1975. XI. 29.
FMH

Összjátékidő: 64'38"
forrás: anyaszalag

konferansz: "Kedves hallgatóink, kedves közönségünk műsorunk második részében a Bergendy együttest hallják. A zenekar tagjainak többségét már jól ismerik a hallgatók, de éppen azért mert néhány hónapja új tag jött az együttesbe felsorolom ki milyen hangszeren játszik. Dobol Debreceni Csaba. Gitározik Oroszlán György. Az új tag, aki szintén gitározik és énekel Tóthg János Rudolf. Tenorszaxofon, fuvola és pikoló Bergendy Péter. Rézfúvós és billentyűs hangszerek Hajdú Sándor. Altszaxofonon, klarinéton játszik az együttes vezetője, Bergendy István. Basszusgitár, szólóének Demjén Ferenc. A zenekar műsora régebbi és új rádió és lemezfelvételekből áll. Hallanak majd jól ismert számokat és olyanokat is, amelyek most hangzanak el először a rádióban. Elsőként a legutóbb megjelent nagylemezük címadólálának adják elő. Elsőként a legutóbb megjelent nagylemezük címadószámának feldolgozását adják elő Ötödik sebesség. És ezzel a mikrofon a Bergendy együttesé."
Ötödik sebesség
konf: "Jó. Egy, két, há, négy."
Léggömb
(taps)
Léggömb (reprise)
Demjén: "Szervusztok, szeretettel köszöntünk benneteket, illetve köszöntöttünk két meglehetősen szakállas kompozícióval...amik legalább egy évesek. Most pedig...új dolog következik. Több szempontból is új. Egy új tag, pontosabban az új tag bemutatkozása, aki énekes és gitáros. Mint énekesgitáros a következő...mint énekes gitáros a következő művet egy lírai rockkompozíciót fog előadni. Edgar Winter Dying To Live-et. Következik a zalaegerszegi Tóth János Rudolf."
Dying To Live (Edgar Winter)
Fagypont fölött miénk a világ
konf: "Köszönjük szépen. A napoban elkészült új nagylemezünknek, a Dying. Bocsánat. Van egy olyan is. Napokban elkészült új nagylemezünknak a Fagypont fölöt mienk a világ című egészen újdonságnak a címadó dalát hallottátok, a nagylemez valószínűleg tavasszal kerül az üzletekbe. Még nem tudjuk melyik tavasszal. Most pedig...ugyanerről nem a címadó és a legelső dal, hanem a legutolsó, sorrendben a legutolsó dal, ahogy erről az új lemezről...illletve ezen az új lemezen Tóth János Rudolf debutál, mint szerző, vagy debütál. Mind a kettő ugyanaz. Következik egy egészen lírai kompozíció, a címe: Nyár és tél."
Nyár és tél
Fantáziagép
Who's Got The Paper?
Demjén: "(halkan) Egy. Nem háromra! Háromra! Hop! (5x) Az Osibisa együttes dalát hallottátok, a címe: Who's Got The Paper? Ez magyarul is ugyanezt jelenti. Minden évben van nyáron egy ilyen vetélkedő, biztosan tudjátok ahol különböző zenekarok meg énekesek vetélkednek egymással. Ez a...meg szerzők is persze. Ez a Tessék választani. Az idén mi ezen versenyen kívül indultunk. Nem, semmi hahaha. Olimpiai eszme. A részvétel a fontos, nem a győzelem. Szóval ott adtuk elő ezt a kis dalt, amit most hallani fogtok, talán már ismeritek."
Kislány ne higyj a tükrödnek
Kislány ne higyj a tükrödnek (reprise)
Ma lesz a holnap tegnapja
Ma lesz a holnap tegnapja (reprise)
konf: "Egy, két, há, négy."
Szellemvasút
konf: "Három, négy."
Szellemvasút (reprise)
konf: "(hosszas taps) Köszönjük, hogy eljöttetek, szervusztok, a mielőbbi viszont látásra és viszont hallásra. Szia."