1980. IV. 20.
Corvin Mozi

Gypsy Queen
konf: "Ahogy élsz úgy lesz a jó, ahogy élsz az csak neked való. (2x)"
Ahogy élsz
konf: "Héij. Mostanában volt aki, voltak olyanok, akik már nem találtak minket olyan szimpatikusnak, a hajunkba akartak kapaszkodni. Háháhá. Fogd meg. Fogd meg, ránts le ha tudsz. Azoknak szól, fogd meg, ránts le ha tudsz. Én tudom. Ahová eljutok. Ahová eljutok. (3x) Életem egyszerű, nem tudom hová jutok. Egy biztos úton még ma elindulok."
Ahová eljutok
konf: "Héj. Egy dal csendesen szóljon. Álmodtam egy világot magamnak stb."
Álmodtam egy világot
konf: "Egek felé kiáltottam, rosszat soha nem akartam."
Egek felé kiáltottam
konf: "Elhagyom a várost. Edda blues. Elhagyom. Elhagyom, ha nem fogad magába. Héj."
Elhagyom a várost (Edda blues)
konf: "Ki marad a városban? Ki marad? Volt egy hetem. (2x) A bikák már ismerik, volt egy hetem. Tele voltam, mégis öt napot kellett várom. Öt napot. Öt teljes napot kellett várnom, hogy szóljon az asszony. Vesd le rongyaid."
Vörös tigris
konf: "Héj. Hosszú. Ismerős arcok, mindenki. Tudja. Hosszú az út míg idáig elérsz? Milyen az út? Milyen?! (2x) Jaj de hosszú! Jaaaaj, de keservesen hosszú. Jaj. Mindenki a kezét emeli, aki velünk van. Mindenki. Aki szereti a dalt mindenki."
Hosszú az út
konf: "Van jó zene, van rossz zene. Van rockzene, és van blueszene. Ajánlás. Billnek, Hobónak, az egész bandának. Szólítsd a bluest. Héj. Szólítsd a bluest. (2x)"
Szólítsd a bluest
konf: "Egy dal, egy új dal. Öt ember. Öt ember kevés a haja. Nem lehet belekapaszkodni. Öt kutya, egy kutya. Vágyik a szabadságra. Vadkutya, egy új dal, Vadkutya. Háháháhá. Vadkutya."
Vadkutya
(vágás) konf: "Fejed fölött múlnak el az évek, nem tudod mi lesz még belőled. Egy dal, a Fémszívű. A Fémszívű. Egy egyszerű dal csendesen, egy lányról. Az emlékére szól, kész. Nem mondtam. Ha elmondhatom mindenütt megteszem. Srácok. A lányokra vigyázzatok. Ők a mi virágaink. Jó velük eldumálni, jó velük szeretkezni. Velünk élnek, jó ez. Vigyázzatok rájuk. Fémszívű srác."
Fémszívű
konf: "Jéij. Álom. A szűzlányok dala. A lány, a lány, a lány úgy szeretne élni már. Segíts neki. Úgy szeretne élni már. Ó, a lány."
Álom