1979. IX. 4.
B.I.P.

Összjátékidő:
forrás: első generációs másolat

Álom
konf: "Hej! Jó estét mindenkinek! Edda Művek! Edda Művek érkezett! Egy dal szólt: a lány, ki úgy szeretne élni már. Az útról énekelünk, ami hosszú volt, tele apró tehénszarral, de átléptük, túljutottunk! Hosszú az út, míg idáig elérsz! Esküszöm, nagyon hosszú! Jaj, de hosszú! AAH!"
Hosszú az út
konf: "Hej! Hosszú az út, míg idáig elérsz! Minden sarkon álltam már, minden lépcsőn ültem már, és ha elrúgtam egy követ, amerre gurult, arra mentem tovább! Edda! Gyerünk! Kábulat!"
Minden sarkon
konf: " Hej! Edda Miskolcról! Egyszerű bunkók, de szeretik a zenét! Ennyi! És egy dal a városról, bármelyik városról, ha nem fogad be a város, kiköp magából, (?) ez a dal. Egyszer egy szép napon elhagyom a várost, mindent itt hagyok, mit el nem dobhatok. Edda! Edda blues!"
Elhagyom a várost
konf: "Igen elhagyom a várost, a korrupciót, a rossz embereket, akik alánk vágnak, elhagyom őket, egyszerűen továbblépünk és újra itt vagyunk. Hej! Edda blues! Elhagyom a várost. Ajánlás Billnek! Így szól a dal. Hej! Elhagyom a várost. Hej! És még egy dal. Edda blues… De sok jó arc van itt! Voltunk itt , amikor 50 ember volt, voltunk 200 emberrel, voltunk 1000 emberrel, de ennyi arc még nem jött össze! Köszönet mindenkinek! Hej! Ajánlás … ajánlás figyeld a szavam! Ajánlás mindenkinek, a tizenévesnek, a harmincnak, az ötvennek is szól és mindenkinek, Schuster Lóránt Neked is énekelek, Az-az! Ahogy élsz, úgy lesz a jó, bárhogy élsz az neked való! Igy szól a dal! Ahogy élsz úgy lesz a jó, bárhogy élsz az neked való ! Edda - P. Mobil - Hobo!"
Ahogy élsz
konf: "Hej! Ahogy élsz úgy lesz a jó, bárhogy élsz az neked való! Egy jelkép, egy dal, semmim sincsen talán, amit adhatnék neked, semmim sincsen csóró vagyok! Edda a nevem, Edda Művek! Semmim sincsen, csak a kicsi, ami maradt neked adom! Ha-ha-ha!
Semmim sincs
konf: "Várhat meglepetés! Vörös tigris! Az asszony! Vörös tigris."
Vörös tigris
konf: " Hej! Igen! Annyi dolgunk volt, hogy nektek most jó kedvetek legyen, mi? Még jobb kedvetek legyen! Velünk vagytok! Mindig, hogy ha szomorúan énekelünk akkor is. Jó kedvetek legyen mindig, meló után, minden után! Azért jöttetek ide. De vannak komoly dolgok is az életben, minden komoly, minden perc, minden óra… a dal is, amit énekelünk. 22-én lesz egy nyilvános lemezfelvétel, én nem hiszem el ! Esküszöm nem hiszem el! (?), hogy mi is ott leszünk! Nem hiszek róla! Hej! A dal, talán elérés az első lépcsőre? A lépcső az hosszú és nem magunkért, értetek, és más csapatokért, újra és újra énekelünk és ehhez szól a fohász! Hej! Engedjetek! Engedjetek! Fohászkodjatok velünk! Mindenkihez, a nagy arcokhoz! Hej! Engedjetek! Gyerünk keményen ott hátul is! Én érezlek titeket, ti is engem, ti is éreztek engem! Hallani akarom a fohászt! Mindenkitől hallani akarom! Engedjetek! Engedjetek! Engedjetek! Hé! Engedjetek! Engedjetek el! Engedjetek! Engedjetek fel! Engedjetek! Engedjetek saját utamon! Höööööő! Igen! Engedjetek! Engedjetek el! Engedjetek! Engedjetek fel! Engedjetek! Engedjetek saját utamooooooon!"
Engedjetek
lekonf: "Hej! Ennyit belőlünk! Ennyit belőlünk nektek! És örülök, hogy itt lehettem! Szevasztok!"