1982. VIII. 17.
BIP

Összjátékidő: 72'

konf: "Eij, Há."
Álom
konf: "Egek felé kiáltottam, rosszat soha nem akartam. Én soha. Soha."
Egek felé
konf: "Minden sarkon áltam álltam már, minden lépcsőn ültem már. És ha elrúgtam egy követ...amerre gurult...arra mentem tovább. És ma is arra megyek tovább."
Minden sarkon
konf: "Jó estét jó arcok hej, háhá. Jó estét mindenkinek. Van egy nótánk...ráakartuk nyomni több lemezre. Mindig a végén levágják. Engedjetek saját utamon."
Engedjetek saját utamon
konf: "Senki nem ért meg engem. Te se értesz meg, senki. Tudod meddig vártam? Tudod meddug vártam. Egy, kettő, három, négy Öt napig vártam egy asszonyra. Öt teljes napig. Míg végre szólt, vesd le rongyaid. Egy dal egy asszony emlékére. Vörös tigris ja."
Vörös tigris
konf: "Egy dal a szabadságról. A vadkutya. Egy dal a szabadságról."
Vad kutya
konf: "Ááh. Írtunk...írtunk egy csomó új nótát. Ebből hármat, ebből hármat elnyomunk nektek. Az első dalt Slamó írta nektek, ő énekli. Vágy a hatalom után. Ismered az érzést. Vágya a hatalom után. A portás a rendőr, a beengedő, a kiengedő. Ismered, nem? Belül a vágy. A fekete élmény. Együtt indul."
Fekete élmény
konf: "Vágy a hatalom után. A fekete élmény. Akikről most énekelünk ma is élnek. Királyok és szolgák. Királyok és szolgák."
Királyok és szolgák
konf: "Írtunk egy dalt a kábítószerről. Jár a füstben a halál."
Jár a füstben a halál
konf: "Hej. Vagy jó két évvel ezelőtt...jó két évvel ezelőtt írtunk néhány dalt a fegyverek ellen. Minden, minden rohadt fegyver ellen a világon. Minden rohadt fegyver ellen a világon. Azt hittük, hogy eljut az agyakhoz. Szegény Edda. Ma csak azt mondhatom testvér nézz föl az égre. Több a keselyű mint valaha."
Keselyű
konf: "Én vagyok a hatalom. Én vagyok a hatalom. Vadonat új puskám van. (3x) Nem félsz tőlem? (3x) Új puskám van. Tessék félni tőlem. tessék azonnal félni tőlem. Nekem új puskám van. (közben zenei átvezetés a két szám között)"
A torony
konf: "Testvér. Bárhogy élsz, bármit teszel el ne felejtsd. El ne felejtsd bárhogy élsz bármit teszel, hogy gazdagra szegényre stb."
Ítélet
konf: "Egy...egy dal csendesebben szól. A hűtlen."
Hűtlen
konf: "Egy dal szólt. Edda művek, Hűtlen. Hej. Arcok. Nem mondhatjátok azt, hogy sokat dumáltam a buli alatt. Nem volt semmi duma, ugye? Nem volt duma. Nem mondtam semmit. de van egy két mondatom, azt úgyis elmondom. Azt úgyis elmondom. Hallgasd meg, jó? Tedd meg. Egy olyan jó ideje. Mondjuk jó két éve. Néhány...néhány újság fikázza a rockzenét. Na nem mindegyik, nem, nem. Csak úgy általában. Akit esetleg érdekel, az, az ez az egész rockügy érdekel, az embereket kérdezzen meg. Ilyen nevek, hogy Schuster Lóránd. Meg mit tudom én ilyen néhány arcot, hogy Frenreisz Kari meg még néhány ember, vannak egy páran. Ők elmondják...mi nem tudunk hozzászólni, rólunk lepereg. Rólunk lepereg. Erről ennyit. Csak ennyit akartam elmondani. És annyit, hogy...kérlek titeket, hogy ne minket, hanem a rockzenét ne hagyjátok el, köszönöm. Aki ismeri az életünket, azt a néhány évecskét. Az a dalt is ismeri. Az ismeri a dalt. Hosszú az út, míg idáig elérsz, ja de hosszú. A kezek. Nekünk szükségünk van. Igen a rockzenének szüksége van a kezekre. Minden kézre szükségünk van testvér. Minden kézre. Nem baj ha itt lent van, nem baj ha fönt van, csak itt legyen velünk. Minden kézre. Hiszen ezek a kezek emeltek fel minket Miskolcról. Köszönet érte, hej! Egy dal...Hosszú az út míg idáig elérsz. Ja de hosszú édes istenem."
Hosszú az út
konf: "Eej. Egy utolsó üzenet. Egy utolsó üzenet. Higgyétek el...mi így öten nagyon szívósak vagyunk. Kölyköd voltam."
Kölyköd voltam