1983. XI. 4.
Győr, Vasutas Művház

Összjátékidő: 79'40"
forrás: anyaszalag

(közönség eddázik)
Változás
Rossz állapot
Óh azok az éjszakák
Fémszívű
konf: "Engedjetek saját utamon."
Engedjetek saját utamon
konf: "Jó estét mindenkinek. Jó estét jó arcok. Egy dal, amelyik nem került fel a lemezre. Jár a füstben a halál. Adj hát inni és valamit játsz."
Jár a füstben a halál
konf: "Egy nóta. A dal...(?) fogja énekelni nektek. A dal címe csak annyi, hogy Egy koma egy, Einz komma einz. Egy koma egy."
Einz komma einz
Hűtlen
konf: "Edda Művek, a Hűtlen, hej! Gitár kontroll. Egy dal...amelyik szintén nem került fel erre a harmadik lemezre. A refrén csak annyit mond, hogy nem hívtam, nem kértem, hogy az életembe lépjen. A nóta, Elektromos szemek. Szólógitár Slamovits István Miskolc, hej."
Elektromos szemek
konf: "Basszusgitár Zselencz László, Zsöci, hej! Zsöcikém (?)."
Vörös tigris
konf: "Hűvös éjjeleken ha eltompulnak a fények. A házak fölött száll, kínoz egy ének."
Kínoz egy ének
közönségből: "Maradjatok együtt!"
Érzés
konf: "Néhány héttel ezelőtt készült el egy nóta, egy utolsó dal. Kiáltás hozzátok. Adj nékem menedéket."
Adj menedéket
A torony
konf: "Amikor írtuk a nótákat, akkor minden fegyver ellen írtuk a dalokat. Nincs támadó és nincs védő. Csak amivel ölni lehet. És még amit mondani akartam. El ne felejtsétek. Gazdagra, szegényre, soványra, kövérre, jóra, gonoszra eljön a vérnek éjszakája. Az Ítélet."
Ítélet
Álom
Egek felé
Ahogy élsz
Minden sarkon
közönségből: "Menj már innen a kurva életbe nem látni semmit bazdmeg! Kölyköd voltam! (hangolás) Sex Pistols."
konf: "Héj. Ugye sokáig (?) ezt. Köszönet mindent...mindent amit 1974 óta adtatok nekünk. Köszönet érte, mert onnan Miskolcról felemeltetek ide ahol ma az Edda Művek van, köszönet érte arcok. Amikor elkezdtük megígértük egymásnak mi a srácok itt belül, hogy addig csináljuk, amíg minden teljesen oké, amíg nagyon jól érezzük magunkat. Mostanában van egy csomó külső körülmény, ami miatt már nem olyan jó az egész, ezért úgy érezzük, hogy az a becsületes, ha december 17-én Miskolcon a Sportcsarnokban egy utolsó buli. Ennyi az Edda Művekből. Hölgyeim és Uraim érkezhetnek az új bandák. Mi pedig avval búcsúzunk tőletek....hogy Kölyköd voltam."
Kölyköd voltam
közönség: "Vissza!"
szalag
Érzés szavalat Patakytól a koncert végén exkluzíve