1987. VII. 21.
Veszprém

Összjátékidő: 62:45
forrás: anyaszalag

Soha nem elég
konf: "Oh je. Nagyon köszönjük. Eljátszanánk a Mindhalálig bluesról...egy darabot. Tranzitblues I."
Tranzit blues
konf: "Oh jeah. Nagyon szépen köszönjük. Köszönjük szépen. Színpadon Bill és a Box. Eljátszanánk egy balladát...a Rossz vér című albumról. Középrai, Közép-Európai hobo blues III. Oh jeah."
KEHB III.
konf: "Oh jeah. Nagyon köszönjük. Igazán nagyon kedvesek vagytok. Nagyon rég játszottam ilyen zeneértő közönség előtt. Mindenkinek voltak álmai, nekem is voltak. Mikor még kicsi voltam, ilyen ötéves srác. Ahogy a barátom szokta mondani...volt. Mindig az volt az álmom, hogy egyszer végigmegyek a főutcán. És egy ilyen szőke hosszú lábú 120-as mellbőségű lány azt mondja: Billy. Gyere kicsike-kicsike Billy. Hosszú lábú asszony!"
Hosszú lábú asszony
konf: "Oh jeah. Nagyon köszönjük. Igazán nagyon kedvesek vagytok, kösz. Névtelen hős!"
Névtelen hős
konf: "Pálmai Zoltán a dobokon, oh jeah! Oh jeah."
Rossz vér
konf: "Oh jeah. nagyon szépen köszönjük. Nagyon köszönjük. Nem voltam még húsz, midőn egy könnyű éjszakán. stb. Felszarvazottak balladája. Oh jeah."
Felszarvazottak balladája
konf: "Nagyon köszönjük. Köszönjük szépen. A színpadon Bill és a Box. Szólógitáron játszik Bencsik Sándor. Je. A dobokon dolgozik egy régi öreg barátom Pálmai Zoltán. Basszusgitár, vokál, tánc...a régi öreg bűzs, bőrös barátom Zselencz Zsöci. Ének. Ének? Nyomjad csöves. Blueskirály Deák Bill Gyula. nagyon szépen köszönjük. Eljátszanánk egy bluest. Mivel igen szeretem a bluest. Azt is hordok. Mindig bluesban járok. Eljátszanánk egy bluest emlékezve a mesterre. Jimi Hendrix Red House, Vörös ház."
Red House
konf: "Nagyon köszönjük. Köszönjük szépen a blueskedvelők nevében. Messze még a hajnal 3 óra 20."
3:20-as blues
konf: "Oh jeah. Egy édes otthont szeretnék, olyat amilyet mások is! Édes otthont Billynek oh!"
Édes otthon
konf: "Oh jeah. nagyon köszönjük, köszönjük szépen. Lesz Kőbánya is. Minden lesz. Kőbánya, őrület, Ferencváros. Emlékeznénk egy emberre. Minden idők legnagyobb magyar gitárosára. Azt az embert úgy hívták, hogy Radics Béla. Emlékére szeretnénk eljátszani...egy songot. A zöld, a bíbor, a fekete."
A zöld, a bíbor és a fekete