1980. X. 11.
Kecskemét

Összjátékidő: 85:45

konf: "Héj. Jajaja. Szevasztok. Gyerekek. Figyeljetek egy pillanatot. Figyeljetek egy picit. Gyerekek. Öt, öt órakor ?. Ötórakor tartottunk egy koncertet, ami itt békében lement, úgyhogy nem voltak itt idegenek. Szeretnénk ezt megismételni, figyeljetek a zenére és egymásra. Vigyázzatok egymásra. Je. Első számként...első számként eljátszuk a...augusztus 23-i Óbudai hajógyári Szigetre készült...Fekete bárány bluest."
Fekete bárány blues
konf: "Bordély blues. Rolling Stones."
Bordély blues
konf: "Köszönjük szépen. Mikor a hobók útjára léptem...ti még kisrácok voltatok. Mondom mikor a hobók útjára léptem ti még kissrácok voltatok. Megvertek sokszor, megnyírtak párszor. Nem maradt más...mint a semmi. Embernek, férfinak lenni. Öjj. Közép-európai hobo blues."
KEHB I.
konf: "Hej. Közép-európai...hobo blues. A színpadon Deák Bill Gyula. Köszönjük szépen. Enyém a TV, tied a bor. Enyém a kocsi, tied a por. Enyém a vigyor tied a kín. Enyém a sonka, tiéd a zsír."
Enyém, tiéd, miénk
konf: "Je. Johóóó. Jeeej messze még a hajnal...három óra húsz. Nem tudok..."
3:20-as blues
konf: "Nagyon köszönjük. Eljátszunk egy bluest Jimi Hendrix emlékére. Vörös ház. Jimi Hendrix. Billy-nek a Blues kell. (?)"
Vörös ház
konf: "Hej! Jej! Hej! Eljátszunk ismét egy Hendrix kompozíciót. Mániákus depresszió. Manic Depression."
Mániákus depresszió
konf: "Eljátszunk egy bluest. Kőbánya blues!"
Kőbánya blues
konf: "Kedves barátaink a Hobo Blues Band Kőrös József gitáros, Deák Bill Gyula énekes, Pálmai Zoltán dobos, Póka Egon basszusgitáros és...virtuóz. Szénich János a természet ajándéka. S tőlem jobbra...Földes Laci! Köszönjük szépen. Mivel minden...Bill elénekelte, hogy az ő hazája Kőbánya, én bevallom nektek ott, ahol mindíg dús a lomb, ahol a hentesnél mindig van comb, az én hazám Rózsadomb. Rózsadomb blues."
Rózsadomb blues
konf: "Rózsadomb blues. Most jöttünk vissza egy...másfél éves NDK turnéról...és a tegnap előtti egymillió fontosban lejátszott számunkat...amit a Neoton és a Kati és a kerekperec között játszottunk el...a harmadik nagylemezünkön lesz a negyedik nóta...de még az se biztos, lehet, hogy az ötödik nagylemezünkön a második...ez arról szól, hogy aki tonicot iszik, az lehet sztár. Sztártonic. Citromsztár, narancssztár, tonicsztrár. Mindenki sztár."
Mindenki sztár
(vágás)
konf: "Köszönöm szépen. Én csak egy...én csak egy szerződtetett komikus vagyok, mint a Rátonyi Róbert. Allen Ginsberg verse a Leples bitang. Leples bitang."
Leples bitang
konf: "Köszönjük szépen. Oh blues. Ohoh blues. Mondd meg kivagyok...mondd meg mi vagyok én. Oh. Jeéé."
Ki vagyok én?
konf: "Póka Egon. Póka Egon. Szólógitár. Eljátszunk egy szomorú dalt. Közép-európai hobo blues numero II. Szomorú dal, József Attila blues. Tiszta szívvel."
Tiszta szívvel
KEHB II.
konf: "Közép-európai hobo blues numero II. Póka Egonnak két húrja elszakadt a basszusgitáron. A kényszerszünetet a leg...számunkra legkedvesebb dal előadásával folytatjuk. Pálmai Zoltánt kérem ide a mikrofonhoz. Pálmai Zoltán. Pálmai Zoltán. A dal, nem tudom ismeritek-e, de a magyar rockzenében alapvető jelentőségű pillanat. Alapvető jelentőségű. Az első sor, nem tudom ismeritek-e: Én mindenkiben csalódtam, nem sajnált senki. Alapvető jelentőségű. Egy-két-há-négy. Zoli. Pusi kísér. Nem jó a tempó. Állj. Újra."
Mindenkiben csalódtam
konf: "Kőrös József, Propeller együttes. Pálmai Zoltán, a Három lux. Földes László Fővárosi Operettszínház, köszönjük szépen. Köszönjük szépen. Legközelebbre megtanulom nektek a Görényi benő az én nevem című Kazal László kuplét...amit most még nem tudunk, de titkos favorit lesz a slágerlistán. Póka Egon. Póka Egon még mindíg nincs kész. Játszunk. Deák Bill Gyulának föl kell tennem egy kérdést, hogy hajlandó-e elénekelni a Hey Joe-t. Várjatok, gyerekek ne hülyéskedjük el a koncertet, lehet, hogy nem hajlandó. Oroszul Je Joe. Magyarul Hey Joe."
Hey Joe
konf: "Deák Bill Gyula. Köszönjük szépen. Nagyon köszönjük, kösz. Deák Bill Gyula. Rolling Stones blues."
Rolling Stones blues
konf: "Köszönjük szépen."
Sztárfaló
konf: "Köszönjük szépen. Kopaszkutya. Egy dal a filmből."
Kopaszkutya
konf: "Tanítottak szépre-jóra...agyamra ment a sok óra. Nem tudom én mi a barokk, nincs más nekem, csak a Farock."
Farockkonf: "Sohasem tudtam rockandrollozni én. Operettbe vittek mindíg a hétvégén. ? nem vár, a barométer esőre áll..."