1979. VI. 4.
BIP

Összjátékidő: 96:34
forrás: anyaszalag

Moby Dick
Tobacco Road
konf: "Heij. Jó estét. Jó estét kívánok. Aaaa. A Hobo Blues Band...eljátszik egy...szomorú dalt. Bordély blues. Az állástalan lotyók emlékére. Babababordély blues."
Bordély blues
konf: "Jeij. Köszönjük. Mint tudjátok jól...Velencében Othello volt a néger. Jeij, jeij. Az asszony, az asszony meg a világ négere. A cigány Európa négere. A hippi volt a fehér néger. A blues, a blues meg a zene négere."
Othello blues
konf: "Heij. Othello szerepében Szergely Bondarcsuk. A popzenészek sokan úgy állítják be magukat, mintha valami aranyos gyerekek lennének. Bevallom a mi zenekarunk sötét gazemberekből áll. Mindenkinek megvan a maga keresztje, meg a púpja. Csak van, akinek nem látszik. A dal...címe Gazember, beee. Áááj."
Gazember
konf: "Jej. Jej, köszönjük szépen. Köszönjük. Aaaa...z Onedin család még mindig nem ért véget. Jeij. és Kojak is még visszatér. És azt hiszem Bors Mátét se ússzuk meg. És ezek mind...engem, engem nyírnak ki, mert én vagyok...az éjféli csavargó."
Éjféli csavargó
konf: "Jeij. Köszönjük. (közönségből: "Dobókocka.") Blues. A ma esti koncert...Mini, Omega, P. Mobil. Hobo Blues Band. És valaki még, akit már tudjátok, hogy a Hobo Blues Bandhez tartozik. Blues "b"-vel, mint Bill. Vagy Bill "b"-vel mint blues. Gyere Billy. Egy kis bluest a népeknek. Jeij. Je."
3:20-as blues (angolul)
konf: "Jeee! Egy dal a király emlékére. Jimi Hendrix, Manic Depression."
Mániákus depresszió
(vágás)
Hey Joe
konf: "Jeah. Bill blues. Aaaaz Ifjúsági Parkban nincsen külön öltöző. Így a sztárfaló csajok nem találnak meg minket. Aaaa Sztárfaló."
Sztárfaló
konf: "Jeee. Hééj. Köszönjük szépen. És most...emlékezve egy egy évvel ezelőtti dátumra. Amikor én...a P. Mobil zenekarral...a Budai Ifjúsági Parkban először léptem fel. Eljátszuk a P. Mobillal együtt...egy nótát...amit mindannyian ismertek már. Aaaaaaa Dobókocka vagyok. Ésbár a hatos a nyerő. Ésbár a hatos a nyerő...az egyes...az veszít, de nem nulla. Én a...rongyos kitaszított, az átokkal tanított, bűnödben én vagyok a társ. Ah babe figyelj. Héj. Héj. Kékesi Be, Kékesi bajnok László. Héj. Héj Bencsik Sándor. A zöld Dobókocka babe. Mint látjátok...minden ellenkező híreszteléssel és kívánsággal szemben a P. Mobil létezik. Áej. Mobil."
Dobókocka
konf: "Jeij. S tudjátok mindenki...mindenkit rángatnak valamilyen dróton. Kit a pénz, kit a világ, kit a nők. Kit isis. Aaaa Dróton rángatható bábu dala. Újabb személy...Molnár György, Omega. Oooo. Nem kell morzsa, hogyha ott a héj. Héj helyett az egész, amit kérj."
Jumpin' Jack Flash
bennekonf: "Ádi, Ádi. Ádi. Gyere ide, gyere, gyere. "
konf: "Bencsik Sándor. Molnár György. Kékesi László. Schuster Lóránd. Jöjjön az a dal...ami mindannyiunkat összetart. Jöjjön a Közép Európai Hobo blues. Eij. Azt már mindenki remélem tudja...hogy nem én vagyok az aluljárók Robin Hoodja. Eá. És nem vagyok próféta, nem vagyok sztár. De a Júdásom nekem is megvan már. Oooh. Jájájá. Oh jájá."
KEHB I. egyveleg:
konf: "Heij. Bem Rakpart 20. Bem Rakpart 20. Jöjjön a Kereszteslovag."
(vágás)
Lusta blues
Kereszteslovag
konf: "Szakadt blues. Lóránd gyere. Semmit nem tudok mondani, csak azt, hogy köszönjük mindenkinek, aki eljött és ezeknek a srácoknak, akik úgy küzdenek nagyon sok éve mint mi és azoknak, akik nincsenek itt, mert nem férnének már föl a színpadra. És mindentől függetlenül csak annyit: A rockzene örök és elpusztíthatatlan. Maradsz, aki voltál és leszel, aki vagy."
Maradsz, aki voltál
konf: "Utolsó cigaretta! A szövegíró a Hobo."
Utolsó cigaretta
konf: "A P. Mobil. Oh jajaja. Pééémobil. Azt nem tudjuk. (tovább KEHB)"
konf: "Éééj. Nem tudom a neved. (2x) Hogy segítsek neked. stb."
Nem tudom a neved
konf: "Most jön egy dal, miről mindenki tud. stb."
Johnny B. Goode
lekonf: "Hölgyeim és Uraim, Deák Gyula. Szénich János. Kékesi László. Póka Egon. Benkő László. Molnár György. Kőrös József. Török Ádám. Döme Dezső. Debreceni Tibor. Ferenc bocsánat. Debreceni Ferenc még egyszer. Schuster Lóránd. Blues. Földes László! Hobo!"
közönség: "Vissza!"