1982. VII?
?

Összjátékidő: 93:33
forrás: anyaszalag

Micsoda komédia
konf: "Micsoda komédia. Így szólt a dal...kicsiny hétköznapjainkról...énekeltünk. Testvér mit csinál a magyar, ha...ha rossz kedve van? S ha jó kedve van? És mielőtt. Ivódal."
Ivó dal
konf: "Hehej. Igen. Itthon vagyunk. Danyi már elmondta. Nem akarok túl sokat dumálni róla. Két ember kibukott a könnyűzenébe. Helyette érkezett másik kettő. Újságok írták, nem történt változás. Tévedés. Edda Művek Miskolc. Álom."
Álom/Egek felé/Minden sarkon
konf: "Ez néhány hang volt régebbről. Ma nem vagyunk annyian mint szoktunk lenni. Úgy látszik voltak akik nem hittek bennünk. Mi öten vagyunk újra, s még mindig Miskolcon. Slamó írt egy új dalt. Nektek írta, ő énekli. Vágy a hatalom...hatalom után. A fekete élmény."
Fekete élmény
konf: "Vágy a hatalom után. Új dal volt a fekete élmény. ma is élnek. ma is élnek. Hát írtunk róla egy nótát. Királyok és szolgák. (2x)"
Királyok és szolgák
konf: "Királyok és szolgák. Ma is élnek. Róluk szólt a dal. Két évvel ezelőtt...írtunk nótákat...írtunk a fegyverek ellen, ja. Jól van Slamó sokat ittunk. Engedjetek saját utamon."
Engedjetek saját utamon
közbenkonf: "Az kell nektek is, csak a felhajtás. ha beszélnek rólunk mindent. Mindig csak a meló. Nem unod még? Hagyd abba. Hagyd abba. Kell ez? Nem kell ez. Kell ez? Nem kell. Nem kell. Mindenki dobszólózik állandóan minden zenekar. Nem kell. Aszonták, hogy nem kell. Nem kell. (2x) Ki parancsol ebbe a zenekarba? Há vigyázzál öcsém. Há vigyázzál. Aszontam, hogy vége. Ki van rúgva. Fortuna László, Tüsi ki van rúgva. Tényleg elég."
Dobszóló
Vörös tigris
konf: "Egy egyszerű dal a szabadságról. A vadkutya. Egy egyszerű dal a szabadságról."
Vadkutya
konf: "Ejej. Mikor írtuk a nótát két évvel ezelőtt hittünk benne, hogy eljut az agyakhoz. Ma csak azt jelenthetem, több a keselyű, mint valaha."
Keselyű
A torony
konf: "Hűvös éjjeleken, ha eltompulnak a fények...a házak fölött száll, kínoz egy ének."
Kínoz egy ének
konf: "Én vagyok...én vagyok üvölt a rock. Egy új dal. Én vagyok üvölt a rock."
Én vagyok a rock
konf: "A kábítószerről énekelünk. A kábítószerről. Dal a kábítószerről. Gyönyörű virágok vagytok mind. Gyönyörű nyíló virágok. Gyönyörű nyíló virágok vagytok mind. Jár a füstben a halál. A halál. A halál."
Jér a füstben a halál
konf: "Egy nóta jutott az án...egy nó, egy nóta eszembe jutott ja. A hűtlen. "
A hűtlen
konf: "Egy banda a neve: Edda Művek Miskolc. Hűtlen Hey. Az életünkről énekelünk nektek. Az életünkről. Hosszú az út míg idáig elérsz."
Hosszú az út
konf: "Hey, hey! Örülünk neki, hogy itt vagytok velünk testvérek. Akik itt vannak velünk örülök neki. Nekem jó, hogy velem vagytok esküszöm. Jó, hogy itt vagytok! Nagyon jó! (3x) Nagyon jóóóóóóóóéééj! Nem hallom a hangotokat. Arcok mondták...arcok azt mondták, hogy...öcsém a heavy metal az már megszűnt. Aztán volt, volt szerencsém és...harminc éves létemre kinn jártam decemberben külföldre kijutottam nyugatra ja. Láttam bandákat, Motörhead. Nem jó, á nem jó, alig voltak rajta ne hülyéskedj. Nem volt senki a bulin. Ilyet hogy Judas Priest. Senki. És ma is élnek ilyen zenekarok, mint AC/DC. Je. Oh jeah. Ezek a bandák...a közönségükről énekelnek. A bulikon megizzadnak, őrjöngenek, megőrülnek. Csak ennyi történik. Kölyköd voltam."
Kölyköd voltam
közönség: "Vissza! Gyer-tek ki!"
konf: "Még néhány hangot...mit nyomjunk arcok? "