1989. VIII. 18.
Pecsa

Összjátékidő: 62:49
forrás: anyaszalag

Egy út van előttem (Cumi az élet)
konf: "(?) hogy...a mai nap ezennel történelmi pillanat hiszen ma van (vágás) A Petőfi Csarnokban a legtöbben. (?) vastapsot. Köszönöm szépen. (?). És ezért most jutalom jár. Úgy van? Igen igen. Ezennel dicséretben részesítelek benneteket. És...mivel leendő apák meg anyák vagytok (?) végre a figyelmeteket a gyermeknevelésre. (?). A gyerekben egyetlen öröm van, amikor az ember (?)."
Üss a kölökre
konf: "(?). Zavarják az adást, zavarják. De nem hagyjuk abba. Jó? Jó? Jó? 1987-re gondolok, a szerelem éve és (?) volt. Na akkor következzen az a pillanat, mikor azt mondjuk, hogy jó, akkor nosztalgia-zenekarként tovább énekeljük azt a (?), ami annak idején volt, amikor aztán a Beatricének sürgősen abba kellett hagynia. (?). Erre emlékezve Erdős Péter dala. (?) szabadon születésnapodra."
Születésnapodra
közönségből: "Feró te vagy az isten. Feró király vagy."
konf: "Vegyél már. Na. (?)."
Gyerekkorunk legszebb dalai
konf: "(?). Hölgyeim és Uraim mindenki készen áll a zenekarból? Dobos itt vagy még? Pálmai (?)? Addig amíg össze(?) egy jó kis darab. Ez egy régi dal, még annak idején a Bikini együttes dolgozta föl."
Matematikus dala (közben a közönségből: "Éles kanyar. Paing.")
konf: "Ricsericse Beatrice hórukk!"
Üzenetek
konf: "Na mit (?). Waszlavik (?). (?). (valami orbitális hülyeséget énekel)"
Falu végén kurta diszkó (valami rockandroll feldolgozás) benne a közönségből: "Na mi van veszed föl a műsort?"
konf: "Köszönjük. (?) ami már nem is úgy kezdődik, hanem egy-két-há-négy."
Waszlavik szóló
Daddy Cool
konf: "(?) dicséretet érdemel. Mit akartok a Jóskától? (?)."
konf: "(?). (közönségből: "Ford Fairlane.")"
konf: "Ne nosztalgiázz. Gyerekek szeretnék bemutatni nektek egy igazi szocialista pozíciót. Megkérem Lugosi Lászlót, hogy (?). Hölgyeim és Uraim. Itt az (?) elismerése (?). Kéremszépen (?) azt mondta, hogy szeretné a közönséget igazán jól szórakoztatni. Hölgyeim és Uraim a Be. (vágás) Fantasztikus. A taps az jár. (?). Lugosi László. (?). Hölgyeim és Uraim Lugosi László tripla floppot fog ugrani. (?) segítek neki. Figyeljetek. Tripla. Egykézzel. (?). Igen. (?). Ezennel. (?). Hát milyennek képzeled. Lacika. (?). (vágás) (?). Hölgyeim és Uraim. (?). Zsöcike. (?). Következő szám egy nagyon komoly. Csendet kérek, hát a művész most beszél. Most készül a nagy produkcióra. Nagyon komoly. Lámpát kérem levenni rólam a lámpát, nem látom a tiszta arcokat. Nagyon komoly művészi produkcióval készültem. Én vagyok Schwartzeneggernek a húga kéremszépen. Tapsoljuk meg (?). Kéremszépen sötétet a színpadra. Azt is tessék lekapcsolni. Ide középre kérném a fejgépet. Még lejjebb. (?). Első produkció következik. És! Köszönöm szépen, le a villanyt. Le a villanyt gyerekek, hát. Nem pereg a műsor, nem pereg a műsor. Második pozíció. A miskolci Schwartzenegger bemutatkozik. (?) most! És most teljes fényt. Akcióban volt, akcióban a Schwartzenegger. (?). Hölgyeim és Uraim sajnos (?). Kéremszépen most egy jobblábas mérleg következik. Kiegyensúlyozott vokális ének. Kísérjétek figyelemmel, ahogy (?). Komoly koncentrálás. Koncentrálás, konvergálás. Odafigyeljetek. (?). (?). Figyelj. A siker érdekében sokat koncentrálok. (?). Hoppá. (vágás) (?). Na mi van?"
A 2000. év felé
konf: "Angyalföldi gyereknek születtem. (?)."
Angyalföld
konf: "Hej! (?)"
Meditáció