1979. ix. ?
Bp, BIP?

Összjátékidő: 69'

konf: "Szevasztok, jó estét mindenkinek, akik ránkszánta, hogy eljön és ellegyen. (?) szólni. De most az a lényeg, hogy tudjunk nyomulni. És még annyit, hogy Edda, miskolciak vagyunk, azt kérdeztedugye?. És az út, amiről a dalban is, az egyik nótában énekelünk. Hosszú az út, míg idáig elérsz. Benne van minden. Benne van az idő, és az hogy azok a (?) történtekről. Egy távlati tervem a múltkor külföldön jártam (?), egy néhány szót az NDK-ban azt hiszem nagy sikerrel. Voltunk kinn Moszkvában, de az nem lényeges, mert közben azon nyomban voltunk Berlinben egy ilyen rockfesztiválon és...összejött, jó volt, kész, a többi nem számít. Szevasztok. Jó estét mindenkinek még egyszer. Edda. Indul a buli. Ennyi történt"
konferansz: "...zárja a Nyári esték zárja az Edda együttes programja."
Moby Dick (Led Zeppelin)
Gypsy Queen (Deep Purple)
konf: "Héj. Héj. Gypsy. Roma srác. Így szólt a dal, gypsy. És még annyit, volt egy január, volt egy időpont, amikor az első budapesti fellépésünket megtettük. Január Budai Ifjúsági Park. Egy dal szólt akkor is, egész nyáron át. Könyörögjetek velünk, segítsetek nekünk. Egy Eddanóta. Engedjetek saját utamon. Hej. Egy kis fohász. Könyörögjünk a nagy arcokhoz. A nagy zenekarok nagy vezetőihez. Engedjenek saját utamon. Könyörögjetek."
Engedjetek saját utamon
konf: "Hej. Egy dal...nem régen szól. Nem régen szól tőlünk. Ahová eljutok. Ahová eljutok. Nézd üres két kezem, a köd elnyelte stb."
Ahová eljutok
konf: "Egy dal...egy dal. A szűz lányok dala. Álom. (2x) A lány ki úgy szeretne élni már. Segítsetek neki. Fel a kezeket. A szűz lányokért egy dal."
Álom
(vágás)
Vörös tigris
konf: "Héj. Vörös tigris. Egy asszony emlékére így szólt a dal. Ajánlás. Ajánlás mindenkinek. Minden korosztálynak, minden embernek. Minden csapatnak. Mostanában a (?). Ahogy élsz úgy lesz jó, ahogy élsz, az neked való. Edda. Ajánlás. Ahogy élsz úgy lesz a jó, bárhogy élsz, az neked való."
Ahogy élsz
konf: "Héj. Ahogy élsz úgy lesz a ó, bárhogy élsz, az neked való. Edda. Most egy dal a hangszereken. Hangszereken csak itt a színpadon, előre több jutott most. Ennyi, dal a hangszereken, Deep Purple. Dal a hangszereken."
? (Deep Purple)
konf: "Héj! Egy dal, egy dal az énekesről. (2x) Rockénekes, nem vagyok más csak egy énekes ebben a rockegyüttesben. Ha tetszik a dalom emeld magasba kezed."
Rockénekes
konf: "Hej. (2x) 1972. Tokyo. Koncertprogram, Deep Purple. Lazy, lusta. (2x)"
Lazy (Deep Purple) (benne vágás)
konf: "Hej. Lazy lusta. (2x) Hangszereken Deep Purple. Így szólt a dal. És van egy nóta. Nincs lemez, nincs rádió, nincs TV, nincs semmi. Nincs (?), nincs (?), nagyon messze van. Nem 200, több ezer ha bárminek történnie kell, egy dalt írtunk. Edda blues (2x). Egyszer egy szép napon tudom, hogy elhagyom a várost, mindent itt hagyok, mit el nem dobhatok. Erről szól a dal. A Pesti Műsor slágerlistáján a negyedik helyre került a dal a ti leveleitek alapján. Érintsd meg a testét, érintsd meg a testét, érintsd meg a vállát. Érezd a nőt. Hej. (?) a nőt."
Elhagyom a várost
konf: "Elhagyom a várost, így szólt a dal. Figyelj rám mit mondok, figyelj rám. Én minden sarkon álltam már. Minden lépcsőn stb. Edda."
Minden sarkon álltam már
konf: "Hej. (?). Egy útról...amiről annyit beszéltem nektek. Az útról, ami számunkra nagyon hosszú volt, nagyon hosszú lesz, de ha van segítség, vannak jó arcok velünk, eljutunk. Minket nem lehet legyűrni. Hosszú az út. (2x) Az életünkről szól a dal. Hosszú az út. Tele van apró tehénszarral, ne lépj bele, kerüld ki. Hosszú az út, míg idáig elérsz. Hosszú az út. Esküszöm nagyon hosszú! Föl a kezekkel mindenki! Gyerünk!"
Hosszú az út
konf: "Hosszú az út. Hosszú az út, míg idáig elérsz. Erről énekeltünk egy dalt. Hosszú az út. És annyit. Figyelj te lány semmim sincsen. Semmim sincsen mit adhatnék neked. És az a kevés, az a kevés a kezedbe van. Semmim sincsen mit adhatnék neked. Edda. Semmim sincsen."
Semmim nincs
konf: "Hej. Ez minden mit adhatok neked. Hééé. Igen. Könyörögjetek velünk. Utoljára. Héj. Köszönet mindenkinek...aki eljött a mai estére. Egy névtelen csapatot meghallgatni. Edda vagyunk. Nem seggnyalás, ezt így érezzük. Edda vagyunk Miskolcról. Edda Művek igen. Rengeteg meló van vele. Edda Művek. Ezért kérem, hogy velünk együtt buliról bulira könyörögjetek. Segítsetek nekünk könyörögni. Hallgassatok meg ó nagy zenekarok nagy fejei. Nagy arcok. Ülő, álló emberek. A saját magunk nevében, más csapatok nevében. Hobó, P. Mobil és többiek. Könyörgünk. Engedjetek saját utunkon. A rockzene nevében engedjetek saját utunkon! Hej."
Engedjetek saját utamon
konf: "Hej. Igen. Jó éjt. Ennyit belőlünk. (2x) Ennyi az Eddából. Nektek. Szevasztok. Köszönjük mindenkinek. Fél hangfallal de (?) szevasztok. Edda Miskolc. Edda Művek. (vágás) Ez nem az Operettszínház, ahol van ismétlés. Itt nincs ismétlés, találkozunk a következő bulin, szevasztok."