valahol a Balaton mellett

Összjátékidő: 45:17 41:24
forrás: anyaszalag

konf: "Hejej. Ne vegyétek föl a mikrofont. Meg van bocsátva fiam, föloldozlak. Jó estét kívánunk kedves dolgozók. (?) ifjúság. Heőőő. Heőőő. Támadás. Egy, kettő, há-rom."
Jerikó
konf: "Köszönjük szépen Hölgyeim és Uraim. Ritka szar akusztikájú helyen játszunk itt. Nem tudom hátul lehet hallani belőlünk valamit egyáltalán? Nem. Hát sok jót nem ígérhetek, mint a magyar kormány. Annyit tudok ígérni, hogy a koncert végére talán még rosszabb lesz a...z akusztika. Próbáljátok meg ezt megszokni. Én elég lassan beszélgetek, de a gyors nóták úgyse lesznek érthetőek. Mindenki próbálja felidézni magába, hogy milyen volt ez tíz évvel ezelőtt, mikor még szabad levegőn játszottunk, azóta be vagyunk zárva ebbe az MDF-es istállóba. Lesz ez még így is, mondta annak idején a Bizottság zenekar. Úgyhogy itten most akkor fennforgásom lesz. Mindenesetre ebben a pillanatban dicséretben részesítelek benneteket, általános dicséretben mindenkit. A rubrikát (?) mért kapta a dicséretet. Közbe ti itt kezdjetek el őrjöngeni. Külföldi vendégeink (?) csávó. A magyar nép a bolsevizmus ellen is felemeli a hangját. Egy, két, há, négy, öt, hat."
Topis blues
konf: "Csapat vigyázz! Zászlónak tiszte-leg!"
Mit akarok még?
Kun Béla
konf: "(?)? Menjá závút Béla Kun. Elvtársak. Magyar testvéreim. Kun Béla vagyok. Ne rúgjatok picsán. Hogy bántok velem? Nem szerettek? Hát ki a ti Béla bátyátok? Feribá. Mér szidjátok a kurva anyámat. Ha kivonul a szovjet hadsereg, itthagyta a sapkáját. Mennek abba a nagy büdös Szibériába...befagy a seggük rendesen. Na milyen a (?), mi? (?). (közönség: "Rusz-kik haza!") Mér mennének haza? (?). Majd ha jönnek a boldog szépnapok, majd akkor."
Azok a boldog szép napok
konf: "Je! (?) eltört a szerszám. Az atyaúristenit. Pedig én angyalföldi gyereknek születtem, mint a Kádár Jani. Az is egy nagy tolvaj volt."
Angyalföld
konf: "Hölgyeim és Uraim. Köszönjük. A legjobb seggű lánynak (?) egy kis dalt, a kis ilyen emléket. (?). Nézzétek meg hátulról milyen szép a látvány. A rockerek ott nagyon nézegetik, nyelvedet húzd be fiam. Mit csinálsz ott? Jó hogy nem...izé. (?). Ezt pedig fölajánlom nektek, tessék, ossztátok szét. Egy eredeti sarló kalapács. Sörrel? (?) már megittuk. Hölgyeim és Uraim elveszettétek el a személyi igazolványotokat. Csináj, Csirok. Csirok? Csirok Júlia. Leánykori neve Csirok Júlia. Te vagy az fiam? Júlia? Kéremszépen most pedig...ünnepi, ünnepi gálaműsor következik. Megkérnétek benneteket, hogy a lányok legyenek főleg a kezdeményezők, kérjük, hogy (?). Jajaj gyerekek, becsajoztam. Na. Tehát aszongya megkérnénk a lányokat, kérjék fel a fiúkat. (?) A fiúkat kérd fel szépen. Alakítsatok párokat. Keringő következik. Mutassuk meg hogy kell. Felkérsz keringőzni? Jaj dehogy. Hátha meg(?) úgy fogni. De majd mindjárt. Egyedül (?) egy kicsit (?). Egyedül (?) aztán hahaha. (?) a Lacibácsi, lehet, hogy ma én megyek el. (?). Mi van itt? (?). Nanana. Tessék, ennyi. Megy tovább? Úgyis. Majd persze. Nehogy lehúzd a bugyidat. Nem zavar. (?) gyerekek. Húzd le te."
