1980. III. 5.
Kazincbarcika

Összjátékidő: kb 57'

Moby Dick
Gypsy Queen
közönség: "Edda!"
konf: "(?) Hej. Jó arcok. Valamit el kell mondanom. Nagyon régen...itt ma...lett volna egy másik banda is. Állj. Had mondjam el, fontos, mindenkinek kell érteni. Ez a banda április 22-én a Barlangban szintén veletek lesz. Karesz. Jeij. Mondom: Karesz. Ma délután 4 óra 5 perckor telefonáltak, telefonáltak, elfelejtették a mai bulit. Ahová eljutok! Heij. Edda Művek. Ahová eljutok. Csak veletek."
Ahová eljutok
konf: "Jó. Akkor egy...akkor egy (?) itt...itt akik elől vannak, azok...azok hagyják egymást békén. Kérem. Kérl"
Ahogy élsz
konf: "Éj. Igen. Héj. Akik. Akik Kazincbarcikán, az tudja. Az tudja. Én elmondtam. Készült egy, készült egy lemez. (?). Az van az elején csak annyi, hogy Edda Művek. Csak ennyi. Egy dal. (vágás)"
Egek felé kiáltottam
konf: "Héj. Minden helyre...minden városba hosszú út vezet. Éij. Kibaszott hosszú. Eáj. Hosszú, de kemény. Jaj de kemény. Hosszú az út, míg idáig elérsz. Jaj de hosszú. Éáj, mondjátok velem, hogy hosszú. Hosszú. Jaj de hosszú."
Hosszú az út
konf: "Héj. Volt idő...volt idő...amikor...amikor...amikor...amikor csak erre a környékre jártunk. Héj. Volt idő...a városunkban egyszerűen szopatnak minket. Igen, volt idő, soha nem felejtjük el. De a jó ember felejt, és szóljon a dal. Elhagyom a várost. Minden rossz várost. Minden rossz várost elhagyok. Legyen az Pest, Debrecen, Sopron, Miskolc, Barcika. Rossz város, elhagylak. Elhagyom a várost. Edda bluest. Elhagyom a várost."
Elhagyom a várost
(vágás)
konf: "Ennyi kéz előtt énekeltük a dalt. Igen. Köszönjük minden jó arcnak. Heij. Halljátok? (?). Héj. A legszebb szó. Énnekem az. Jaj. Öt napig vártam rá. Jaj de tele vagyok. (2x) Öt napig vártam. Öt teljes napig. Jaj de tele (?). Hol van a nő? (2x) Had halljam hol van a nőm. Hol a (?). Az én csajom az (?). Add ide. (2x) Megvan. Igen. (?). Azt mondta, azt mondta, hogy ma megtörténik a dolog. A dolog. Ma megtörténik. Igen. Végre már (?). Öt napig. Öt napig vártam. Öt napig. (?)."
Vörös tigris
konf: "Álom. (4x)"
Semmim nincs
konf: "Jeij, hihihéj. Nekem van egy kis, van egy kis, van egy kis dolgom. El kell mennem. Csak egy kicsit kell. El kell mennem. (?) addig nyomjátok, gyerünk. gyerünk (?). Gyerünk, nem bírom."
? (Deep Purple)
konf: "Heij. Én, én még egyszer. Végeztem, jólesett. Felejtsük el, felejtsük el, akinek kell az kimegy. Egy dalt...írtam a lányról. (?). Én (?). A dal...szól (?). Szeressetek minden lányt."
Álom
konf: "Igen. Egy éve, hogy (?). Szól a dal. (?). Igen. Köszönet mindenkinek. (2x)"
Engedjetek saját utamon
konf: "Jeij. Meghallották. (2x) Sokszor mondtam már. Van jó zene, van rossz zene, stb. Én, én azt mondom nektek. Szerezzünk nekik. (2x) Énekeljük a dalt. Szólítsd a bluest, a rockbluest. Szólítsd a bluest. (?)"
Szólítsd a bluest