1976. X. 29.
FMH

Összjátékidő: 56:55 forrás: anyaszalag

Gongütés 3X
Pohártánc
Dévényi konferansza: "Pohártánc. Ezzel a dallal elkezdődött a második rész, amelyet a Generál együttes játsza végig. Pohártánc után nem lesz pohárköszöntő, inkább bemutatom az együttes tagjait. Dobok Póta András Solti János. A basszusgitáron játszik Novai Gábor. Az orgonánál az együttes vezetője: Várkonyi Mátyás. Szólógitár Tátrai Tibor. Ének Horváth Károly, a népszerű Charlie. A második szám címe: Lehajtott fejjel egy régi Generálsláger. Utána könnyű álom címmel egy dal, amelyet a kedves hallgatók jól ismerhetnek Zalatnay Sarolta nagylemezéről. Majd egy jólsikerült zenekari feldolgozás, egy rádiófelvétel, melynek címe: Ikarusz. A Generál programhoz is mindenkinek nagyon kellemes szórakozást kívánok."
Lehajtott fejjel konf: "Köszi."
Könnyű álmot hozzon az éj
Ikarusz
Konferansz: "Kedves hallgatóink, kedves közönségünk, a következő három szám az elhangzás sorrendjében: Talán holnaptól, Én már nem tudom, és ismét egy régi Generálsiker a Szélkakas."
Talán holnaptól
Én már nem tudom
Szélkakas
Konferansz: "Kedves hallgatóink, most egy rövid kis riport következik az együttes tagjaival. Első kérdésem az együttes vezetőjéhez Várkonyi Mátyáshoz. Mondjál valamit az együttes terveiről." "Elsősorban terveink jó dalokat írni, mert ebben az összeállításban még nagyon kevés ismert száma van az együttesnek. Ez elsősorban rádiófelvételen és nagylemezen gondolom." "Azér a hangzás nem változik, ez az új hangzás, amiért szeret a kedves közönség is." "Természetesen ezt a stílusirányzatot követjük." "Novai Gábor az együttes egyik zeneszerzője és basszusgitárosa. Jelen pillanatban mit csinál a Generál együttes, merrefelé játszik?" "Hát a hosszú külföldi turnék után végre itthon is bemutathatjuk a műsorunkat, először a Ifjúsági Parkban léptünk fel az ősszel. Azóta pedig a...sorra jártuk az egyetemi klubokat és minél több budapesti fiatal megismerje a műsorunk." "A kedves hallgatók nem láthatják, de mögöttem két fényes, csillogó dobfelszerelés és mögöttük két kiváló dobos ül. Ez az egyik érdekessége az együttesnek. Hát most idemennék Póta Andráshoz. Azt szeretném tőled kérdezni, melyik kettőtök közül a vezető dobos, a szólista?" "Hát ilyen nincs. Mindegyikőnknek a daloknak megfelelően írjuk a dobbetéteket és így játszunk." "Hát egyforma szerepetek van. Értem. János. Tőled szeretném kérdezni, hogy a koncert folyamán mikor jut valami szólószerep a dobosnak?" "Hát például most ebben a számban ami most jön, ez egy dobpárbaj lesz." "Tehát kihívod Andrást egy dobpárbajra. Tehát kedves közönségünk kedves vendégeink, Dobpárbaj a következő szám címe, majd a Generál együttes slágerlistás dala, a Zenegép, és a koncert utolsó száma: Gyerünk Rock And Roll."
Dobpárbaj
Zenegép
Gyerünk Rock And Roll