1983. XII. 4.
Egyetemi Színpad

forrás: anyaszalag

szalagról az Elhagyom a várost
Változás
Rossz állapot
Ó azok az éjszakák
Fémszívű fiú
Engedjetek saját utamon
konf: "Jár a füstben a halál. Adj hát inni és valamit játsz."
Adj hát inni és valamit játsz
közönség: "Edda!"
konf: "Az újhujlá...van kicsiny hullám, nagy hullám, középhullám, újhullám és dauer. Kegye János az újhullám képviselője. Ein Komma Einz, azaz egy koma egy. (közönségből: "Elállt. Csak a (?) lehet hallani.")"
Ein komma einz
közönség: "Maradjatok együtt!"
A hűtlen
konf: "A szólógitárosunk...Slamovits István, Slamó, Miskolc."
Elektromos szemek
konf: "(basszusintró indul) Azt mondom, hogy."
Vörös tigris (basszusintróval) (benne vágás)
konf: "Hűvös éjjeleken...eltompulnak a fények stb."
(vágás)
Kínoz egy ének (tompa hangzással)
(vágás) (folytatódik a jobb hangzás)
konf: "Mielőtt kezdődött a buli...egy újságíróval beszélgettünk, egy riporterrel. S kérdezte tőlünk...hogy lehet az, hogy a többiek négyen szomorúak, én meg vidám vagyok. (vágás) Had mondjam el. Asziszem nekem...nekem az a dolgom...és ez egy nagyon jó (közönségből: "Attila.") dolog...hogy vidám legyek. Amikor vidámnak kell lenni, és szomorkodni, amikor szomorúnak...egy biztos. Egy nagyon biztos...hogy nagyon fogtok hiányozni."
Érzés
konf: "Adj menedékeeeeet!"
Adj menedéket
közönség: "Maradjatok együtt!"
konf: "Néhány koncerttel ezelőtt (?) Cegléd környékén valahol...buli után odajött hozzám, egy arc, ne nevezzük úgy hogy (?), és azt mondta, hogy beszélni akar velem. És megkérdezte, nem mondtam semmit, én semmit nem mondtam. És azt mondta, hogy beszélni akar velem. S megkérdezte, hogy konkrétan úgy gondolom, ahogy mondom? Mondtam általában, mióta elkezdtük kettő, négy új tag volt azelőtt is...mikor még csak sportolgattam akkor is úgy gondoltam, mint ahogy mondtam. Tehát...még egyszer ma este is minden rohadt fegyver ellen a világon. Nincs támadó, s nincs védő. Csak (?) van. Hát ezért van ma is a torony. Minden rohadt fegyver ellen. (3x)"
közönségből: "Nem akarunk háborút."
A torony
közönség: "Maradjatok együtt."
konf: "Gazdagra szegényre stb."
Ítélet
Álom
Egek felé
Ahogy élsz
Minden sarkon
közönség: "Maradjatok együtt."
konf: "Én azt hiszem...sőt tudom. Had mondjam el. Had mondjam el nektek. Tudom, hogy...az jó lenne. Az jó lenne, csakhát azt hiszem ez már most nem jön össze...semmiképpen. Azt pedig hogy...azt pedig amiről, avval a riporterrel beszélgettünk sok minden hülyeségről, meg okosságról...egy biztos, hogy...hogy még itt nem hiszem, hogy igazán...még, még felfogtuk, hogy mi ez, csak csináljuk, mert, mert így jött össze és így kell csinálni, De asziszem, hogy egyikőnk sem fogta föl igazán. Hát erről ennyit. Mást úgyse tudok mondani, csak annyit...ha minden összejön, az égiek, a földiek és mindenki megsegít minket, akkor talán egyenként, itt ott amott, vagy mittudom én, hogy valamilyen formában újra találkozunk. Szevasztok."
Kölyköd voltam
szalagról a Játék végetér
közönség: "Edda!"
közönség: "Gyer-tek ki!"
konf: "A régi (?) nem tudtuk abbahagyni. (közönség: "Maradjatok együtt.") 74 és 78. 1974 és 1984. 10 kerek esztendő. Erről szól a dal. Énekeljétek mégegyszer velünk, Hosszú az út míg idáig elérsz. Jeij! Kibaszott hosszú testvér! Jaj de hosszú."
Hosszú az út
bemutatás: "Én azt mondom essünk túl gyorsan ezen, jó? Ne kínozzuk egymást, segítsetek nekünk. Ne kínozzuk egymást. Elmondom gyorsan, aztán had menjünk. Téged hogy hívnak, nem tudom. Gally Tamás billentyűn. Kegye János szaxofon. Zselenc László basszusgitár. Fortuna László dob. Slamovits István, Slamó. Én pedig Pataky Attila vagyok."
magnóról valami