1988. IV. 23.
Harkány

Összjátékidő: kb 92'
forrás: anyaszalag

konferansz: "Jó estét mindenkinek, szervusztok. Az Edda zenekarnak különösen kedves hely Harkány, úgyhogy ma este élőben itt Harkányban színpadon az Edda!"
konf: "Szevasztoook!"
Mindig veletek
konf: "Je, jó estét mindenkinek, jó estét jó arcok. Héj! Héj! Hátul ott a világítás mögött látszik egy kérdőjel. A dobon is van néhány belőle. Az az igazság, hogy mostanában az életünk tele van kérdőjellel. Én egyetlenegy módon tudok védekezni. Egy kicsit bolondnak tettetem magam. De jól áll nekem higgyétek el. Indul!"
Gyere őrült
konf: "Húh."
Veled vagyok + dobszóló
konf: "Hölgyeim és Uraim. A dobnál, ez az én véleményem ebben a pillanatban az ország legjobb rockdobosa, Donászi Tibor, Edda, héj! (közönség eddázik) Szeretném, ha megtanulnátok velem együtt erre az évre szólóm Edda közös jelünket. Ha felrakjuk, akkor tudjuk, hogy az Edda hetesről van szó. Így fel egy ötöst, mindenki egy jobbost fel. Hozzá egy viktóriát és meg is vagyunk vele, héj! Erről a lemezről szól egy nóta, erről a sütödéről, ami körülöttünk van mostanában. A lemez címe is ez, Változó idők."
Változó idők
konf: "Ilyesmi előfordul egy rockbulin, nem? Változó idők, így szólt egy dal erről az új lemezünkről. Megmondom őszintén az A oldala elég keményre sikerült, ez van, körülöttem is kemény az élet. A következő dal viszont a lelkem szebbik fele, tavaly karácsonyra írtam, a nóta címe: Fohász."
Fohász
konf: "Je, egy imádság szólt a lelkünkért Edda módon. Egy nóta abból az időből...amikor nagyon sok lány volt körülöttünk. Hála istennek...hála istennek ez az idő nálunk állandósult. Úgyhogy a dolog nem változik, ma is ugyanannyi, indul. (elindul) Megin elfelejtettem, amit mondtál. Persze, igazad van. Szal vannak itt lányok köztetek? Női sikolyokat szeretnék hallani. Még! Engedj el. Ad ide. Kezed. Oké, másik férfikéz? Így jó. Most jönnek a nők figyelj. Nyomjad. Keményen. Férfikezek érkeznek."
Gyönyörű lányok
konf: "Óh je. Egy dal, egy emlékezés egy régi nagy rockerre Edda módra. Liszt-ománia maximálisan Hölgyeim és Uraim."
Liszt-ománia
Ma még együtt
(kazettafordítás)
konf: "Életem egyik legnagyobb szerelme. Éjjel érkezem."
Éjjel érkezem
A kör
konf: "Húh. Háháhá. Figyelj testvér. A banda csinált egy új nótát, a címet én adtam neki, erre büszke vagyok. A nóta címe, mivel Eddanóta, nem lehet más: Szeretkezni minden mennyiségben!"
Szeretkezni minden mennyiségben
konf: "Szóval...egyetértetek velem? Szeretkezni minden mennyiségben. Mindhalálig, nincs mese. Erről szólt a nóta, aki véletlenül július 10-én Pesten jár mi a Petőfi Csarnokba játszunk. Az Edda egymillión felül adott el lemezt, egy hatalmas ünnepség, őrület. Amint látjátok a banda fantasztikus formában van, jól mondom?! És ott lesz egy régi cimborám is, Slamó. Azokból az időkből néhány nóta."
Minden sarkon
Egek felé
A torony
konf: "Egy dal. Álom, a szűz lányok dala, aki úgy szeretne élni már. Fiúk segítsetek neki. Álom, álom, héj!"
Álom
Álmodtam egy világot
közönség: "Vissza!"
Elhagyom a várost gitárintró
konf: "Az arc neve egy egyszerű salgótarjáni férfisrác. Alapi István szeme, áldassék a neve, je!"
Elhagyom a várost
konf: "Huh. A hetedik nagylemez és az életünk a mai életünk tele kérdőjellel. Én úgy oldottam meg, hogy a szobám falára egy hatalmas kérdőjelet raktam. Hogy mi lesz, majd kiderül. Mindenesetre egy biztos: Ég a házunk!"
Ég a házunk