1985. VI. 7.
BS

Összjátékidő:
forrás: második generációs másolat

konf: "Jó estét mindenkinek, sziasztok. Jöjjön aminek jönni kell, az Edda."
Minden sarkon
konf: "Jó estét jó arcok, jó estét mindenkinek, az Edda művek érkezett, és egy jó barát ismeritek az arcot, Magyarorszagon mindenki ismeri, a gitárkirály Tátrai Tibor.
Egek felé
Hűtlen
konf: "Edda , A hűtlen, hey! Írtam néhány új nótát. Az első dal, az első dal néhány hangja a régi társakhoz szól, de a refrénje, a refrénje az enyém is volt és még néhány és még néhány arcé azok az évek úgy nyolcvan körül. Gyönyörű évek, tisztán látok mindent érzem, hogy veletek újra sikerül."
Azok a 80-as evek
konf: "Az enyém is volt és még néhány arcé azok az évek úgy nyolcvan körül. Gyönyörű évek, tisztán látok mindent érzem, hogy veletek ujra sikerül hey! A következő dalhoz kérek tőletek egy kis tiszta emberi csendet, egy kis csendet kérek. Az Edda alapítója Halász József volt, aki olvasta a könyvet az tudja, hogy valahol ott a közepén van egy gyászjelentés. Halász Jóska emlékére írtam egy dalt, kérlek titeket csendben emberi csendben hallgassátok meg. A dal címe Emlékezni."
Emlékezni
konf: "Írtam egy új nótát a mai napra, nektek, írtam egy új nótát, amikor indultam, amikor indult az Edda, ez az Edda , voltak arcok akik figyelmeztettek sok jó tanáccsal elláttak, ki így, ki úgy. Én erre egyetlen egyet tudok válaszolni...egy dallal. Így akarom csak így akarom."
Így akarom
Gyönyörű lányok
konf: "A hangok amiket hallok gyönyörű."
Érzés
Rossz érzes
konf: "Amikor lehetett mindíg írtunk nótákat a fegyverek ellen. Egy ilyen dal a Keselyű, a Keselyű."
A keselyű
konf: "Írtam egy új dalt. A nóta címe egyszerűen csak annyi, A barát."
A barát
konf: "A barát. Így szólt a dal és a válaszom innen a színpadról minden embernek, minden rossz embernek aki nem ismer és mégis ítélni mer, egyetlen egy válaszom van egy dal Pataky módra. A kör, kör."
A kör
konf: "Válasz mindenre, egy dal szólt, A kör. Itt van egy jóbarát mellettem és még egy, aki érti a szájharmonikat. Már hangokat hallok, Miskolc felől jönnek a hangok, egy blues."
Elhagyom a várost
konf: "Köszönöm Tibusz. Hey. Amikor csak tehettem és amedig csak tehetem mindíg fogok énekelni a fegyverek ellen. Írtam egy új dalt, írtam egy új dalt ezt a nótát a brüsszeli labdarúgo események sajnos meg aktuálisabbá tették. A dal címe Barbárok. A XX. század barbárai, Barbárok, figyelj testvér miről énekelek, a Barbárok, könyörgöm figyelj."
Barbárok
konf: "1983. december 17. egy szomorú dátum az életemben. A koncert után néhany hétig magam alatt voltam, aztán érkeztek levelek, sok száz levél érkezett. Azt írtátok benne, Attis ne add föl, ne add föl. És én hittem nektek, hittem nektek. Eltelt egy kis idő, és újra itt vagyunk és ezért írtam tavaly év végén a nótát, mert éreztem és bíztam bennetek és ti bennem, tudtam, tudtam hogy újra lesz Edda művek. Ezért írtam a nótát, Ünnep, Ünnep minden perc minden perc amit veletek élek át Ünnep nekem, csodálatos Ünnep."
Ünnep
konf: "És onnan, onnan indul már valami."
Azok az éjszakák
konf: "Akkor mintha meglennénk, Tüskevári, hát akkor ahogy Tüske érzés szerint."
?
Enyém is volt
Kölyköd voltam