1982. koranyár?
Miskolc?

Összjátékidő: 38'27"

Vörös tigris
konf: "Nem ért meg engem senki. Senki nem ért meg engem! (vágás) (megy) Egy dal a szabadságról, a Vadkutya. A Vadkutya."
Vadkutya
konf. "Eh. (vágás) Írtunk néhány új nótát. (hangolás) A nyárra írtunk néhány új nótát. Nem túl vidám egyik sem. A Fekete élmény. Vágy a hatalom után. Mindenki álma. (elindul) A Hatalom. Vágy a hatalom után. Közösségi nóta."
Fekete élmény
benne leállás: "Hé. Jó arcok, ne basszatok ki velünk. Találjunk ki valamit, ez...rendesen olyan, mint egy uszoda. Olyan, mint egy uszoda. Mindig az jut eszembe, hogy be kéne ugrani középre. Hahaha. Nem kell őrjöngeni, mer az nem kötelező. Csak aki úgy érzi, de...emeljétek meg a kezeteket, segítsetek nekünk tényleg, mer...rohadt szarul érezzük magunkat. Tényleg segítsetek nekünk. (hangolás) Köszönet. Tehát indul egy közösségi dal. Vágy a hatalom után. (újra indul) Csak gondolj bele. Vágy a hatalom után. A fekete élmény. Indul, együtt!"
konf: "Egy dal szólt, vágy a hatalom után, a Fekete élmény. (vágás) (megy) Egy dal a kábítószerről. (nevet) Jár a füstben a halál. (nevet) Közted jár. (nevet) Gyönyörű virágok vagytok. Gyönyörű virágok vagytok mind. (nevet) Gyönyörű nyíló virág vagytok mind. Jár a füstben a halál. A halál. (4x)"
Jár a füstben a halál
(vágás)
konf: "(beütések) Egy Edda-nóta csendesebben szól. A hűtlen."
Hűtlen
konf: "Egy dal szólt. Egy banda. A hűtlen. (vágás) Van egy nóta. megpróbáltuk rácsempészni az első nagylemezünkre. Aztán megpróbáltuk a másodikra is. Mindenhonnan lekerült. Egy egyszerű nóta. Az agyaknak szól, Engedjetek saját utamon."
Engedjetek saját utamon
(vágás)
konf: "Testvér. Csak néhány szót, nem sokat dumáltam a buli alatt. Mostanában...újságok írnak össze-vissza minden marhaságot. Nem tudom miért van, de a rockzene, ami két-három évvel ezelőtt még isten volt, ma szarba tapossák. Mi csinálni fogjuk ezután is, esküszöm. Erről ennyit. Aki pedig ismeri az életünket, az elmúlt néhány évet, az tudja, hogy nem vaker, amit mondok. Hosszú az út, míg idáig elérsz. Váháháj. Jaj, de nagyon hosszú testvér. Jaj, de nagyon hosszú."
Hosszú az út
benne: "Így lassan a buli felé...a buli vége felé szükségünk van a kezekre. Minden kézre szükségünk van. Néhány ember. Egy banda. Tavaly még katona volt. Sárga papírral leszerelték, ma újra köztünk van, Bartha Alfonz, billentyű. Basszusgitár...a neve: ember. Róna György, Miskolc, hej! A dobnál egy nyugodt ember ül. Fortuna László, Tüsi, Miskolc! Valaha együtt kezdtük az Eddát. Szövegek, nóták, szólógitár, őrület, Slamovits István, hej! Az én nevem, az én nevem Pataky Attila. Veletek együtt és csak együtt vagyunk az Edda Művek, hej! A kezek! Hol vannak a kezek?! Éj, minden kéz! Ezek a kezek emeltek fel minket a semmiből. Köszönet érte. Héj, köszönet érte."
konf: "Éj. Isten veletek. Köszönet minden jó szót. (riff) Őt ember búcsúzik. Edda Művek, héj, Miskolc! Héj!"
zárlat
benne: "Szevasztok. (5x) Eij, szevasztok. Szeva..."