1991. IV. 23.
Győr

Összjátékidő: 61'22"
forrás: anyaszalag

Feró: "Jó estét elvtársak."
Laci: "Jó estét tata."
F: "Kun Béla vagyok."
L: "No hisz."
F: "Nem is örültök Bélabátyátoknak? mer mindig evvel a hülye zenével foglalkoztok. Hiába beszél neked az ember? Mikor jön meg végre az eszed? stb."
Nem nekem tanulsz
F: "Szevasztok. Mindenki itt van? Na látjátok. Hölgyeim és Uraim ezennel Győrt megerősítem Ricsés területté nyilvánításában. Spontán vastapsot kérek. Na jól van. Népünnepély lezárult. Mi jöjjön most papa? Csapat vigyázz! Zászlónak tiszte-legj!"
Gyerekkorunk legszebb dalai
F: "Hát ez jó volt. Ha bemész egy kocsmába ahol egy zenegép áll. stb."
Kifakult sztár
F: "Hát ez nagyon régi dal. Te emlékszel rá?"
L: "De erre emlékszem."
F: "Na jó, akkor ez csak legyen egy kis rockandroll."
Ez csak rock and roll
F: "Köszönjük szépen Hölgyek és Urak. Emlékezzünk a régi szép időkre, 1978-ra, de erről az időkről annyit el szeretnék mondani, hogy nagyon sokan jelentkeznek ma már, hogy ők akkor forradalmárok voltak. Kéremszépen nem volt itt senki forradalmár, mindenki megalkuvó volt. Mi is azok voltunk, hiszen próbáltunk zenélni, de nem lehetett és mindenfélét elkövettünk ennek érdekében. Egyetlenegy eredményünk volt, hogy azt akkor azt mertük mondani, hogy, de ez egy nagyon pici eredmény, hogy nem kell!"
Nem kell
Ó, a Beatrice
Mindig kék az ég a Szovjetunióban
F: "Éljen, éljen! (2x)"
Éljen, éljen, hurrá
Kopj le!
F: "Mit mondasz Zsöcike?"
Zsöci: "Motorizált."
F: "Azt mondja Zsöcike, hogy játszuk el a Motorizáltat, de az olyan régi. Mér, mér hát mér játszanánk el, milyen motorotok van? Aha. Riga, Komár, meg ezek. Verhovina. Kawasaki van egyáltalán valakinek? Kawasakisok jelentkezze. Aha, biztos. Yamaha? Persze. Bab, Babetta van nektek, nem izé. Ez már a motor hangja."
L: "Itt nálunk."
F: "Motorra magyarok."
Motorizált nemzedék
F: "Egy kis rockandroll következzen, mer eddig is csak az szólt. Kéremszépen a Beatrice egy nagyon öreg rockandroll banda, mondhatnám azt is, hogy kibaszott régi. lassan már mondhatnám azt is, hogy a legöregebb az országban. Ez a dal is arról szóljon, hogy egy kis sör, meg egy kis rock and roll már tulajdonképpen elég is nekünk, bár azt hiszem, hogy ma már, ma már semmi sem elég. Kezdje el papa, mer köhögnöm kell."
L: "Gyerekek mit kell játszani?"
F: "Sört, meg rockandrollt. Nahát mér nem. Kérdezzen papa, úgy tanul. Cavintont az öregnek."
Sör és rockandroll
F: "Sikeres gitárváltás történt. Megszerelitek, vagy megyünk tovább? Megyünk tovább, azt mondja Laci, tehát nem kell szereljünk. Hát."
Matematikus dala
Civilizáció
F: "Azt hallgassa meg papa. De aki hazudik az csal, aki hazudik az lop. Hazudni, csalni csúnya dolog. de még milyen csúnya."
A 2000. év felé
F: "Köszönjük szépen Hölgyeim és Uraim következzen egy nagyon nagyon régi dal egészen 1978-ból. Hidd el a legjobb szándék vezet, de az értetlenség fala körbevesz. Kéremszépen a blues mindenféle zenének az alapja, hát induljon el. Egykéthánégyöthat. (elindul) Óh, hohohó. De jó kis súlyos. Jaj, ez egy fuckin. (hapci) Köszönöm."
Topis blues
F: "Jó volt Laci?"
F: "Mintha én élveztem volna."
F: "Angyalföld is lesz, de az majd később, most azt hiszem, hogy be kell ígérjek nektek egy nagy szívást. Mindenki szívni fog, az tuti. Ez a dal is arról szól, mer a költő azt írja, hogy cumi az élet stb. És mint tudjuk a költő nem szokott tévedni, mer a költő egész életében szopott. És azt mondja a költő. Mér nevetsz ezen? Micsináltok, összetöritek a hangszereket. Miközben a költő beszél ti itten a hangszereket töritek."
F: "Botlottunk."
F: "Mer a költő azt mondja, mit is mond a költő? Mindegy a szopott, igen, ott tartottam. Tehát azt mondja, a költő azt mondja, hogy ha már egyszer szopni kell, akkor vágjunk hozzá jó képet, ne gyömöszöljünk a szánkba, kapjuk be mi. Szívjuk meg! Ezt most nagyon megszívjuk."
Cumi az élet
F: "Jó. Lacibácsi választott. Aszongya melyiket válassza. Nem akartam mondani hangosabban a nevét."
L: "De akkorát bakiztam pont a szóló alatt, hogy valamit ki kell találni. Ez a gitár mostmár biztos, hogy (?)."
F: "Ez a gitár miatt volt a hiba. Bíztassátok Lacibácsit egy kis tapssal, mer most meg van illetődve. Szinte mondhatnám azt is, hogy a zenekarunk hőse az a nagydarab gitáron vállalta, és most ezt a kicsivel csinálja tovább. Szinte hihetetlen, hogy a Lacibácsi mit vállal értetek. Még egy kis tapsot neki, had örüljön. Ezzel is, ezzel is tellik az idő. Gumi nyúlik, idő múlik. Jól mondom? Fater."
L: "Csúzli az élet."
F: "Hát kéremszépen asziszem, hogy föl kell vennem a rappes sapkámat, mer rappet fogunk játszani. A jövő hónapban megjelenik végre az új lemezünk."
Hősök tere
F: "Hölgyeim és Uraim következzen a munkadal. 8 óra munka, 8 óra pihenés. Most következik a 8 óra szórakozás."
8 óra munka
F: "De. Én. Úgy. Élvezem én a strandot stb."
Pancsoló kislány
F: "Köszönjük, ez is az új lemezen lesz és a régiről egy dal. A lapátnyéllel a gyereket jó pofán kell vágni."
Üss a kölökre