1980 körül

konf: "A baboskendő igen. Ha mást nem, a zsebünkben hordjuk, s akkor is érezzük, hogy van, igen. A következő nótába ez feltétlen kell is, mert az őszinte szóról lesz szó. Amely őszinte szó bármilyen őszinte a gondolat előtt csak térden állhat."
Térden állva
konf: "Jól van. Hölgyeim és Uraim, sajnos meg kell hogy jegyezzem, azt hogy...jelenleg az országban...a popzenekultúra művészi színvonala...ott van nagyon mélyen a béka...alatt. Úgyhogy így talán nem is véletlen, hogy a legjobbak vagyunk."
Túl az Óperencián
Kanászélet
konf: "Őej. igen, mer nem szégyellem azt hogy kocsmába is játszottam. Igen, játszottam kocsmába is. Milyen Ramones? Úgy hívták...úgy hívták a a hogy, hogy topis topis zenész. Én vagyok, én. Topis lettem, mit csináljak?"
Topis zenész
konf: "Euuue. Hát igen. Ricsericsebeatricse hórukk! (4x) Halljam!"
Üzenetek
konf: "Kösz. Na. Köszönjük. Várjál, várjál, várjál. Sanyi, merre vagy, itt a személyi igazolványod. Rab Sanyinak itt az igazolványa, és itt van egy tanulóbérlet is, amit visszaadtam. Várjál, várj, várj. Összenyomták már, ki kell húznunk őt, gyere. Valaki még rosszul van szóljon, mert hatalmas a tömeg. Mert én is teljesen rosszul vagyok. Annyira, hogy a Lacika fog gitározni, össze is esem. Nyomjad nekik öcsém. Na csikar, vagy szikar."
Gitárnyűvő
(vágás)
konf: "Gyere ide. Gyere ide. Mit mondtam neked a múltkor? Abbahagyod, vagy nem hagyod abba? Igen? Akkor kezdődjön a párbaj. Tessék. Gyere."
Hamlet
konf: "Kösz. Na. Te. Nekem azt mondtam valaki, hogy nem kell. Ez se kell. Nekem nem mondták még soha, hogy nem kell. Nekem mindenemet elfoga, aszonták amit csinálok aztán, ez jó, ez nagyon jó, nekem mindig azt mondták, neked mit mondtak? Persze mindig megkaptad a barackot. Én mindig. Micsodát? A barackot. De azt mondták nesze öcsi, itt egy barack. Így van. Én leme. Most akkor nem kell? Akkor nem játszuk, jó, oké. Aszonták nem, akkor nem. Viszont látás, vége a bulinak."
(vágás)
Nem kell
konf: "Kösz. Szeretném hogyha meghallgatnátok a következő szex. Szex. (sokszor)"
Holydays In The Sun (Sex Pistols)
konf: "Egy dalt rólatok és rólunk. Erről a világról, a motorizált nemzedékről."
Motorizált nemzedék
konf: "Mi van, tetszett talán? Na azért. Ez hülye. Hányadik kerületből jöttünk? Na hányadikból jöttünk? Egy. Kettő. Három. stb. Angyalföldi gyereknek születtem."
Angyalföld
konf: "Aúúúúú. Aúúúú. A magányos farkast lelövik."
Nagyvárosi farkas
Kisnyulacska