1981. X. ? (?)
Szolnok

Összjátékidő: 29'42"

Waszlavik: "Amerikai hangversenykörútjáról érkezett meg a Bikini együttes, hogy mentőövet hajítson a magyar rock hajótörötteinek. Olvastuk az újságban, hogy zúgnak a vészharangok a magyar popzene egén, sötét fellegek gyülekeznek. Aggodalomra mindazonáltal nincs ok, hisz Nagy Feró, a Radics Béla nyomdokaiba lépett gitáros rögvest fellendíti, magasba emeli a magyar rock lekonyult zászlaját. A Bikini együttes nagy karrier előtt áll, ezt az alkalmat szeretném felhasználni, hogy meginterjúholjam együttesünk amerikai menedzserét, Mr. Wahornot. Mr. Wahorn, please. (tus) Szeretném, ha néhány szót szólna a Bikini együttes tengeren túli perspektíváiról. Do you speak english."
Mr. W: "Já. Also Ladies and Gentlemen, meine Dammen und Herren. In the U.S.A. from my (?) the Bájkini Band is very famous now. And in the next month we are some records come here, you know. I...I was very much in the New York film, and I see Deep Purple, Deep Purple is a very nice band. Deep Purple. So Ladies and Gentlemen i introduce you the Bájkini Band now! The Bájkini is here!"
W: "Bikini."
Mr. W: "Was?"
Feró: "Bikini."
W: "Bi-ki-ni."
Mr. W: "Be."
F: "Bi."
Mr. W: "Bi?"
F: "Bikini."
Mr. W: "Bikini? (2x) The Bikini Band here! Já. Gyerekek kezdjünk mostmár mer izé van."
W: "Nagyon köszönöm a közreműködést, további sikeres szereplést kívánok. További sikeres üzleti tevékenységet a tengerentúl."
Mr W: "Danke schön. (?)."
F: "Türelmetlenek a fiatalok, lökjed már, ne hülyéskedjél. Jó így?"
W: "10, 9, 8, 7!"
Itt a tavasz
bootlegger: "Nem lehet csinálni, mer nem, nem megy. Jóskát, meg a izét."
F: "Hallani a gitáromat? Kisebbségi érzésem van, hogy elnyomnak. Most pedig egy. Civilizált ember vagyok címmel."
Civilizáció
F benne, leállnak: "Nem volt jó. Volt egy tévesztés. Valaki eltévedt. Stopi it you! Álljál már meg. Mindjár kilépek a zenekarból. Előröl, 1, 2, há, 4. Egyedül kell csinálni, majd én beszámolok. Magamnak beszámolok. 1, 2, há, 4."
F: "Benne vagyunk a újságba. Milyen újság? Kipszklub. Kipszklubba."
W: "Hanglemezgyár. (3x) Kiöltözve. Van róla cikk is. (?)."
F: "Mi a (?) játszunk, mi? Várjál, megkeresem. Fénykép van róla?"
W: "Nem. Mese a (?)ról."
F: "Mikor (?). nem is vagyunk benne. Nem is találom magamat. (?). Nem is vagyok benne...újságba. Dinamit, meg Omega, meg P. Mobil. Mobilizmo. Kipszklub. Mér zavartad meg a programot? Most nem tudom, hogy hol tartottam."
Józsi: "Elfelejted a Szignált."
F: "Háhá!"
Szignál (Hacsaturján idézet)
Trunkos: "Játszál már valami jót. Tudod, azt a, ami így."
Akácos út őrület
Nem vagyok én apáca
bootlegger: "Szép volt fiúk!"
F: "Bill, te mit tapsolsz? A Bill, az a Bill ott. Ne nézzél hátra, te vagy. Megismertelek."
Mr. W: "Köszönöm szépen Hölgyeim és Uraim, köszönöm szépen. A következő számot fogják hallani."
bootlegger: "Szerelem!"
F: "Azt én eljátszuk. Kérték a Szerelmet öcsém, most lökheted a Bizottságot. Először mond el a szerelmet általában. Általában ne szűkítsd a mondanivalót. Általában beszélj."
Mr. W: "Hölgyeim és Uraim. Bár már itt van az ősz, és mindenütt lehűlt a levegő. Mind a városokban, mind a falvakban egyaránt. És...hát szóval már a mezőkön is hideg van, sőt az erdőkben is. Mégis...a lányok és a fiúk...néha egymásra találhatnak egy egy zugban. Igen. Erről szeretnék most elénekelni egy számoz a Bikini zenekar hangszerelésében. Köszönöm szépen. Kedves ti. Ismeritek a számot?"
F: "Hosszan tartó taps. Elszórva hurrázás, éljenzés."
Mr. W: "És akkor följebb, mint a bluest a szokták a második izé. És akkor fokozatosan kérem becsatlakozni nagyon is. De először semmi. Először csak az orgona szól és utána jön a basszusgitár, majd a, majd a szólógitár. Jó."
Szerelem (Bizottság)
bootlegger: "Bizottság!"
F: "Várjál, várjál egy kicsit. Várjál egy kicsit, rögtön mindjárt, csak szeretném bemondani a nevét is, azér hogy tudjátok ki volt az a Bizottságból. Wahorn András. (bassz tus) Most pedig szerelmes dal következik. Hej."
Szőke punk lány
F: "Hát András ez nagyon büfé volt. Micsináltál a bátyáddal?"
T: "Írtam egy dalt."
F: "Minek? Mér? Megkért, hogy írjál neki?"
T: "Ja. A táncdalfesztiválra. Megkért. Azt nyomjuk el."
F: "Nem bánom, jó. Ismeritek ezt a nótát? Fiatalok, ti is? Nem? Mér nem néztek televíziót?"
W: "Ezt a dalt mindenki énekelje velünk. Segítek. Na."
F: "Írtam a bátyámnak egy. Ez az. Boney M-et mindenki ismeri? Három, négy."
Írtam a bátyámnak egy dalt
F: "A szőke tündérnek kérek tapsot."
J: "Gazember Mónika."
F: "De egy állatok vagytok, még egy ilyen zenekart. Még játszunk egyet, jó? Még egyet. Igazat. Ez most egy blues jön. Jó kis blues jön. Piramist is játszunk? Már elterjedt a városba, hogy odamegyek? Ne hülyéskedjetek, akkor most megcáfolom. Itt maradok a Bikinibe, itt nagyon jó. Kezd el Gazember. Egész Magyarország ezen a Piramison beszél, há mit keresek én ott? Havi elég sokat."
Meditáció II.