1980 nyara
?

Összjátékidő: kb 60 perc

Moby Dick
konf: "Köszönjük szépen. Egy chichagoi blues. Hűs nyári éj elvitt a szél. stb."
A világ tetején ülve
konf: "Köszönjük szépen. Az anyád tudja, a férjed nem. Mért lett ő gazember."
Gazember
konf: "Jeij. Héééó. Óóóá. Lassan leszáll a sötét. Aludni mennek a tyúkok. Szegény...szegény kis vörös kakasnak ilyenkor kezdődik a második műszak."
Kis vörös kakas
konf: "Köszönjük szépen. (2x) (hangolás) Az éjféli csavargó...itt van a kerítés mögött."
Éjféli csavargó (benne vágás)
konf: "Ez volt az éjféli blues. Éééééjféli blues. Most jön a rugósbéla blues. Oh. Deák Bill Gyula, ha tudjátok még ki ő. Billy baby jön az Indulnod kellbe...és beindul velünk együtt. Óóóóó. Gyere baby, kicsi baby, gyere."
Indulnod kell
konf: "Deák Gyula. Nagyon köszönjük, kösz. One, two. Nem bűn a lustaság."
Nem bűn a lustaság
konf: "Billy baby. 3:20-as hajnali blues. Egy, két, há, négy."
3:20-as blues
konf: "Huh. Jeeee. (3x) El fogunk játszani egy bluest...egy emberre emlékezve. Jimi Hendrix Vörös ház. Jimi Hendrix blues."
Vörös ház
konf: "Egy dal egy otthonról. Egy otthont szeretnék, olyat amilyet, amit mások is. Ez az otthon nekem Kőbánya, ez a blues Kőbánya. Édes otthont Billynek. Édes otthont Billynek óóóóóóóó!"
Édes otthon
(vágás)
konf: "Egy szomorú balladát fogunk eljátszani. A szökött néger fegyenc balladája. Hey Joe.
Hey Joe
konf: "Köszönjük, köszi. Billy baby. Köszönjük szépen. Deák Gyula. Földes László. Földes Laci. Egy fiú túl nagy lánggal égett és maga fújta el a gyertyát. stb."
Rolling Stones blues
konf: "Köszönjük szépen. Iszonyú milyen (?) van. Borzalom. Köszönjük szépen. Szomorú dal következik. Adjatok menedéket. 1979-ben 8 millió kisgyermek halt éhen...és ez az év a nemzetközi gyermekév volt. Sokszor elmondtuk már, de nem elégszer, úgy látszik már...a kisgyermekeknek sincs...nincs sehol menedék."
Adj menedéket