1987. VI. 5.
Pecsa

konf (Felvinczy Attila): "Hölgyeim és Uraim! Először egy meghívás, ami június 26-ára szól a Petőfi Csarnok részéről: a Pretty Maid nevű angol heavy metal zenekar játszik és mindenkit szeretettel várnak. Másodszor: 5 csodálatos fiatalember van ezen a poszteren. A buli végén a posztert meg lehet vásárolni tőlem balra és a zenekar természetesen dedikálja. Most pedig következzék Magyarország legjobb zenekara: az EDDA MŰVEK"
Gyere őrült
konf: "Húúúúú!"
Veled vagyok
(vágás)
Álmodtam egy világot – Emlékezni (utolsó versszak, refrén)
Konf: "Hölgyeim és Uraim! Fiúk lányok! A helyzetnek megfelelő komolyságot kérnék. Liszt úr emlékére egy dal EDDA módra!"
Lisztománia
Ma még együtt
A kör
(vágás)
Így akarom - dobszóló
(vágás)
Éjjel érkezem
konf: "Amit az elején szoktam, az ide a közepére szántam, hiszen úgy gondoltam nekünk már nem kell sokat dumálni, játszani kell, ez a lényeg. Jó estét, jó arcok, jó estét mindenkinek! Hej! Sej! Sej! Oh yeah! Ez gyönyörű! Semmi nem történt, én nem változtam semmit, ugyanolyan szép és tehetséges vagyok, mint voltam! A többiek még tőlem is szebbek egy kicsit. Egy nóta, bebizonyítják mit tudnak százon. Egy dal, az ígéret földje, hölgyeim és uraim meghívás mindenkinek! Edda módra!"
Találkozás az ígéret földjén
A hűtlen
Megfulladok
(vágás)
Velem kiáltsatok
Éhes asszony
Ünnep
refrén zenekar nélkül, közönséggel
konf: "Szevasztok!”
közönség: "Vissza! Vissza!"
konf: "Gyönyörű szép Eddásaim! Mindent köszönök Nektek! A jó isten segítsen meg mindenkit, velünk együtt! Hát akkor csapjunk bele!"
Kölyköd voltam
konf: "És búcsúzik Tőletek 5 arc, 5 ember, mindegyik LEG a maga nemében a maga őrültségében! Ebben a pillanatban szerintem az ország legjobb és legőrültebb gitárosa Csillag Endre Őrült-Csuka Edda! Hej! A legnagyobb franc a basszusgitárosok között: Mirkovics Gábor Zserbó! A legszentebb ember: Gömöri Zsolt Göme ! Hej! A legkeményebb, eddig én voltam most a második helyre szorultam vissza, Donászy Tibor Tibcsi! És egy ember búcsúzik, akinek a neve örökre összeforrt az Edda névvel: én nagyon szeretlek Titeket! Szevasztok! Búcsúzik Tőletek Pataky Attila! Isten Veletek Eddásaim!"
(vágás)
Egek felé kiáltottam
konf: „Szevasztok!”