1980 nyara
Siófok

Összjátékidő: 55:07
forrás: anyaszalag

Moby Dick
Tobacco Road
konf: "Jó estét mindenkinek. Jó estét mindenkinek. Az apám...kopasz volt...nem kellett a borbély. Minden pénzét elnyelte a bordély. Bordély blues!"
Bordély blues
konf: "Köszönjük szépen. Először járunk ebben a városban. Köszönjük, hogy eljöttetek. Mivel most épp fél nyolc lesz és az esti mese ideje van a TV-ben, ma este egy régi ismert állatmesét játszunk el nektek. A kis vörös kakas történetét. Manapság a gépek korában úgy is lehetne mondani, hogy a keltetőgép blues. Bobobobontottcsirke blues."
Kis vörös kakas
konf: "Így nyomorúságos állapotomban csak rátok várok minden este. A szolgák kitépik szívem, a gépek kilesik álmomat, a nők kiszívják a...véremet. A spiclik, a spiclik rámsütik a bélyeget. Hogy gazember...hogy gazember vagyok. Gazember blues."
Gazember
konf: "Köszönjük szépen. Kérjük az összes fényt leoltani. Az összes fényt, csak a fejgép. Othello szomorú története következik. (Othello standardszöveg)"
Othello blues
konf: "Köszönjük szépen, Othello szerepében Szergej Bodercsuk. Desdemona szerepében Irina Szopceba. Indulnod kell, indulnod kell. Indulnod kell. Deák Bill Gyula. Kunta Kinte, vad néger harcos."
You Gotta Move
konf: "Köszönjük szépen. Bill, azaz Deák Gyula. Nagyon köszönjük, kösz. Mint ahogy azt ti is tudjátok...nem bűn a lustaság."
Nem bűn a lustaság
(vágás)
konf: "...és Billnek sincs, akkor ő folytatja a műsort. A John Travolta blues következik. Egy (?) blues-zal folytatnánk. Édes otthon."
Édes otthon
konf: "Igazán nagyon kedvesek vagytok köszönjük. És egy 3:20-as hajnali...blues-zal folytatnánk. 3:20 Óh!"
3:20-as blues
konf: "Nagyon köszönjük. És egy emberre emlékezve...Jimi Hendrixre. Mániákus depresszió, Manic Depression."
Mániákus depresszió
konf: "Nagyon köszönjük. És folytatván egy Cream feldolgozással, egy angol politikus dala. Je!"
Politician
(vágás)
Adj menedéket
(vágás)
Szimpátia az ördöggel