1979
Bp

konf: "Je. Desdemona. Te utcasarki céda hol vagy? Hol vagy? Becsületem bemocskolója, te. Konyhabeli szipirtyó hol vagy? Felszarvaztál, de meghalsz, meglakolsz érte. Meglakolsz. Je. "
Othello
konf: "Stét. Jó estét mindenkinek. Othellót még a Pokolban sem ugyanazon a tűzön pirítják, mint Hitlert. Mer ő ott is csak néger. Itt állunk. Meghívtuk mai estére...a török császár...gyémánt félkrajcára...című meséből a kis vörös kakast. Itt állok ezen a szemétdombon, ahol én vagyok a kis vörös kakas és marhára unom a kapirgálást. Szükségem lenne egy csomó kotkodára. De mindig csak egyet akarnak adni. Azt mondják ebbe a mesébe csak egy kotkoda van."
Kis vörös kakas
konf: "Hej. Köszönjük. Köszönjük. S jöjjön egy történet. Amikor Ben Quick, Bors Máté, Stirlitz, Kloff kapitány, a Tenkes kapitánya, Dezső és Oszi, mindenki ellenem van...mert én vagyok az Éjféli csavargó."
Éjféli csavargó
konf: "Jeee. Köszönjük. Azt mondják...hogy úgy mozgunk, mint akit a görcs rángat. Engem nem a görcs rángat. Hanem dróton. Dróton rángatnak. Jöjjön...a dróton rángatható bábu dala Jumping Jack Flash címmel."
Jumping Jack Flash
konf: "(közönség: Héj Hobó!) S egy angol politikus dala. Politician."
A politikus dala
konf: "Je! Az angol politikus dala után következzen egy...Jimi Hendrix dal. Emlékezve a nagy királyra. Mániákus depresszió címmel."
Mániákus depresszió
konf: "Kösz. Knock that blue."
(vágás)
konf: "Ahhoz a nemzedékhez tartozunk, aki nem tartozik senkihez. Könnyen felejt. S könnyen bízik. Könnyen nevet. S könnyen hízik. És azt hiszem azt mindenki tudja...hogy nem én vagyok az aluljárók Robin Hoodja. Jeij. És nincs szükségem biztosítóra tóltőlre arra ahhoz Nincs szükségem ziherástűre, hogy megkülönböztessem másoktól. Eljátszuk azt a dalt...ami a miénk. Hobo blues."
KEHB
konf: "Je. hej. Most jön egy dal...miről mindenki tud. stb."
Johnny B. Goode
konf: "Je. Ej. Mi még mindig egy kezdő zenekar vagyunk csak. És az öltözők már tele vannak parazitákkal. Ueee. Jöjjön a sztárfaló csajokról...a sztárfaló csajokról egy nóta. Oh bébe. Oh bébe."
Sztárfaló
konf: "Hölgyeim és Uraim. A Hobo blues Band..."
(vágás)
Hey Joe
konf: "Bill."
(vágás)
konf: "Jelentkezem. ha haragszom, néha ütnék, de nincs kit. Néha szidnék, de nincs kit. Néha adnék, de nincs kinek. Néha kérnék, de nincs kitől. Néha ordítanék...de mi az ördögnek. Szimpátiát az ördögnek."
Szimpátia az ördöggel