2000. ? ?
Paks

Összjátékidő: 38'47"

Halálapa blues
konf: "Köszönjük szépen, a személyi kultuszt egyelőre hagyjuk. Egy személy. Személyességi zavarokkal küzdő vén marha balladája következik. 60 felé hazafelé még azt kérdezik ki vagyok én?"
Ki vagyok én?
konf: "Köszönjük szépen. Hölgyeim és Uraim meg vagyunk hatódva, hogy ennek a dög unalmas 15 éves számnak még ekkora sikere van. Úgyhogy most egy újat játszunk. A lecsúszott blueszenész balladája következik, Taxis blues."
Taxis blues
(vágás)
konf: "Engedjék meg, hogy még egy verset eljátszunk, a legnagyobb magyar csavargó balladája következik. 9 országban 11 állampolgárságot mondhatott magáénak, köztük háromszor a magyart. S abban bízik, hogy harmadszor nem űzik el hazájából és itt fejezheti be csodálatos életét amelynek egyik termékét A ballada a senki fiáról című Faludy verset most elővezetjük önöknek."
Ballada a senki fiáról
konf: "Hölgyeim és Uraim fogadják szeretettel Jimi Hendrix Vörös ház című balladáját."
Vörös ház
Tóth János Rudolf: "Köszönjük szépen."
Hobo: "Nyugdíjas balladát játszunk most. Jöjjön a dal, miről senki se tud. Mindenki álomgyára Hollywood. Túl messze ment a rock and roll srác. Hiába mondták neki: Nana, vigyázz!"
Johnny B. Goode
konf: "Köszönjük szépen. Ja. Hölgyeim és Uraim a következő...szerencsétlen szám története egy őrületes szerelmi rohamban szenvedő férfi szerelmi vallomása egy süket nőnek. Üvölt, könyörög neki. dehát hiába. nem hallod, üvöltök lenn a mocskos utcán."
Nem hallod, üvöltök
konf: "Micsinálsz kicsi?"