1980. VIII. 23.
Hajógyári Sziget

Összjátékidő: 57:49
forrás: anyaszalag

Sztárfaló
konf: "Menjetek hátra. Azt kérik megint...hogy menjetek hátra. (?) Menjetek hátrább. A Bizottság együttes...katasztrofálisan szól. A Beatrice...is katasztrofálisan szólt. A Hobo Blues Band is katasztrofálisan fog szólni. Hé te ott. Miért nem adod ide a fejgépet? Miér nem adod ide a P. Mobil fejgépét? Valamiért nem adja. Adj menedéket, szomorú dal következik. Adj menedéket. Héj! Héééj!"
Adj menedéket
konf: "Köszönjük. (?) játszunk. Kőrös József. Presser Gábor. Szénich János. Pálmai Zoltán. Póka Egon."
Ki vagyok én (Presserrel)
konf: "Köszönjük szépen. Presser Gábor. deák Bill Gyula. Jöjjön a 3:20-as blues."
3:20-as blues
konf: "Vörös ház, Jimi Hendrix blues."
Vörös ház
(vágás)
konf: "Egy fiú túl nagy lánggal égett és maga fújta el a gyertyát. Egy fiú túl nagy lánggal égett és maga fújta el a gyertyát. Láng akart lenni, nem parázs. Rolling Stones blues."
Rolling Stones blues
konf: "Köszönjük szépen. Allen Ginsberg...Allen Ginsberg verse következik...az első Hobo Blues Band nagylemezről. Leples bitang."
Leples bitang
konf: "Köszönjük szépen. Héj. Az emberiség történetében tizenötezer-négyszázharminc alkalommal volt háború. És hárommilliárd-négyszázötvenmillió ember halt meg. Ezeknek az adatoknak a birtokában jogos egy kis szimpátia az ördögnek. Így hát, ha találkoztok vele...mutassatok alázatot. Használjátok a jól belétek vert udvariasságotokat, mert ellopja a lelketeket. Jej. A Pokol királya vagyok. Azt teszek, amit akarok."
Szimpátia az ördöggel egyveleg:
- Versenyfutás az ördöggel
- The End
- 21st Century Schizoid Man

lekonf: "Az ördög győzött. Isten meghalt. Isten veletek."
felkonf: "Az egész világ...egy nagy rakás vicc. Ez csak rock and roll. Ez csak rock and roll."
Ez csak rock and roll
lekonf: "Köszönjük szépen. Köszönjük szépen. (?)"