1980. V. 27.
BIP

Összjátékidő: 75:33
forrás: anyaszalag

konf: "Egy, két, há, négy."
Ahogy élsz
konf: "És ahogy mindig. Jó estét jó arcok. Jó estét jó arcok. Egy buli újra...ahol a rockzene szól. Mit mondjak? Ahová eljutok. Életem egyszerű, nem tudom hová jutok. Egy biztos úton még ma elindulok."
Ahová eljutok
konf: "Köszönet...néhány fillér. Jelképe, jelképe a szeretetnek. Álmodtam egy világot magamnak. Itt állok a kapui előtt. Adj erőt hogy be tudjak lépni. Van hitem a magas falak előtt."
Álmodtam egy világot
konf: "Van hitem. Van hitem. Van hitem. Egek felé kiáltottam rosszat soha nem akartam. Egek felé."
Egek felé kiáltottam
konf: "Rosszat soha nem akartam. Még a rossz városoknak se. Inkább ha nem fogad be, elhagyom. Hát úgy legyen. Hát úgy legyen. Szóljon a dal. Úgy natúr. Elhagyom a várost. Edda blues. Érezzétek egymást, szeressétek egymást. A dal. Elhagyom a várost."
Elhagyom a várost
konf: "Igen. Igen kimondom. Elhagyom a várost. Én elhagyom ha nem fogad magába. Így. Így ahogy vagyok. Egy szál fazon. Meg így, ahogy vagy. Üzenet az üres városoknak. Mindegy. Az arcok, akik velünk vannak a bulikon tudják. Egy régi élmény. Öt napig kellett várnom. Öt teljes napig. Hogy szóljon az asszony. Vesd le rongyaid. Egy dal egy asszony emlékére. Vörös tigris."
Vörös tigris
konf: "Néhány szó. Néhány szó, néhány nyilatkozat. Néhány szó, néhány nyilatkozat az útról. Milyen az út? Tudják. milyen az út?! Milyen?! Csak a kezek. Csak a kezek. Mindenütt a kezek. Dolgoznak a kezek."
Hosszú az út
konf: "Hosszú az út míg idáig elérsz. Mindig...mindig mondom. Néhány szó, kifújom az orrom. Ez másra is jó. Van...van jó zene és van...van rossz zene. Van rockzene és van...blueszene. Hát szóljon a blues. Szólítsd a bluest. Egy dal. Szólítsd a bluest! A rockbluest. Szólítsd a bluest."
Szólítsd a bluest
konf: "Szólítsd a bluest. Ajánlás. Azoknak aki szeretik...a jó zenét. Emlékezzünk egy lányra. A fémszívű. A fémszívű. A fémszívű. Emlékezzünk egy lányra. Emlékezzünk egy lányra."
Fémszívű
konf: "Semmin nincsen mit adhatnék neked. Semmim nincsen. Néhány hang. Néhány dal. Néhány dal. Semmim nincsen. Semmim nincsen mit adhatnék neked. Eééééééééjá!"
Semmim sincs
konf: "Egy szép álom. Egy szép álom. Egy szűzlány dala. Segítsetek neki. (2x) Úgy szeretne élni már. (2x) Álom. (2x)"
Álom
konf: "Éj. Álom szűz lányok dala. Így szólt, így szólt a nóta. És egy csúnya álom. Csúnya álom. Sötét ég borul rám. Egy csúnya álom. keselyűt látok repülni. (2x) Ellopja álmomat, ellopja vágyamat. Én azt hittem, hogy nem él, de itt van. A keselyű még él. Még él. Még él."
A keselyű
Vadkutya
konf: "Vadkutya. Énekeljük...énekeljük és fohászkodjunk. Fohászkodjunk. Elkel a szó még. (2x). Mindig mondtam, most is mondom. Szóljon a dal. Értünk, értetek. Az utánunk jövő csapatokért, akik ma előttünk játszottak, mindegy. Szóljon a dal. (2x) Engedjetek saját utamon. Engedjetek."
Engedjetek saját utamon
lekeverés
konf: "Csak megsérültek, senki nem halt meg."
felkeverés
konf: "Lehet, hogy amit mondok az is igaz. Ez a tetű, ez nem állt minden sarkon. Ez nem állt. Ez nem állt minden sarkon. Írni tud, de agya meg szíve nincs. Kívánom, őrá omoljon a fal. Omoljon rá. Minden sarkon álltam már! Ha elrúgtam egy követ amerre gurult, arra mentem tovább."
Minden sarkon álltam már (lehalkítják, majd vissza)
lekonf: "Mára ennyi belőlünk. Ennyi. És ha egy hónap múlva újra ki van írva, mi itt leszünk. Újra itt. Köszönet. Edda Művek."
közönség: "Vissza!"
Bemondó: "Kedves vendégeink szíveskedjenek a hátsó kapun eltávozni. Türelemmel. Több szám már nem lesz. Ez biztos."
(vágás)
Néma völgy lekonf a szám közben: "Mit csináljak? Tényleg mit csináljak? Nem tudok mit csinálni. Azt írták...azt írták erre a rohadt papírra...két csaj. Valami fal ráomlott kint. Mi nem játszunk. Tényleg nem játszunk. Így nem érdemes. Elmentünk, jó?"
közönség: "Vissza!"
Bemondó: "Figyelem, figyelem. Kedves vendégeink. csak a hátsó kapunk lehet eltávozni. Kérjük fegyelmezetten csak a hátsó kapun távozzanak ki. Az első kapu balesetveszély miatt lezárva. Tehát kedves vendégeink szíveskedjenek a hátsó kapunk eltávozni. Első kapunk nem lehet kimenni, balesetveszélyes. Kérjük fegyelmezetten távozzanak az Ifjúsági Parkból."
Outrózene