1980. VIII. ?
Győr, Ifjúsági Ház

Összjátékidő: 85:01
forrás: második generációs másolat

Little Red Rooster
konf: "Köszönjük szépen. Köszönjük szépen. Egy kis kontrollal többet. Éjeje. Ha majd torz intek, és akkor majd vedd vissza. A nyomor szült, az út nevelt. Anyám halott rég, apám vedelt. És mind a kettő otthagyott. A cím csak ennyi, hogy Tobacco Road."
Tobacco Road
konf: "(basszushangolás) Lehetsz magas, lehetsz kicsi. Lehetsz gazdag haver, lehetsz strici. Ha szólít az Úr légy készen. Indulnod kell."
You Gotta Move
konf: "Deák Bill Gyula. Földes Laci. (halkan: Mániákus depresszió.) Egy emberre emlékezve...el fogunk játszani egy szomorú dalt. Mániákus depresszió. Manic Depression. Jimi Hendrix Óh!"
Mániákus Depresszió
konf: "(hangolás) Hej! Hej! Nem hallja Billy Hej! Egy Cream dalt fogunk eljátszani. Egy angol politikus dalát. Jeij!"
Politician
konf: "Eljátszunk egy bluest. Ennek az lesz a címe...3:20."
3:20-as blues
konf: "(hangolás) A történelem...és az országút. A történelem és az országút csavargóinak dala következik. Közép-európai Hobo blues. Egyes számú Közép-európai Hobo blues. (Hobo halkan: Ne nyomjad.)"
KEHB
konf: "Köszönjük szépen. Egy szomorú dal után egy lagy...egy dal a lányokhoz, akik azt hiszik, hogy dobálgathatnak, mint egy kis dobókockát."
Dobókocka
konf: "Jeij. Köszönjük szépen. A helyzet az...hogy...ebben a világosban...hiába bujkál a bokrok között. Hiába mászik a fákra. Hiába bújik a színpad alá. Megtalálják mindenhol szegény éjféli csavargót."
Éjféli csavargó
(vágás)
konf: "Babe. Maybe. A reggel oly szomorú volt. Elhívott New York City. A jegy nevedre szólt. Édes úgy várom...a kétnyelvű csókod a láboddal ölelj át. De ha utolérlek new Yorkban...sírni fogsz egy éjen át."
Sztárfaló
konf: "Szünet."
(vágás)
konf: "...műsor második és...a második és harmadik része következik, de nem lesz szünet. Ameddig mindenki összegyűlik, a közönség is és a...zenekar is, addig elmondom, hogy a múlt héten pénteken fejeztük be a Hobo Blues Band nagylemez felvételeit. Azt hittem, hogy baj. Én is viccelhetek néha, mégha nem is jó a vicc. A lemezen a...z általatok ismert Hey Joe, az Édes otthon, a Leples bitang, a Ki vagyok én?, és négy más szám az első részben játszott Mindenki sztár, a Rózsadomb blues, a Közép-európai Hobo blues kettes számú Közép-európai Hobo blues és a...z Operett című rockandroll lesz rajta. A felvételeken közreműködött a világkörüli turnéjáról visszaérkezett Közép-európa kórus, Póka Egon karvezetésével. A...Lokomotív GT-ből Presser Gábor. És...vajon mér fütyülitek ki, ez érdekel engem? Miér fütyülitek ki? Miért kell kifütyülni, hát baromi jó zenész. (taps) Valamint Kéri Péter tamburán, aki a Muzsikás együttesben játszik. Itt egyesek Simándit követelték. Te voltál az pufi? te, te voltál, aki Simándit mondtál? Simándi Józsefet is meg akarják hivatni...de mivel jövőre a zenekar megváltoztatja a nevét Szent István Tánczenekarra...és, és nagyon komoly slágereket fogunk játszani, mint például a Pletykálkodnak, huhognak, jók lennének nyáron szúnyognak...valamint a Hajmási Péter, Pityke Pál, ezeket. Erre majd Simándi Józsefet fogjuk megkérni, reméljük akkor tetszeni fog. Tetszik neki, úgyhogy megnyertük a meccset. Úgyhogy...vagy Hobo Big Band lesz esetleg. Úgy látom, hogy a zenekar felsorakozott a háttérben. Ojaja. (hangolás)"
Moby Dick
Rock And Roll
konf: "Jeeej. (halkan: Még egyet.) A Művel az Ifjúsági Ház vezetősége...hozzájárult kérésünkre ahhoz, hogy a koncertnek erre a részére azokat, akiknek nem volt pénzük bejönni, beengedjék. Köszönjük szépen. (közönség: "Hobo, Hobo, Hobo!") Megvárjuk, amíg bejönnek. Nagyon szépen köszönjük. Köszönjük. Jéij. Jéij valami bluest. Legyen a Rolling Stones blues."
Rolling Stones blues
konf: "Köszönjük szépen. Nem bűn a lustaságság. Good evening. Eric Clapton."
Nem bűn a lustaság
konf: "(hangolás) Édes otthon kell Billy-nek. Ő is olyat akar, amilyet mások. édes otthon ohohoh."
Édes Otthon
konf: "Nagyon köszönjük, kösz. És emlékezve a világ legjobb gitárosára...tőle el fogunk játszani egy bluest. Ezt az embert úgy hívták, Jimi Hendrix. Úgy hívják ezt az ember, hogy Jimi Hendrix. (közönség: "Akárhogy is fáj, Hobo itt a sztár.") Hey. Egy perce. Fiatal barátunk ha lemászna a gumikról nagyon jó lenne, minekután az az oszlop nincs megalapozva, és...ha kidől összetör egypár másik embert. Kösz. Red House."
Vörös ház
konf: "Je. És egy dal, az erős dohányos lányok dala. Kicsike, kicsike hosszú lábú asszony héj."
Hosszú lábú asszony
konf: "Köszönjük, kösz. Egy szomorú ballada. Szökött néger fegyenc balladája. Hey Joe."
Hey Joe
konf: "Billy boy. Billy boy. Úgy tűnik hajlandó vokálozni a...z Elszáll egy hajó a szélben. Póka Egon, szólógitár. És ami ennél sokkal nagyobb szenzáció Kőrös József basszusgitár. Még nagyobb szenzáció Szénich János a természet ajándéka szájharmonikán. S a legnagyobb szenzáció, Földes László énekel. Ez azér ilyen nagy szám, mer én különben csak táncolok. Na gyerünk. Billy."
Elszállt egy hajó a szélben