1976. ősze
Mátészalka, Művház

Összjátékidő: kb 83'
forrás: anyaszalag

?
konf: "Köszönjük. S mindjárt következzék egy olyan dal...amelyet bizonyára már ismertek. Lehajtott fejjel."
Lehajtott fejjel
konf: "Köszönjük. És ezek után következzék egy olyan...dal. Mely az italról szól. Mi nem szeretünk inni. Csak dalt írunk. Tehát inni nem szeretünk, csak írni. Pohártánc."
Pohártánc
konf: "Nagyon köszönjük, nagyon drágák vagytok. S ez után hallgassatok meg egy új számot, mely a szombati, nem a most szombati, hanem a múlt szombati TV műsorban is...volt. Játszottunk. Az új nóta, a szám címe lesz: Könnyű álmot."
Könnyű álmot hozzon az éj
konf: "Nagyon köszönjük. (halkan) Egy, két, há, négy."
Ikarusz
Charlie: "Hölgyeim és Uraim Tátrai Tibort hallották. Tátrai Tibor. Látom nagyon nagy népszerűségnek örvend Tibi itt."
Tátrai: "Még mindig a legjobb."
Charlie: "Azt hiszem, hogy nagyon örül neki. És következzék...Zenegép."
Zenegép
valaki: "Köszönjük, rövid zenei szünet."
(vágás)
Novai
konf: "Novai Gábor szerzeményét hallottátok a szám címe volt: Novai Gábor. (vágás)...én is ismerem. Azért szeretnénk egy Carole King számot játszani most mert a fiúkat megkértem a szünetben. Volt szerencsém találkozni Carole Kinggel kint és...ezt a számot nagyon szeretem. Aki nem tudná ez egy amerikai hölgy. Fiatal, 30 éves mostmár. Volt fiatalabb is, de...nagyon jó zenét írt. A szám címe lesz...Too Late, Túl késő, és angolul fogom énekelni, ha nem haragusztok."
Too Late (Carole King)
konf: "Köszönjük szépen. Köszönjük. És most pedig következzen egy olyan dal, amit ismertek. Azon a lemezen, amik kint volt az együttes Hollandiába a egyik oldalát képviselte ez a dal. Szélkakas, Weather-Cock."
Weather-Cock
(vágás)
Talán holnaptól
konf: "Óriás, óriási. Köszönjük a, köszönjük a két dobművésznek a közreműködést a vokálba. Köszönjük Andriskám, Jánoskám, nagyon köszönjük, hogy segítettetek a vokáléneklésbe. Óriási volt. És...ennek jutalmául, mer megérdemlik, mer megpróbáltak énekelni. Dobolhatnak egy kicsit a fiúk. Most. Ha tudnak."
Dobpárbaj
Charlie: "Jaj! Köszönjük szépen. (dobos: "Köszi.") Jobb oldalról Bandi. András, és Jánoska."
Novai: "A fakezű familiából. Köszönjük. Köszönjük szépen és következik egy dal, amivel nemzetközi sikereket arattunk. A szám címe: Everybody Join Us, Mindenki kövessen."
Everybody Join Us
Charlie: "Köszönjük, nagyon drágák vagytok."
Novai: "Köszönjük szépen, ez volt Everybody Join Us, és közreműködött benne Tátrai Tibor és az ő csodálatos egyedülálló beszélő gitárja. Itt van az oldalán egy tarisznya és cső jön ki belőle. Ez a beszélőke. Ezzel beszédhangot tud csinálni a gitárhangból. Ez egyedülálló egyelőre Európában. Köszönjük szépen."
(vágás)
Charlie: "Köszönjük szépen, de hogy. Hát ez természetes, hogy visszajövünk, már itt is vagyunk. Következzék egy olyan dal, amelyet Hollandiába csináltunk...és közeljövőben hogyha megyünk ezt fogjuk felvenni kint. A szám címe lesz: Come On Baby Let's Dance. Gyere kislány táncingolni. Igen."
Come On Baby Let's Rock'n'Roll
közönség: "Vissza."
konf: "A sikerbe osztozik velünk...Paczári Karcsi, aki a mixpultot keveri. Hátul a Generál volt szólógitárosa. Köszönjük neki a hangot."
Novai: "Hallasz? Karcsi, hallasz? Jó, kösz."
C: "Köszi. Ez természetes."
N: "Köszönjük szépen és eljátszuk ismét a."
Come On Baby Let's Rock'n'Roll (reprise)
konf: "Szevasztok. A viszont látásra. Reméljük...rövidesen."
Outrózene