1987. IV. 10
E-Klub

Összjátékidő: 69:58
forrás: anyaszalag

Soha nem elég
konf: "Huh. Nagyon köszönjük. Jó estét kívánunk mindenkinek. Eljátszanánk a Mindhalálig bluesról egy Amszterdam-Budapest közt írott dalt. Tranzitblues 1-es."
Tranzitblues
konf: "Oh jeah. Nagyon szépen köszönjük. Igazán nagyon kedvesek vagytok, köszönjük szépen. Eljátszanánk egy lassú balladát. Közép-európai Hobo blues III."
KEHB III.
konf: "Kösz. Nagyon köszönjük. Eljátszanánk egy...bohókás kis dalt, a digózó lányok dalát. Hosszú lábú asszony."
Hosszú lábú asszony
konf: "Oh yeah. Nagyon szépen köszönjük, igazán nagyon kedvesek vagytok. Köszönjük szépen. Eljátszanánk egy új balladát. Egy új közös termést. Ha egyszer megszólalnál."
Ha egyszer megszólalnál
konf: "Nagyon köszönjük. Emlékezni szeretnénk egy emberre. Névtelen hős!"
Névtelen hős
konf: "Nagyon köszönjük. Dobokon Pálmai Zoltán. Nem tudom mi van ezzel a régi öreg kis Canonnal? Szólógitáron játszik Bencsik Sándor. Billentyűkön játszik Mr. Basary. Basszusgitáron játszik Zselenc László. És a blues királya, Deák Bill Gyula ének. Nagyon nagyon köszönjük. A színpadon Bill és a Box Company, vagy Billbox, ahogy jobban tetszik. Eljátszanánk egy bluest. Emlékezve Jimi Hendrixre. Red House, Vörös ház."
Red House
(vágás)
Felszarvazottak balladája
konf: "Nagyon köszönjük. Köszönjük szépen. Eljátszanánk egy címadó dalt. Első lemezem címadó dalát. Rossz vér."
Rossz vér
konf: "Nagyon köszönjük. Egy édes otthont szeretnék. Édes otthont Billynek, oooh!"
Édes otthon
konf: "Oh yeah. Nagyon kösz. (?) Nagyon köszönjük a türelmet. A színpadon Bill és a Box Company. Szólógitáron játszott Bencsik Sándor. Basszusgitáros Zselenc Zsöci Laci. Dobokon dolgozott Pálmai Zoltán. Billentyűk vokálvokál Mr. Basary. Ének Deák Bill Gyula. Nagyon szépen köszönjük a türelmet. Mindenkit sok szeretettel várunk a hónap utolsó szombatján a Dési Huber Művelődési Házban. Ahol ugyanis van egy kicsikekicsike őrületes klub. Egy ilyen blues...hardrock klub. Mindenkit sok szeretettel várunk. Csókolunk mindenkit, és köszönjük a türelmet. Az isten áldjon benneteket. ("Vissza!") Oh jeah. Nagyon köszönjük. Tényleg nagyon kedvesek vagytok, köszönjük szépen. Emlékezzünk egy emberről. Minden idők legnagyobb magyar gitárosáról. Ezt az embert úgy hívták, hogy Radics Béla. És eljátszunk ettől a nagy, erre a nagy pengére emlékezve egy szerény kis dalt. A zöld, a bíbor, a fekete."
A zöld, a bíbor, a fekete
Johnny B. Goode
Spoonful
lekonf: "Oh jeah. Köszönjük a türelmet. Szevasztok, reméljük valahol valamikor találkozunk. Viszont látásra a hónap utolsó szombatján a Dési Huber Művelődési Házban. (?) Köszönjük a türelmet, az isten megáldjon benneteket. A színpadon a Bill és a Box volt hallható, szevasztok. Köszönjük. Köszönjük."