1979. XII. 31.
Corvin Mozi

Összjátékidő: kb 64'
forrás: anyaszalag

konf: "Hey."
Álom
konf: "Héj. Jó estét mindenkinek. Az év, az év utolsó napján. Jó estét. Edda. Edda Művek Miskolc. Egy dal, egy dal egy asszonyról. Az emlékeim között kutatok, egy dal egy asszony emlékére. Vörös tigris. (2x) Öt napig vártam."
Vörös tigris
konf: "Igen. Ahogy...ahogy élsz, ahogy élsz úgy lesz a jó. Bárhogy élsz, az csak neked való. Héj. Ahogy élsz. Öt, hat, hét."
Ahogy élsz
konf: "Héj. Igen. (eddáznak) Köszönet. (2x) Egy dal, egy dal szóljon egy lányról. Volt egy barátunk, van, lesz, velünk él. (közönségből: "Som Lajos.") 17 éves volt. Szőke volt a haja...és...úgy döntött, hogy...ő...egyedül végez. felkötötte magát. Írtunk egy dalt róla és a hapsijáról. A dal címe csak annyi: A fémszívű srác. Kérlek...hallgasd meg amit mondok. Kontroll. (közönségből: "Csak Piramis kell.") Igen, igen. Ha, ha otthon nem hallgatnak rád, vagy nem hallgatják meg a szavad, ne hagyd magad, mond el, amit akarsz. Vagy gyere el hozzánk...ha van...pár perc, pár óra, mi beszélgetni akarunk veled. Hátha...hátha elkerülöd a kötelet."
Fémszívű
konf: "Jéij. Igen. Ahová eljutok, egy dal az éltünkről. Ahová eljutok. Életem egyszerű, nem tudom hová stb."
Ahová eljutok
konf: "Héij. Egy dal az utunkról szóljon. Higgy nekem, amit mondok. Hosszú az út, míg idáig elérsz. Hosszú. Nagyon hosszú. Esküszöm neked. Jaj de hosszú. (2x) Esküszöm jaj de hosszú volt. Éj."
Hosszú az út
konf: "Éj. (zihálás) Soha. Sok, sok, sok jó buli volt itt előttünk a napokban. Jó csapatok, jó emberek játszottak. Hobó, Hobóék, meg a többiek. Igen. Vannak itt...á, nem mondok semmit. Soha. Egy dal, egy új nóta, nem régen írtuk. Soha, soha nem láttam, hol kel föl a nap. Egy dal. Soha nem láttam hol kel föl a nap. Életemben mindent megpróbáltam, külvárosok előttem, utánam. Egy dal."
Egek felé kiáltottam (benne vágás az elején)
konf: "Héj. Figyelj. Figyelj te lány, figyelj te srác. Semmim nincs amit adhatnék neked. Egy dal, és az a kevés a kezedbe van. Semmim nincsen, egy dal, és az a kezedbe van. Semmim nincsen, Edda. Fenn van minden kéz a levegőbe. Minden kéz. Minden kéz fönn van a levegőbe. Fönn. (4x) Á. (4x)"
Semmim nincs
konf: "Igen. Indul. Indultunk. Igen. Indultunk...valahonnan, valamikor. És akkor írtunk még egy dalt. Egy dalt, (közönségből: "Ki az a rohadt szemét?") A napjainkról. Egyszerű napokról és a tévutakról. te is, én is minden sarkon álltam már stb."
Minden sarkon
konf: "Igen. Jéi. És ez a dal. Szóljon. Minden, minden rockcsapatért, minden jó csapatért. Szóljon a jó zenéért. És szóljon értetek. Éretetek. Engedjetek saját utamon. Egy kis...könyörgéssel...könyörgéssel indul a dal. Ne nekem könyörögj, oda föl. (?). A nagy csapatok nagy embereihez. Azokhoz, akik nincsenek itt a...rockerek között, azokhoz."
Engedjetek saját utamon
konf: "Igen. Igen. Sok, sok duma helyett, sok duma helyett énnekem az a dolgom, az a dolgom és ezt szívesen teszem, hogy nagyon...nagyon nagyon hatalmas boldog új évet kívánjak nektek. Itt a banda nevében. És...mostanában észrevettétek, együtt vagyunk egy két arccal. Együtt vagyunk. Héij. Ssszól a hangszer a rock jegyében. A rock jegyében. Héj. (?). Éj. Héj. Igen. A rockzene...a rockzene. Long láv rock. Mondd velem: long láv rock. Héj. Együtt. Long láv rock. (2x) Akarom hallani. Éljen a rock. A rock örökké él. Ezt mondta Lóránt is, én is vallom. A rock örökké éljen. Egy dal, egy dal együtt itt az év végén. Lajos. Szóljon a hangszer."
Som basszusszólója
Himnusz (Som basszusjátékán)
Edda blues (Révésszel, Sommal) (nem teljes)