1980. tavasza
Pécs

Összjátékidő: 92:17
forrás: anyaszalag

közönség: "HBB! HBB! HBB!"
Moby Dick
Tobacco Road
konf: "A Hobo Blues bandet betegségek, betegségek tizedelik. Ma este a...ma esti programunkat a gégerák jegyében játszuk le. A Gégerák-blues...a Gégerák Blues Band játszik ma este itt. Ez a kis kanárimadár pedig én vagyok. Elnézést amiért (?), de ma este nem lesz csicsergés. Következő dalunk címe Leples bitang. Allen Ginsberg írta. Az a költő, aki az 50-es években elindította a beatnik költészetet. És a 60-as években ő volt a Hippipápa. (?). Leples bitang."
Leples bitang
közönség: "Hobo! Hobo! Hobo!"
konf: "Allen Ginsberg. Jön egy nagyon szomorú dal. 1978-ban...nyolcmillió kisgyermek halt éhen. És ez az év a Nemzetközi Gyermekév volt. Úgy látszik...már a gyerekeknek...sincs remény. Nincs sehol menedék. Ha meghallod...a lepkét kiáltani...siess babám...(?)...vágják a füvet. Kidöntik a fákat. Indulnék nyugaton-keleten. Babám...az út elvesztem (?). Nem jutok messzire. Pusztul a világ, meghal a világ, mert túl sok az útakadály."
Adj menedéket
konf: "Köszönjük szépen. Ezeket...ezeket az új dalokat hoztuk. Leples bitang és Adj menedéket. Vigyázzatok magatokra (?). Legyen béke. Legyen zene. Középeurópai Hobó Blues"
KEHB
3:20-as blues
konf: "Szevasztok. S egy dal, egy blues. You Gotta Move, Indulnod kell."
You Gotta Move
konf: "Deák Gyula. Ne-ne-ne-ne nem bűn a lustaság."
Nem bűn a lustaság
konf: "Deák Gyula. Földes László. Deák Gyula. Eljátszuk nektek a...Kőbánya blues néven ismert Édes otthont. Lenn a téren sör és kártya vár. Zsebedben két ásszal már nem érhet kár."
Édes otthon
Hosszú lábú asszony
konf: "Hobo Blues Band. Hobo Blues Band. A hátam mögött (?) ember áll. Úgy hívják, hogy Póka Egon. Itt hátul ül egy ember. Ha jól látom szakálla mint a kender. Pálmai László. Jeijjj! Döme Dezső. Kőrös József. Az Omega együttessel lemezén is közreműködik ő. Kicsike-kicsike-kicsike-kicsike. Kicsike aranyos kicsi fiú. Gyuszi, Deák Gyuszi. Tőlem jobbra barna bukósisakban ez a fiú. Budapest szép ajándéka. Szénich János. Janó. És ez a fiú...Laci! Laci! Föl-des Laci!"
közönség: "Laci! Laci! Föl-des Laci!"
Utolsó cigaretta
lekonf: "P. Mobil P. Mobil. Eljátszottunk egy számból egy részletet, amit én írtam a P. Mobilnak. Utolsó cigaretta. Most...Magyarországon először meghallgathatjátok...a Hobo Blues Band két...énekesére közös produkcióját a Kis vörös kakasban. Én vagyok...én vagyok a (?) Gyuszi a Kakas, Póka meg a tyúkok."
Kis vörös kakas
Rock And Roll
Hey Joe
konf: "Deák Gyula. Kőrös László. És jöjjön egy dal, miről mindenki tud. Mindenki hallott (?). Túl messze ment a rockandroll srác. Hiába mondták neki: Na-na vigyázz! Ohh!"
Johnny B. Goode
konf: "És megbocsátottak (?). Egy nagyon beteg, szakad rockandroll. Rock And Roll."
Ez csak rock and roll
konf: "Köszönjük szépen."
Rolling Stones blues
konf: "Köszönjük szépen. Póka Egon szólógitár. Egy blues."
Ki vagyok én?
konf: "Póka Egon. Szénich János. Szívem csak egy van. És fáj, mint a Pokol. Gyere gyógyítsd be...Rock And Roll."
Sztárfaló