konf: "Nagyon nagyon szépen köszöni a Lajos. Tényleg nem kell bántani, idegileg ez egy gyenge ember érted és. Begurul érted, aztán én nem vállalom a felelősséget. Így van, Lalóka? Igen, és kérem ne tessenek fütyülni, mer engem egy kicsit zavar, szal tényleg. Bemondom a mai jelszót, mostmár nem kellesz, jóvan, bemutatkoztál, kész. Santa Maria!"