1986. XII. 21.
Pecsa

Összjátékidő: 83'38"
forrás: anyaszalag

konferansz: "Most pedig következzen Pataky Attila és az Edda művek!"
Óh, azok az éjszakák
Gyere őrült
Veled vagyok
konf: "Jó estét mindenkinek! Jó estét jó arcok! Hej! Köszönet! Így szoktunk köszönni egymásnak minden bulin, immáron október 15-e óta azt hiszem a 47-ik koncert. Köszönet mindenért, mindenért! Ennyit bemelegítésnek! És jöjjön egy dal, a régi időkből néhány hang! Ha van kedvetek, énekeljetek velem!"
Álmodtam egy világot magamnak
benne leállás: "Had kérjelek benneteket, nagyon szépen kérlek segítsetek nekem, nagyon vigyázzunk egymásra, közeleg a karácsony és senki nem hiányozhat a családból. Nagyon vigyázzatok a...csillagszórókkal. Ha bármi felgyullad azonnal abba kell hagyni. Köszönöm a segítséget."
Emlékezni
benne: "Azt hiszem elég ha csak a gyertyák égnek, igazam van?"
(közönség eddázik)
konf: "Hát akkor...ha egy mód van rá, segítsetek Zserbónak, hogy állapotba kerüljön! Női sikolyokra van szükségem! Hú, Zserbó! Ettől állapotba kerültél! Még egyszer! Oh, yeah! Ez gyönyörű volt! Most jönnek a férfikezek! A kemény férfikezek!"
Gyönyörű lányok
konf: "Megjelent...megjelent mostanában egy lemez! Ez a nagylemez...annyival különbözik a most Karácsonyig megjelenő többi nagylemeztől… Csak szerényen! Azt ismeritek ugye, hogy az A oldalán a bukósisak átszakít egy hálót, hátul pedig vasból van egy női erényöv, amit egy idő után egy mikrofon fog átszakítani?! Ott van! Oh, yeah, az az! Igen! Edda művek 6-os! Ez a lemez annyiban különbözik a többitől, ahogy mondtam, hogy az a oldala az fantasztikusan jó, a B egy kicsit jobb, mint az A! Jól mondtam? Háh, Oh, yeah! Azért ebben volt egy kis vicc, nem kell teljesen komolyan venni a dolgot! Erről egy dal! Az A oldal a lelkem szebbik fele, a B az a keményebb, az A oldalról egy dal, Ma még együtt!"
Ma még együtt
konf: "A tavalyi életemből egy dal, talán a Te életedből is! A kör, hölgyeim és uraim! A kör!"
A kör
közönség: Edda, Edda, Edda...
konf: "Kemény hangok! Ebben az évben, ebben az évben jártunk egy nagyon furcsa helyen számomra, egy olyan helyen, ahol az a dal, amit most eljátszunk, a legnagyobb sikert aratta. Erre a helyre nem szokták hívni az embert, muszáj bemenni. Ez a hely a márianosztrai börtön volt. A nóta címe: Így akarom!"
Így akarom
Dobszóló
(kazettafordítás)
konf: "Hölgyeim és uraim! Valaha a Beatrice-ben, aztán a P. Mobilban, mind jó zenekarok voltak, és most jóbarátok között. Amit most mondok, az az én véleményem, az ország egyik legjobb, de egészen biztos, hogy a legkeményebb dobosa, Donászy Tibor, Edda művek! Hej! Jól mondtam? Oh yeah. Köszönet! Azt szeretném kérni tőletek, hogy ha valaki mellett van egy lány valahol a közelben, akkor fogja meg a kezét, ha nincs, akkor gondoljon egy csodaszép lányra! A következő dal: Éjjel érkezem!"
Éjjel érkezem
konf: "Köszönöm, hogy meghallgattatok! Néhány percre magatokra hagylak a srácokkal, addig megmutatják, mit tudnak 100-on! Egy dal a hangszereken! A címet én adtam neki. Olyan, mint én egy kicsit! A nóta címe: Találkozunk...hol? Az ígéret földjén, hölgyeim és uraim! Találkozás az ígéret földjén! Oh, yeah! A kezek! Óóóh!"
Találkozás az ígéret földjén
Érzés
konf: "És a mostani állapotomról egy dal. Megfulladok!"
Megfulladok
konf: "Húh. Oh yeah. Húh."
(közönség eddázik)
konf: "Egy olyan dal, amelyik szólhat rólam, vagy bárki másról. Egy olyan tizenéves srácról, aki még nincs 14, ott lakott nem messze tőle egy 38 éves gyönyörűség. Erről szól a dal. A nóta címe, Éhes asszony!"
Éhes asszony
konf: "Oh, yeah! Közönség: oh, yeah!... Gyönyörű! Egy olyan nótát szeretnék elénekelni nektek, amit Rod Stewart előtt dobtunk be a mélyvízbe 40000 ember előtt bátran. Új nóta volt, énekeltétek mindannyian! Velem kiáltsatok!"
Velem kiáltsatok
Ünnep
(Közben a zenekar és a technikusok bemutatása)
konf: "Szevasztok! Húh!"
közönség: "Vissza."
konf: "Nem hallom, mert egy kicsit süket vagyok! Hát akkor, akkor talán, akkor talán had énekeljem el Nektek a kedvenc nótámat! Benne vagytok."
Gyere őrült
Ma még együtt
a végén konf: "Szevasztok, boldog Karácsonyt mindenkinek! Mindenkinek! Mindenkinek!"
közönség: vissza, vissza…
konf: "Ide a májamnak, jó? Hát akkor még egy utolsó boldog Karácsonyt, utolsó boldog új évet és ígérem, ahogy mondtam, tavaly és ennek az évnek az elején is, ami rajtunk múlik, mi mindent megteszünk, hogy mi legyünk a legjobb rockzenekar Magyarországon! Oh yeah!"
Kölyköd voltam