1982. VI. 1.
Kunszentmárton

Összjátékidő: kb 62'

Vörös tigris
konf: "A vadkutya. (?) A vadkutya. Egy egyszerű nóta."
Vadkutya
benne a végefelé a közönségből: "A jegyemet tedd mán el."
konf: "Hej! Történt nálunk egy két dolog mostanában. Újságok írták. Nem kérdeztek, csak írták. Csak írták. Mi...nem változtunk meg, nincs új Edda...csak Edda Művek van, Miskolc. Ennyi történt, a dobnál Fortuna László, Tüsi."
Dobszóló
konf: "Nem kell ez a dobszóló, nem kell. Nem kell! Nem kell! Ugye, hogy ne doboljon?! Ugye ne doboljon?! Mennyi dobszólót hallottak már itt. Menj már nagyképű. Nem hagy érvényesülni, hát én még ilyet nem láttam. Nagyképű dobszólós. Nem kell ez. Zenélni kell. A faarcú ember, Róna György, hé. S egy dal, amit Slamó nektek írt egy új dal, a Fekte élmény. Ő énekli a Fekte élményt, indul."
Fekete élmény
konf: "Olvastam egy mesét. Voltak benne királyok és szolgák. Erről szól a dal. Királyok és szolgák. Arcok, elszakadt egy húrunk. Addig eszembe jutott egy dal. Elnyomjuk, jó?"
A hűtlen
konf: "Egy Edda dal szólt, a Hűtlen. Még néhány másodperc és...a gitárra fölkerül a húr. Tüsikém. Tüsi. Nagy volt a szád az előbb, most dobolhatsz öreg."
Dobszóló (megint)
konf: "Hé! Gyurinak jössz egy sörrel. Gyurinak egy sörrel, je. A dal Királyok és szolgák."
Királyok és szolgák
(kazettafordítás)
konf: "Tavaly, amikor írtuk a dalt, azaz tavalyelőtt, (?) hittük, hogy...kevesebb lesz a keselyű, hittünk benne. De tudom, hogy ez csak vágyálom marad. A keselyű még él. Még él. (4x)"
A keselyű
konf: "Őrizd a semmit testvér. Természetesen csak parancsra. Csak parancsra őrzünk testvér. Csak parancsra. A torony."
közönség: "Hülye vagy!"
A torony
leállás az első másfél perc után: "Az a szemét patkány, aki a paddal szórakozott, két darab követ feldobott ide azt kívánom rohadjon le a keze. Viszont te milyen fegyvert szorongatsz. (folytatják)"
konf: "Hűvös éjjeleken, ha eltompulnak a fények stb."
Kínoz egy ének
(vágás)
Én vagyok a rock
(vágás)
konf: "Kinn jártam az erdőben. beszélgettem a fákkal, virágokkal. Ajándékot kértem tőlük. Egy kis füvet. Egy kis füvet kértem tőlük. És mert szeretnek, adtak nekem. Azóta titeket is virágnak látlak. Gyönyörű szép virágok vagytok. Gyönyörű szép nyíló virágok. Gyönyörű szép pillangók vagytok. Egy nóta. Jár a füstben a halál. (2x) A halál. (4x)"
Jár a füstben a halál
(kazettafordítás)
konf: "Egy dalt írtunk az életünkről. (közönségből: "Valaki dobbant.") A rövid kis útról, amit bejártunk. Hosszú az út, míg idáig elérsz. testvér. Én tudom milyen hosszú. (?)."
Hosszú az út
konf: "Testvér. Micsinál a magyar, ha szomorú? S ha jókedve van? És mielőtt? Erről írtunk egy dalt. Az Ivódal."
Ivódal
konf: "Szevasztok, Edda Művek, 1982, hej!"
közönség: "Vissza."
közönségből: "Engedjetek saját utamon!"
konf: "Köszönjük a jó szót. Edda Művek, Kölyköd voltam."
Kölyköd voltam
konf: "Szevasztok. Edda Művek. Egy vidéki banda, szevasztok, hej! Szevasztok."
közönségből: "Rossz állapot."