Túl az Óperencián
Kanászélet
Ó, a Beatrice
konf: "És (?) nem is (?). Bizakodóan. A dobosunk nem bírja tovább a (?). Aszonta, hogy ide(?). (?) az ütemeket. Mit csinálsz vele Zolibácsi? Mutasd meg a dobon mit tennél vele. Jézus (?). Adj egy puszit a Zolibácsinak (?). Kérek egy kis tapsot. Ja. Jaj, jaj. Most komolyan lehet így dolgozni? Lehet. Lehet. (?). Szünetet, szünetet tartunk (?). Szevasztok. Most mit néztek? Ne kiabáljatok. Ilyen a (?). Elkezdtünk járni. (?). (?). Hogy nyomja a nyelvét. Ez a kislány nemrég még cumizott. (2x) Cumi az élet cumi a tánc, ne sírj baby cumizzál."
Cumi az élet
konf: "Kéremszépen a műsor kezd közelíteni a pornó felé, az előbb már majdnem láttunk egy két gyönyörű cicit. Fiatalokat megkérjük, hogy ragasszák le a szemüket valamivel, ami nem látszik át. Ne nézzenek a színpadra, csak 16 éven felülieknek való műsor következik. Ismét egy személyi igazolvány, nem tudom egész nap igazoltatok. Novák József. Novák gyere itt a személyid. Novákfiam elvesztetted a...személyidet. Vigyázz, vigyázz...mert baj lesz ebből, mész hazafelé igazoltatod magadat és akkor nem is vagy te azonos saját magaddal. Közbe szeretnénk bemutatni a legújabb táncosnőnket. (a nő: "Kóc Éva.") Kóc Éva, kérnénk egy tapsot. Látom, hogy...megnyerte a tetszéseteket Éva...pedig nem ez az Éva a Csepregi, akire gondoltatok. (?). Jaj gyerekek. Itt a, nincs itt a...vőlegényed nincs itt? Jó. Szerencse. (?). Megvagyunk Lacibá? Mehetünk tovább, jó. Kéremszépen most pedig egy nagyon (?). Itt a vőlegény? (?). Gyere vőlegény. Hogy hívnak? Málnacsola. (?). Ne húzódj el. Hát szereted, vagy nem szereted? te is szereted? Igen. Ezennel isten és ember előtt házastársakká nyilvánítalak benneteket. Cső. Nyelves. Ezt úgy hívják magyarul, hogy gégetükör. Na kéremszépen. Nem is tudom, hogy (?). Mit játszunk Lacibá? Rock and rollt, sört rock and rollt. (2x) Lányokat. Gyerünk."
?
konf: "A motorizált nemzedék!"
Motorizált nemzedék
konf: "Je. (?). Neked is? (?). Hé. Nyugalom (3x). Kul-tú-ra. Dobogó fiatalok kultúrára éhesen érkeztek a koncertre. Bemutatom nektek a piros hetest. Aki verekedik, az piros lapot fog kapni. Nem szabad ilyen csúnyán (?). Mindenki mostmár önállósítsa magát, verje saját magát. Vagy verje. A 2000. év felé vagyunk. A szarnak és a kárnak nincs gazdája. Lacibácsi."
A 2000. év felé
(vágás)
konf: "Köszönjük szépen. És egy szép csendes dal következzen. Egy hamisítatlan blues. Ha elnémul a város és magam vagyok stb...Lugosi László szerzeménye."
Meditáció
konf: "Többen bekiabáltok, hogy ne halj meg Feró. Nagyon szépen köszönöm. Egyelőre most elhalasztjuk az elhalálozást. te voltál az? Zolibácsi itt hátulról azt mondja, hogy ő volt az, köszönjük szépen Zolibácsi a bizalmat. Továbbra is vállalom. Köszönöm szépen. Fater mit dolgozik itten? Semmit. (?). Most pedig mit akartok hallani? nem egységes a nép. Gyerekek. Ez nem kell. Hányszor mondjam? Nem kell."
Nem kell
konf: "Egy, két. Egy, két, há, négy."
Kislány boogie
konf: "Hát ez jó volt. Akartok partizánok lenni? Belőletek nagyon jó amuri partizán lett volna. Látom rajtatok. Partizánok. (?)."
Amuri partizánok dala
konf: "Jaj istenem. Előbb még előveszünk egy nagyon szép régi dalt...abból az időből, amikor még apám zacskójában tenyésztem. Mindenkinek van egy álma, az enyém te lettél. Nagyon csúnya álom leszek. Ez volt."
Mindenkinek van egy álma
konf: "(?). Mi van? Faszok gyerünk."
Hősök tere
Katicabogárka
konf: "(?). Hát a zártosztályra jó leszek."
Zártosztály
konf: "Elvtárs. Állj közénk. Álljatok közénk."
Matematikus dala
Térden állva
konf: "Hát hiába beszél neked az ember? stb."
Nem nekem tanulsz
konf: "Ez csak...rock and rooooll!"
Ez csak rock and roll
Nagyvárosi farkas