1979. VIII. eleje
?

konf: "Még nem jártunk itt nálatok, jólesik a találkozás. Free. Szabadíts meg. Uriah Heep. Free Me."
Free Me (Uriah Heep)
konf: "Free Me. Véj. Két dal. Két nóta szól. 1978, 79 és 80-as...dalok. 81. Powerage. (3x) Punknóta. TNT. Rakd alá a glicerint. (2x)"
TNT (Powerage)
Live Wire (AC/DC)
konf: "TNT. TNT, rakd alá. Erről szólt a nóta. És egy dal. Figyelj te lány. Figyelj. Neked szólok én. Young Blood. Vágyom rád, akarlak. Young Blood, fiatal vér. Young Blood."
Young Blood
konf: "Young Blood. (2x) Héj. Young Blood, Fiatal vér. És a csaj újra itt marad velünk. Egy lány, akinek szól a nóta. Kinek szól a nóta? Egy lánynak, akinek hangja van. Egy lánynak. (énekli) Ó, csak ne volnék gyönge lányka. Kit a felhőtől is óvnak. Álom. A szűzlányok dala, ki úgy szeretne élni már. Álom. Aaaa, segítsetek neki. Álom. Edda. Veijá."
Álom
konf: "A lány. A lány, ki úgy szeretne élni már. A lány. És egy dal egy nóta a hangszereken. Deep Purple. Hangszerek szóljatok. Gitárnyűvők, fanyűvők. Fognyűvők lökjétek. Deep Purple."
Wring That Neck (Deep Purple)
konf: "Héj. És szól a dal. Nem vagyok más, csak egy énekes...ebben a rockegyüttesben. Edda. Nem vagyok más, csak egy énekes ebben a rockegyüttesben. Indul."
Rockénekes
konf: "Héj. (vágás) Váéj. És egy dal, egy nóta. Hírek, reklámduma. Lent jártunk a Balcsin, nyomultunk Dunántúlon. És közben írtunk egy két nótát. Az egyik dal egy punknóta lesz. Egy asszonyról. Hűtlen asszony, megcsaltad a férjed, kinyomom a szemed. Vörös tigris. (3x)"
Vörös tigris
benne: "Ne legyen vége, ne legyen vége, azt akarom!"
konf: "Héj. Igen. Vörös tigris, így szólt a nóta És még egy dal, még egy nóta, szintén lent írtuk a Balatonon. Arról szól, rólad szól a nóta. Két sor, ami lényeges. Ahogy élsz úgy lesz a jó, bárhogy élsz, az neked való."
Ahogy élsz
konf: "Héj. (közönség: Edda!) Héj. Igen. Ahogy élsz, úgy lesz a jó, bárhogy élsz, az neked való. S egy dal, egy nóta...szól Edda blues. Igen. Elhagyom a. (vágás?) Mindent itt hagyok, mit el nem mondhatok."
Elhagyom a várost (Edda blues)
konf: "Aki...szeptember negyedikén a Budai Parkba jár Pesten találkozunk Edda és még sokan mások. Hobo meg még egy két jó arc. Héj. Tehát szeptember 4-én a Budai Parkban rockbuli. És szeptember 25-én újra ott nyomulunk. Ennyit, azon kívül még annyit, hogy írástudó emberek tegyétek meg. Papírra vetni egy két sort a szegény Edda nevében. Könyörgünk írjatok a nagy arcoknak, akik fent ülnek ekkora hájas pofával és basznak ránk. Ezeknek szól egy két nóta. Heij. Majd könyörgünk. Héj. Könyörögjünk? Könyörögjünk hozzájuk akkor. Legyen úgy. Íme nagy arcok, akikhez írni kell, csak írásban lehet eljutni, személyesen az atyaúristennek nem. Mi könyörgünk veletek együtt. Engedjetek saját utamon. Hej. Engedjetek saját utamon."
Engedjetek saját utamon
konf: "Héj. Héj. Igen. Héj. Igen. Héj. És egy dal, egy nóta szól. Lazy. 72. Deep Purple. Lazy. Lusta. Lazy. Héj."
Lazy