1981. V. 6.
KEK

Összjátékidő: kb 63'

Te mondd meg
konf: "Köszi."
A pók
konf: "Köszi szépen."
Tanulj meg sírni
Gyula: "Köszönjük szépen és engedjétek meg, hogy most üdvözöljelek benneteket, a megjelenteket és köszönöm szépen...a rendezőknek, hogy ma itt játszhatunk. Talán annyit a zenekarról, bemutatnák egy új embert, aki csatlakozott a csapathoz. Lugosi László."
Lugosi: "Jó estét. Hogy vagyok."
Gy: "És rólunk annyit, hogy 5 hónapig bezárkóztunk, ennek oka próbálunk valamit, amit szeretnénk, vagy amit szerettünk volna eddig. Úgy érezzük, hogy most ez sikerülni fog. Majd ti eldöntitek. Éspedig. Mostpedig régebbi három dalt hallgassatok meg, ami közeláll hozzánk."
Mi ez az érzés?
konf: "Köszi."
Senki se szóljon hozzám
konf: "Köszi szépen."
közönségből: "Gyula itt az öcséd."
Igazság
konf: "Köszönjük szépen. És most ismét az új programból hallgassatok meg egy dalt, a dal címe kicsit durva is talán. A harc. Avagy Dzsungelharc."
Dzsungelharc
konf: "Köszi szépen. És most szeretnélek benneteket emlékeztetni arra, hogy valamikor ti is jártatok iskolába, vagy nagy részében még jártok is, csak mostmár nincs biológia. Egy picit most erre emlékeztetünk benneteket. A dal címe az, hogy Csontváz."
Csontváz
konf: "Köszönjük szépen. Egy dal azokról a szobrokról, melyek betonmagasan állnak a hegyen és ritkán jönnek le hozzánk."
Néma kőszobor + dobszóló
konf: "Köszönjük szépen. A híd."
A híd
konf: "Köszönjük szépen. Volt híd és most legyen egy tűz. Asziszem a fiúknak szól ez a dal, amikor úgy érzik, hogy most valahova be kellene rohanni, mert már úgy tele vannak."
Tűz van
konf: "Köszönjük szépen. És...eljátszuk azt a dalt, amivel szeretnénk búcsúzni. Köszönjük szépen, hogy meghallgattatok."
Tépd el az időt
közönség: "Vissza! Vissza! Vissza!" "Gyula!"
konf: "Nagyon szépen köszönjük. Köszi szépen."
Dinamit a vérem
konf: "Köszi."