1988.01.07.
Nagykanizsa

Összjátékidő: 57:12
forrás: 2. generációs szalag

felkonf (Molnár Csaba): "Hej! Jó estét kívánok mindenkinek! Én Molnár Csaba, az Edda koncertmenedzsere vagyok. Először is nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek! A másodszor, legfontosabb, elnézést kérünk a múltkori elmaradt koncertért! Remélem, ma nagyon jól fogjátok magatokat érezni! A koncert után az Edda művek megjelent könyvét majd lehet vásárolni az előcsarnokban. Hölgyeim és uraim, színpadon az Edda művek!"
Gyere őrült
Veled vagyok
Álmodtam egy világot
konf: "Jó estét jó arcok, hej! Hej! (2x) Üdvözlet mindenkinek! Érkeztünk, Eddástól érkeztünk, szívvel érkeztünk, és hoztunk egy új dalt, a nóta címe, Megmondtam."
Megmondtam
konf: "Huh. Érkezett a buli előtt egy dísztávirat, az van ráírva, "Kedves Attila! névnapod alkalmából nagyon sok sikert, erőt, egészséget kívánok! A nagykanizsai rajongók." Rajta van. Minden Attilának, aki itt van, csókos szeretet. És akkor emlékezzünk egy régi, nagy arcra Edda módon. Lisztománia!"
Lisztománia
Ma még együtt
A kör
konf: "Nagyon hiszem és remélem, hogy sokak nézték a tv-t Karácsonykor is, amikor a dalt énekeltem és a zenekarral játszottuk! Arra a néhány percre együtt volt a lelkünk. Visszatekintve is boldog Karácsonyt mindenkinek! Minden napra boldog Karácsonyt mindenkinek! Fohász!"
Fohász
konf: "Vadonatúj nóta. A mai állapotokról. Változó idők! Figyeld a szöveget testvér! Változó idők! Je!"
Változó idők
Dobszóló
konf: "Hölgyeim és uraim! A dobnál az ország legjobb rockdobosa, Donászy Tibor, Tipcsi! Akkor csapjál bele egy szép bluesba Csukus!"
Elhagyom a várost