1979. VII. 19.
Balatonföldvár

Összjátékidő: 30:14
forrás: anyaszalag

Moby Dick
Tobacco Road
konf: "Hej! Jó estét kívánunk. Köszöntünk mindenkit. A mi zenekarunk...a mi zenekarunk nem az aranyos fiúk bandája. Sötét gazemberekből...csirkefogókból áll. Nem tagadjuk. Nem mi vagyunk...a kifestett szempillájúak."
Gazember
konf: "Jej! Tizenegy évvel ezelőtt...este...az ELTE klubban...magam is ott álltam akkor, amikor egy zenekar...amit úgy hívtak, hogy Omega...ezt a dalt...a dróton rángatható bábu dalát...játszotta angolul. Ez tizenegy éve volt. Most mi magyarul játszuk."
Jumping Jack Flash
konf: "Köszönjük szépen. Szeretnénk bemutatni...a magyar blues királyát...aki a Hobo Blues Banddel járja az országot. Úgy hívják Bill. És a 3:20-assal jön."
3:20-as blues
konf: "És egy dal. Jimi Hendrix."
Hey Joe
konf: "Köszönjük. Hölgyeim és Uraim, kedves barátaink, a Hobo Blues Band... Deák Gyula énekes. Póka Egon basszusgitáros. Szénich János gitáros. Döme Dezső dobos. Kőrös József gitáros. És nem utolsó sorban Földes László, Hobó, hej! Régen, amikor először gondoltam arra, hogy csinálunk valamit...még nagyon fiatal voltam...úgy éreztem a harminc évet virág vagyok és körülöttem lepkék. Ez tíz évvel ezelőtt volt. Vadvirágnak éreztem magam és azt hittem szép vagyok, friss és karcsú. De amikor megjelentek az első kecskék a réten, megijedtem. Tüskéket kezdtem növeszteni. Féltem, hogy valaki majd leharapja a fejemet. Ezt még csak bírtam volna, mert lepkék meg méhecskék szálltak rám. De aztán, mikor az emberek megjelentek a kaszával...rájöttem, hogy nincs menekvés. stb..."
KEHB I. (benne vágás)
konf: "Köszönjük. Messze Mississipi, messze ide London, én itt a Balatonon mégis azt mondom. Európa öreg, Amerika új, de ha bluesról van szó, mind egy követ fúj. stb."
Johhny B. Goode
közönségből: "Nem, nem, nem."
(vágás)
konf: "Róluk szól a következő dal. Ők csinálják a sztárokat...aztán ők is falják fel. Sztárfaló"
Sztárfaló