1979 eleje
Győr

Összjátékidő: 87:31
forrás: második generációs másolat

Honky Tonk Woman
konf: "Je. Jó estét kívánok. Jejej. Hee. Hejhej. Egy gazember vagyok azt mondják. Egy mocskos gazember. Jejej, te bitang. Ej, ej. Csirkefogó. Aúú, te nőrabló, te."
Gazember
konf: "Hej hej. Jó estét kívánok."
(vágás)
konf: "Az országút gyermekeinek zenekara. Első győri buli. Először vagyunk Győrben. Már a Pesti Műsor...mint világlap sikerlistájára is fölkerült. Othello blues. Tudjátok talán. Tudjátok, hogy Velencében...Othello volt a néger. Ezt Shakespeare írta. Az asszony volt a világ négere. Ezt meg John Lennon írta. A hippi volt a fehér néger. A ci...a cigány Európa négere. És a blues...a blues a zene négere. Desdemona hol vagy? Desdemona te."
Othello blues
lekonf: "Köszönjük. Othello szerepében (?)."
felkonf: "Országúti ballada. Indulnod kell. Egy ezerkilencszázharmincas országúti ballada."
You Gotta Move
konf: "Bizonyára...köszönjük szépen. Bizonyára gyakran néztek TV-t és a kisebbek még emlékeznek a Kukori és Kotkoda című...(?) remélem tudjátok, hogy volt egy kakas. A...meséhez hozzátartozik, hogy ezen a szemétdombon én vagyok a kis kakas."
Kis vörös kakas
konf: "Je. Le a (?) Bontottcsirke blues. A világ tetején ülök. Néha azt hiszem a világ tetején ülök. Közben csak valami aluljáróban húzom a csíkot."
A világ tetején ülve
konf: "He blues. A Hobo Blues Band. Szénich János gitár. Póka Egon basszusgitár. Döme Dezső dob. Kőrös József gitár. Földes László, azaz Hobó."
Moby Dick
Tobacco Road
konf: "Jej. Köszönjük szépen. Köszönjük szépen. Szeretnék, szeretnék vala...elárulni egy titkot, ami nem is titok a Hobó Blues Bandnek van egy nálam sokkal jobb énekese. Je. Bill. Bill. Deák Gyula. Játszik valami bluest. Szevasztok hej!"
Hosszúlábú asszony
konf: "Jeee! Je. (közönség: "Hobo! Hobo! Hobo!") És következik egy angol politikus dala."
Politician
(vágás)
konf: "És The Nazz Are Blue, Yardbirds"
The Nazz Are Blue
konf: "Nagyon köszönjük, hej. És ezt a dalt...egy nagyon kedves barátunknak. Hey Joe."
Hey Joe
konf: "Je. Je, Bill. A aaa. Ha otthon nézitek a TV-t...látjátok jönni Kojack-ot meg Colombot...meg Stirlitzet, meg Bors Mátét. Meg Jenőt, meg az Oszit. Ezek mind ellenem vannak, mert én vagyok az éjféli csavargó."
Éjféli csavargó
konf: "Huh. Jól vagytok? Je, köszönjük nektek ezt az első győri estét. Jöjjön egy blues. Győri. Győri hobó blues."
KEHB 1
konf: "Je. Kösz. Kösz. Most jön egy dal...miről mindenki tud. Mindenki álomgyára Hollywood. Túl messze ment a rockandroll srác. Hiába mondták neki: Nana vigyázz!"
Johnny B. Goode
konf: "Je. A nők..a nők azt hiszik finnyás vagyok. Pedig csak nem engedem, hogy elpazaroljanak, és dobáljanak...mint egy dobókockát."
Dobókocka
konf: "Je. A golyó elől...a golyó elől nincs sehol menedék. Adjatok menedéket. Je Egy régi dal 69-ből. Adj menedéket. Jeij. Jeij. Jeijeijj."
Adj menedéket
konf: "Jeij. Mindenkit rángatnak. Valakit a nők rángatnak, valakit a pénz. Valakit más. Engem is dróton rángatnak...mint egy bábut. Jöjjön a dróton rángatható bábu dala. Jumping Jack Flash."
Jumping Jack Flash