1980 ?
?

konf: "Pillanatokon belül fel fog csendülni zenekarunk szignálja."
Kánkán/Jaj cica/Schneider Fáni
(vágás)
konf: "...kifakult sztár."
Kifakult sztár
konf: "Direkt azért nem játszuk el a legújabb nótánkat, amelynek az a címe, hogy Beatrice énekel."
Beatrice énekel (Vigyorog a fejem)
konf: "Hát ez (?). Ezzel meg fognak vádolni minket, hogy a, hogy mi nem tudunk énekelni. Mi az hogy nem tudunk dalolni? Mer ezt, ez sem volt egy olyan, hogy (dúdol). Se melódiája, ez egy rosszul megkomponált véleményem szerint. Mér rossz ez? Tu, nem nyugszik tudáspilléreken. Tessék, mindenki énekli, hogy."
Mindenkinek van egy álma
konf: "Tudom már. (?) oda (?) mer nem tudom így. Ezt tudom már. Vigyázzunk sze, há végig kell mondanom a mondanivalómat. De nem érdekli őket. Mindjárt, mi az, érdekel benneteket? Nem? Akkor énekelek. (énekli tovább) Hát Hölgyeim és Uraim nem érhet vád minket, hogy nem tudunk dalolni. Azért jöttünk ide, hogy botrányba fullasszunk mindent, ugye? Úgyhogy mostantól kezdve egy darab hangot nem fognak hallani, elnézést kérünk azért, hogy nem hagyjuk muzsikálni. Igazán ezért nem kapunk sok pénzt, végeredményben."
Kanászélet
benne: "Ne össze vissza már az istenit. Szeretnék. "
konf: "Köszi. Na jól van magyarok. Jó van. de amíg nem kiabáltok, hogy Ricsericsebeatrice, addig nem is játszunk rendesen. Addig csak ilyenek lesznek. Az az ősz hajú ember ott nem kiabál. Nem értik, ti. Ti tudja, hogy beatricsések vagytok, az nem ér. Az is üvöltsön, aki nem az. Tessék. (kántálás a közönségből) Állj az egész. Ki (?). Nem bírom már. Mér nem kiabál? Mit nézel. Ezt kikérem magamnak. Igenis. (?). Én ha nem tudnátok azért csinálom ezt. Ez külvárosi előadóművész. Ki volt az? Tessék jelentkezni. Egy csokoládét adjunk át neki, ki volt az? Nem igaz, az nem igaz, azt ismerem. Az nem igaz. Ez egy női hang volt innen, bajuszos női hang. Hát akkor halljam, hogy: "Ricsericsebeatricse! Hó-rukk!"
Üzenetek
konf: "Jó, köszönjük szépen."
(vágás)
konf: "Egy, két, há, négy."
Kislány boogie (néhány hang)
konf: "Állj. Állj meg. Állj."
Diszkókirálynő
konf: "Jól van elég lesz. Elég? Köszönjük szépen. (?). Értesz a zenéhez. Pancsoló kislány."
Minden kislány életében
Mit akarok én?
konf: "Jó volt."
(vágás)
Nem kell
(vágás)
Térden állva
(vágás)
Párbaj
(vágás)
Topis zenész
(vágás)
közönség négytől számol
Angyalföld
(vágás)
Topis blues
konf: "Hát nem hallotta meg. Múltkor sem most sem. (?)."
Gitárnyűvő
csak neked zenélek
(vágás)
konf: "Egy, kettő, há-rom!"
Jerikó
(vágás)
Motorizált nemzedék
(vágás)
Viszlát
Nagyvárosi farkas