1983. IX. 24.
BIP

Összjátékidő:
forrás: első generációs másolat

konf: " Jó estét kívánok Hölgyeim, Uraim! Szeretettel köszöntelek Benneteket ! És következzen az Edda Művek !"
Változás
Rossz állapot
Óh, azok az éjszakák
Fémszívű
Engedjetek
konf: Adj hát inni és valamit játssz! (kétszer)"
Adj hát inni és valamit játssz
konf: "Csassz. Jó estét mindenkinek! Mindenkinek, aki itt van. Hiányzik egy ember, elhagyta a zenekart, elhagyta a várost és elhagyta az országot. Szó többet Róla ne essék! VISSZA NEM JÖN TÖBBÉ SOHA, BÁRCSAK BÉKÉN HAGYTÁK VOLNA"
Hűtlen
konf: "Slamovits István, Slamo"
Gitárszóló/Elektromos szemek
Vörös tigris
konf:" Hűvös éjjeleken, ha eltompulnak a fények, a házak fölött száll kínoz egy ének."
Kínoz egy ének
konf: "Minden érzés, amit adtál jó volt nekem."
Érzés
konf: Van nekem, vannak nekem kicsi álarcaim. Ők az én isteneim. Ők az én isteneim. Adj nekem menedéket! Egy új dal ! Adj nekem menedéket!"
Adj menedéket
konf: "Kicsi ország, Kicsi ország Magyarország. Magyarország kicsi ország. De jó lenne benne élni sokáig! Ja! Nincs támadó és nincs védő! Csak olyan amelyikkel ölni lehet. Tehát minden fegyver ellen. Minden rohadt fegyver ellen! Minden rohadt fegyver ellen!"
Torony
konf: "Ne felejtsd testvér! Gazdagra, szegényre, soványra, kövérre, jóra, gonoszra és minden bolondra, eljön a vérnek éjszakája! Az ítélet !"
Ítélet
konf: "Hé ! Kéne nekem vagy két csaj! Adtok? Kéne nekem két nő! Adjatok onnan jó? Két csaj kell! Gyere! Gyere hozzám, ne félj tőlem! Gyere! Adj még nekem. Még egy kell! Gyerünk ha-ha ! Még egy lány kell még egy ott ni ! Hát ti mit irigykedtek? Te hol vagy gyere! (közönség: Attila !) Ide beljebb ! Ide Attilához! Gyertek szépen! Gyönyörű lányok! Gyönyörű lányok nem? Gyönyörű asszonyok! Kinek kéne belőle? (közönség: Nekem!) Kinek kéne belőle? Hát de ők... ők még nem olyan lányok! Ők még nem. Ugye, hogy ti még nem? Ő még nem, Ő sem. (közönség: Pólót le! Pólót le!) Hát akkor, akkor meg minek jöttetek fel? (nevetés) Álom ! Álom ! Egy gyönyörű álom, egy gyönyörű állom, egy szűz lány álma. Egy gyönyörű álom, egy szűz lány álma, egy gyönyörű álom."
Álom/Egek felé/Ahogy élsz/Minden sarkon
konf: "Óh je…je… Jó hónappal ezelőtt, bizony, egy jó hónappal ezelőtt. Bérházban lakom, lépcsőház, rengeteg üzenet. Ott volt közte az egyik: Mi van veled Edda Művek ??? Volt nálam egy toll (közönségből: az Edda él és erősebb mint valaha!) és oda írtam (közönség. Élünk !!!): Mi lenne?"
Kölyköd voltam
közönség: "Vissza ! Vissza ! (sokszor)
konf: " Ennyiből áll egy banda. Néhány ember dolgozik mint a vadállta, akik szeretik a bulikat. Most le kéne mennünk. (közönség: NEM !!!) Tudniillik meg kéne inni valamit. Bizony! Úgy volt megbeszélve, a műsor is úgy van kitalálva, hogy most lemegyünk. Úgyhogy szevasztok ! (közönség: Vissza! Vissza!) Slamonak szóljatok, még bent van. (közönség: Slamo!) SLAMO!
Hosszú az út
közönség: " Vissza! Vissza! … (sokszor) Pataki gyere ki! Pataki gyere ki !…(sokszor)
A játék véget ért (magnóról)